Hervas Zveřejněno 24. Březen 2017 Sdílet Zveřejněno 24. Březen 2017 Ahoj panove procetl jsem, potrebuju zitra hodit lod na vodu v Praze tak premyslim kde nejlepe? Libi se mi asi ten na komore modrany vi nekdo jestli je to tam stale mozne? A jestli se tam da cca hodku parkovat? Dekuji Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 24. Březen 2017 Sdílet Odesláno 24. Březen 2017 byl jsem tam v pondělí a bylo to dobry ale lepsi je to nad mostem Inteligece i když je tam trochu proud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martazs Odesláno 26. Březen 2017 Sdílet Odesláno 26. Březen 2017 Za mě 100% doporučuji tento: https://goo.gl/maps/X65XGtbF5782 pokud nemáš parník, tak uplně vpohodě ; nechat auto není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 26. Březen 2017 Sdílet Odesláno 26. Březen 2017 Martazs uplný souhlas , v Praze nejlepší sjezd , zadarmo a parkování taky super . Myslím že nikde v okolí nic jinýho není . Jen bacha na ty kokoty veslaře ,, pustil jsem lod do vody ,, v klidu se připravuji na vyplutí a křach napálil to do mně dvojskyf a ještě meli kecy . Jinak ale místo parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 26. Březen 2017 Sdílet Odesláno 26. Březen 2017 to mluvime všichni o stejnym miste, včera odpoledne tam bylo asi pet vleku ale obe hospudky okolo zavreny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 27. Březen 2017 Sdílet Odesláno 27. Březen 2017 Martazs uplný souhlas , v Praze nejlepší sjezd , zadarmo a parkování taky super . Myslím že nikde v okolí nic jinýho není . Jen bacha na ty kokoty veslaře ,, pustil jsem lod do vody ,, v klidu se připravuji na vyplutí a křach napálil to do mně dvojskyf a ještě meli kecy . Jinak ale místo parádníStejná zkušenost, málem to mě třísknul nějaký pán se skifem a navíc byl drzý až neslušný. V první chvíli jsem se mu omluvil, ale měl jsem zkažený celý den, pořád jsem musel na tu podivnou příhodu myslet a uvažoval jsem o tom, kde jsem udělal chybu: Zda to místo není vyhrazeno pouze pro nemotorová plavidla, zda tam není zakázáno spouštět loď, zda jsem učinil veškerá opatření k zajištění bezpečnosti ostatních na vodě a tak podobně. Nepříjemný pocit, zvlášť když jsem tam byl poprvé neznaje místní poměry a zvyklosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky