Přejít na obsah
Plavidla.cz

voda v prevodovom oleji - mercruiser 3,0 Alpha one

marek

Doporučené příspěvky

Ahoj určitě no nepodceňuj mne to stálo téměř novou Z nohu.Určitě vyměnit gufero nechal bych to dělat někoho kdo to zná.Byla li to bílá emulze to pořád ještě maže mne z toho vytekla rezavá mořská voda a pak vše nové ložiska hřídele a gufero.Hlavně tam dávat olej co tam má být je sice drahej ale na tom šetřit nejde Standa.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píše Standa, pokud je tam bílá emulze a máš tam ten správný olej který do "nohy" patří tak ještě není tak zle. Měním olej každý rok pravidelně a vždy je to tak trochu do bílé emulze ale pořád to je mazací. Takže musíš to posoudit jak to vypadalo a zda to bylo olejové. Potom bych to jen vypustil a naplnil správným množstvím předepsaného oleje a případně po nějakém pobytu na vodě zkontroloval. Pokud to bude vodový tak přetěsnit. Ale není to sranda - dělal jsem to naposledy ještě na závěsný šedesátce a docela jsem se při tom "vyvstekal".
Odkaz ke komentáři

OK, pomohli ste mi. ÄŽakujem za info. jednoznačne to maže, ale môže to byť kondenz, kedže tam olej nebol menený min. 2 roky. marek

Tak to fakt vypadá, že když uděláš výměnu bude vše OK, hlavně tam dej ten "správny olej" sice kapku dražší než nějaký obyčejný převodový ale maže i s vodou. Přeji mnoho ujetých nm.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...