zdenek2013 Zveřejněno 8. Duben 2017 Sdílet Zveřejněno 8. Duben 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 8. Duben 2017 Sdílet Odesláno 8. Duben 2017 Tyto videa už jsem shlídnul už několikrát a pouze tiše závidím a zároveň obdivuju. Můj obdiv patří i jeho ženě, která do toho šla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 8. Duben 2017 Sdílet Odesláno 8. Duben 2017 Peecka jednou si to snad taky propluju . Zdendo , ted už s novou motorizací to dáš už hravě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 8. Duben 2017 Autor Sdílet Odesláno 8. Duben 2017 ano,Dunaj už teď bude v pohodě i proti proudu a moc se tam těším,je to sen od dětství... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 8. Duben 2017 Sdílet Odesláno 8. Duben 2017 jj právě , to bude výprava na celý léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 9. Duben 2017 Autor Sdílet Odesláno 9. Duben 2017 na Dunaji budeme v červenci - srpnu,ale nepoplujeme pravděpodobně až do moře,přes Rumunsko bych měl obavu plout sám a ostatní posádky budou mít pouze tak 10-15 dnů čas,to by mohl být tak Bělehrad,nebo snad lépe jen Mohacz bez nutnosti vyclení z EU,pokud se budeme hodně lachtanit na písku a v hezkých marinách v Maďarsku,akorát to tak nějak vyjde,ale moc se těším i na těch pár set km Dunaje,po proudu většinou plují ve výtlaku i kluzáky kvůli phm,proti proudu někdo jede domů na vleku,část posádek frčí domů ve skluzu,my to samozřejmě odloudáme tam i zpět výtlakem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty Odesláno 9. Duben 2017 Sdílet Odesláno 9. Duben 2017 To nezbyva, nez zavidet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 9. Duben 2017 Autor Sdílet Odesláno 9. Duben 2017 děkuji,snad se vše povede jak má a půjde to,plánujeme cestování pár let a vždycky to kvůli něčemu nešlo,letošek vypadá zatím dobře,tak snad konečně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 14. Duben 2017 Sdílet Odesláno 14. Duben 2017 Parada, kuci diky, vecer bude na co cucet, uz se tesim, na toto se rad podivam :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 16. Duben 2017 Autor Sdílet Odesláno 16. Duben 2017 hezké pokoukání,osobně se stydím před skromností těch lidiček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 17. Duben 2017 Sdílet Odesláno 17. Duben 2017 Vcera jsem zkouknul prvni 4 casti a jako velka poklona, protoze s takovouhle lodi jet takovou streku je vice nez obdivuhodne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 17. Duben 2017 Sdílet Odesláno 17. Duben 2017 No moje záda by tohle nedali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasan Odesláno 8. Červen 2017 Sdílet Odesláno 8. Červen 2017 tak teď tady na to vejrám ... mají můj obrovský obdiv ! Mám pocit, že vlastním stejnou loďku, kterou jsem měl v Itálii jako doprovod rychlostních kanoistů a po 1 a 1/2 hod. jsem se nemohl skoro ani hýbat !http://starelode.cz/index.php/forum/18-motory-benzin/258-privesne-lodni-motory-crescent?start=162 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 8. Červen 2017 Sdílet Odesláno 8. Červen 2017 Hluboce smekam svuj slamak. Doted jsem si myslel jak jsem skromny ve sve male kajutovce. Uz si to nemyslim. Take by me zajimalo kde prideluji takoveto zenske do velke nepohody. Maji muj obdiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 14. Listopad 2017 Autor Sdílet Odesláno 14. Listopad 2017 letos to konečně klaplo,Dunaj byl neskutečný a splnil se mi dětský sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 18. Březen 2018 Autor Sdílet Odesláno 18. Březen 2018 zajímavý časosběrný cestopis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se