Přejít na obsah
Plavidla.cz

7.Jarní sraz.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 124
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Jak jsem již psal, dorazíme určitě (pokud nenapadne sníh). Jak se zdá, pojede s námi jako loni ještě Sláva - takže dvě lodě, čtyři osoby.

Ahoj ty jsi psal že to buděš dávat na vodu u nás.Takže budeš potřebovat zaparkovat vleky.Pamatuji si to dobře?

Rád tě po dlouhé době uvidím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

fishmaster - i když se skleroza hlásí o slovo, mám za to, že jsem psal že budu spouštět přímo v Roudnici. Což platí. Ono 19.5. jedeme z č. Vrbného na Orlík a tak se svezem víc než dost. Jinak se těšíme na známé (i případně neznámé) tváře.
Odkaz ke komentáři

Právě jsme se vrátili z Dalešic ze zkušební tří denní plavby. Loď i posádka jsou připraveny, takže ve čtvrtek ráno vyrážíme z Týnce. Jinak na Dalešicích chybělo asi 4 m vody, což je po letošní zimě a jaru dost překvapivé. Rovněž teplota v kajutě k ránu +7 st. nebyla nijak povzbudivá. Ještě, že máme teplé jégrovo spodní prádlo :).
Odkaz ke komentáři

Ahój,mi chceme vyrazit z Prahy v pátek odpoledne,ale jak jedou komory?,v mapě je do 17h.Je to tak?

je, ale do 14,30 si můžeš objednat pozdější proplavení. Pokud by ses ale pak nedostavil bez včasné omluvy, tak dostaneš na rok ban a máš smůlu

viz tůdle:

http://www.pla.cz/planet/projects/webservices/GetFileFromDB/ukaz_soubor.ashx?id=dfg4d65f4vd

Upraveno uživatelem david
Odkaz ke komentáři

Ahój,mi chceme vyrazit z Prahy v pátek odpoledne,ale jak jedou komory?,v mapě je do 17h.Je to tak?

je, ale do 14,30 si můžeš objednat pozdější proplavení. Pokud by ses ale pak nedostavil bez včasné omluvy, tak dostaneš na rok ban a máš smůlu

viz tůdle:

http://www.pla.cz/planet/projects/webservices/GetFileFromDB/ukaz_soubor.ashx?id=dfg4d65f4vd

To nahlaseni pozdejsiho proplaveni funguje, loni jsem na Vltave vyzkousel a komornik ani nebyl nejak moc nastvanej, ze tam na nas musi hodku cekat. Jako vdek jsem mu tam zanechal trochu toho ceskeho zlataveho moku, tak snad Ban nemam :)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem chtěl připlout dnes, ale díky počasí bych to s mejma neckama asi nedal. Včera jsem byl chvíli na Labi a na půli cesty mezi Litochovicema a Lovosicema jsem to otočil celej zmáchanej od tříště a vyskákanej jak z BVP na tankodromu. Takže dorazím zítra s lodí na vozíku. Dnes bohužel nemám auto k dispozici.
Odkaz ke komentáři

par fotek jsem udelal- bohužel tablet mi nejak nekomunikuje(teda spiš to neumim) tak až si holka udela čas-včera večer byl u me kontrolní den na lod a nebyl čas to predat Vikimu

jinak díky Mirkovi za organizaci-bylo to perfektní a parta co se sešla taky

nevim jak se to pak domluvilo ale za rok ve stejnem termínu by mohl klapnout ten Orlík tak se těším

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...