Marty Odesláno 14. Červen 2017 Sdílet Odesláno 14. Červen 2017 Ja bych jen bral jakekoliv srovnavaci testy s rezervou, nezridka byvaji ponekud ovlivneny. Neni nad osobni porovnani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 15. Červen 2017 Sdílet Odesláno 15. Červen 2017 Máš pravdu, není na osobní porovnání. Na druhou stranu nemám tolik času, abych si pořídil několik stejných motorů a ty potom dlouhodobě testoval na jedné lodi. Proto se chtě nechtě musím spolehout na výsledky testů prováděných jinými lidmi a spoléhat na jejich erudici a objektivitu. Zárukou mi je obvykle to, kdo tu danou věc testuje: Je-li to renomovaný časopis, pak jim obvykle věřím, že z vděčnosti že jim někdo na týden půjčil motor ho nevychválí do nebes, i kdyby to byla maskovaná čína nebo polák. Je-li to servis nebo prodejce, jde objektivita stranou a jde jen a pouze o hon na zákazníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty Odesláno 15. Červen 2017 Sdílet Odesláno 15. Červen 2017 Chapu, jen jak pisu - bral bych ty clanky s rezervou. On i u nas take vychazi jeden casopis a tam jde spise o reklamu prodejcu. Pravda, k renomovanosti ma daleko. Na tvem miste, nedelas-li sam servis, vybiral bych s durazem na dostupnou servisni sit ke znacce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty Odesláno 16. Červen 2017 Sdílet Odesláno 16. Červen 2017 Koukam jeste dukladneji na ten clanek, vypada etudovane. Me se ty rozdily parametru mezi testovanymi motory nezdaji propastne. Vyraznejsi rozdil vidim jen mezi tim, cim se nekteri vyrobci honosi a co je realita v testu, ale to uz tak je nejen v tomto segmentu. Takove ty de facto reklamy typu "o 30% lepsi nez konkurence" byvaji casto na faktech zcela vytrzenych z kontextu. Napr. u emisi nektere znacky vypichnou jen urcity vykonovy model a zamlci, ze v danych otackach je nizsi kroutak,pripadne ze jine jejich modely smrdi zase vice. Po mych zkusenostech se 4 vlastnenymi motory ruznych (japonskych) znacek bych fakt tomto vybiral dle servisnich potreb a zazemi. Ale Evinrude bych take rad nekdy zkusil, ten jsem nemel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 16. Červen 2017 Sdílet Odesláno 16. Červen 2017 Já bych ti doporučil vybrat si dle dostupnosti servisu a rychlosti dodání ND. Zde jsou značné rozdíly mezi oběma značkami,zejména co říkají moji zákazníci.Zde nechci říkat žádnou značku ale přednost bych dal jenom té jedné uvedené.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty Odesláno 16. Červen 2017 Sdílet Odesláno 16. Červen 2017 To je pravda, take jsem to z vice stran pro CR slysel. Ale je zde min. jedna slusna firma, nechci jmenovat, ktera vzhledem k blizke narodnosti majitelu zvlada dobre i tu druhou znacku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se