Olin Odesláno 8. Květen 2017 Sdílet Odesláno 8. Květen 2017 Jinak plavba na těch mejch neckách z Lovosic do Roudnice (30km) podle strejdy Googla 6hod 37min a zpět po proudu 2hod 20min. Příště už snad budu mít inteligentnější plavidlo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 8. Květen 2017 Autor Sdílet Odesláno 8. Květen 2017 Nejde o plavidlo ale o duši vodáka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 8. Květen 2017 Autor Sdílet Odesláno 8. Květen 2017 Ahoj.Díky všem za návštěvu.Doufám.že se vám u nás líbilo.Myslím si že jsme se nenudili-já tedy určitě ne.Jen je škoda,že se někteří z vás nedočkali Exkurze u poříčního oddělení PčR.Byl to takový malý zlatý hřeb programu,kde jsme se dozvěděli něco z legislativy okolo lodí,viděli jsme mistrovské zvládnutí pilotáže policejního člunu a následně i perfektní ukázku práce s lanem.Snad se akce povedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 8. Květen 2017 Sdílet Odesláno 8. Květen 2017 (upraveno) Akce byla super až na to, že jsem natankoval do kanystru naftu, naředil olejem, nalil do nádrže a zjistil to až když jsem vyplouval a motorek zdechnul.... Velké díky všem, kteří mi pomohli bleskově tento problém vyřešit abych mohl vyplout směr domov!P.S. S tím dvoutaktním olejem mi Zafira hulí nějak víc, než standartně. :-) Upraveno 8. Květen 2017 uživatelem Olin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 8. Květen 2017 Sdílet Odesláno 8. Květen 2017 Bylo to super,stihl jsem udělat i výměnu oleje,za což děkuju firmě IM Marine,že mi pomohla s problémem.Tak za rok na Orlíku u Slávka,jinak 9.5 ve VrbnémAhóóój :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 8. Květen 2017 Sdílet Odesláno 8. Květen 2017 halis - vypadla ti jednička. I já díky za organizaci, sraz byl super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 8. Květen 2017 Sdílet Odesláno 8. Květen 2017 no jóó,kde je? :( a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Květen 2017 Sdílet Odesláno 8. Květen 2017 Footkyyy..... :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 8. Květen 2017 Sdílet Odesláno 8. Květen 2017 Footkyyy..... :lol:Nemám :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Květen 2017 Sdílet Odesláno 9. Květen 2017 Nemám :(Někdo by je mit mohl ne? Dost se tam fotilo, co jsem koukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 9. Květen 2017 Sdílet Odesláno 9. Květen 2017 Dneska sem si krásné podrbal se Zdenkem 1234_, co to omylem zapích v Libotenicich místo u U trumpetky, kde parim já. Dohonil sem ho bajbotem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Květen 2017 Sdílet Odesláno 9. Květen 2017 Asi ho to odfouklo. :D Taky jsem při odjezdu chvílema litoval, ze tam je tolik mista pro vetrik. Musel jsem to az k pristavisti krotit, aby mi pak nekapalo ze sosu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Květen 2017 Sdílet Odesláno 10. Květen 2017 halis.nb: Poslal jsem ti ten mail jo.... a nejak to netooo.... funguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 11. Květen 2017 Sdílet Odesláno 11. Květen 2017 Je to na cestě :cool: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 11. Květen 2017 Sdílet Odesláno 11. Květen 2017 Poděkování za zdařilý a dobře připravený sraz od nás a to jak Fischmajstrovi, tak i Petrovi Imramovskému. A jako bonus několik fotek.http://www.rajce.net/u1087853 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 11. Květen 2017 Sdílet Odesláno 11. Květen 2017 Pekny pokoukani, diky a uz se tesim na letni plavbu do vasich koncin :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 11. Květen 2017 Sdílet Odesláno 11. Květen 2017 Co je to za exota?http://img23.rajce.idnes.cz/d2301/14/14027/14027218_c0cda4b88f5a66feecd05a5768862ab6/images/P1270508.jpg?ver=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Květen 2017 Sdílet Odesláno 11. Květen 2017 Privoz z Prahy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Květen 2017 Sdílet Odesláno 12. Květen 2017 Fotecky dodal taky halis.nb k videni zde: http://viky-tw.rajce.idnes.cz/7._Jarni_sraz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 12. Květen 2017 Sdílet Odesláno 12. Květen 2017 Koukám že Labuťák Bohouš v Poděbradech je stále nasírací :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 16. Květen 2017 Sdílet Odesláno 16. Květen 2017 tak tady je pár fotek: http://davidlod.rajce.idnes.cz/Sraz_Roudnice_2017_a_neco_kolem_cesty_tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 26. Květen 2017 Sdílet Odesláno 26. Květen 2017 (upraveno) S poděkováním za moc příjemné setkání v Roudnici a pomoc s tankováním se přidáváme i my,trošku jsme se ještě toulali a dnes jsme se v pořádku vrátilli po 24 dnech domů z českého Vrbného,kde ukazatel mth se zastavil na hodnotě 99,5, výlet vlakem do Týnce pro auto byl po 30 letech pro mě moc hezký zážitek .Ahoooj na vodě. Upraveno 26. Květen 2017 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 17. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 17. Prosinec 2017 Ahoj,chci se zeptat, v těchto zimních dnech, plánuje se pokračování "8. jarní sraz"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 17. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 17. Prosinec 2017 údajně na Orlíku. Taky jsem zvědav na datum a místo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 17. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 17. Prosinec 2017 Vydrž. Po svátcích se to začne nějak konkretizovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se