fishmaster Odesláno 17. Duben 2017 Autor Sdílet Odesláno 17. Duben 2017 Ahoj.Termín srazu se nám nezadržitelně blíží a tak si říkám,že by bylo dobré znovu oživit vlákno.Nejprve bych rád věděl kolik nás vlastně bude.Takže bych vás poprosil o závazné potvrzení účasti.Stačí napsat sem.Nějaký základní program mám v hlavě.V pátek je to jasné...Po připlutí a vyvázání bycho mohli udělat hromadné posezení kde by jsme všichni představili sebe a svoji loď.Potom do večera-noci volná zábava.Sobota by mohla být pojata soutěžně a výletově.Dopoledne uděláme menší soutěž a avizovanou prohlídku Policejní lodě.Okolo oběda se vydáme na společnou plavbu.V první komoře by jsme mohli být všichni.Pomalejší lodičky se vydají k Trumpetkovi,možná se stihnou Litoměřice.Rychlejší třeba na žernoseky.Cestou zpátky se zase potkáme na komoře.Večer zase volná zábava.Neděle bude pravděpodobně většinou pojata odplutím aby se i ti vzdálenější stihli dostat do svého kotviště.Kdo umí a vlastní nějaké hudební nástroje vezme s sebou,aby jsme jenom neposlouchali jakési rádio.Dále mě zajímá občerstvení-pivo a ostatní pití je jasné.Co ale s jídlem??Uděláme oheň a na něm buřty?Nebo nějaké maso?Pokud by byl zájem tak zajistím třeba sele,ale to by už znamenalo jakýsi účastnický poplatek za stravu.Rád bych slyšel vaše názory.Díky za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Duben 2017 Sdílet Odesláno 17. Duben 2017 Ja hlasim zavazne, ze 6.5. 8:50 pristanu v Praze a mam dojem ze cesta rovnou do Roudnice je nejlepší napad, jenom ještě nevim jak to udelam. Ale na něco snad prijdu.Bohuzel nikde na letisti vyvaziste není, ze bych si tam nechal "parnik" tejden uklizenej. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 17. Duben 2017 Sdílet Odesláno 17. Duben 2017 Přijedem určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 17. Duben 2017 Sdílet Odesláno 17. Duben 2017 viky-vzhledem k urcitym zdr. komplikacim by jsme to mohli udelat jako v Davli-s tim že ti tam necham auto a pojedu(musim) v sob. vecer domu vlakem -zavolej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 17. Duben 2017 Sdílet Odesláno 17. Duben 2017 také se tam mihneme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 17. Duben 2017 Sdílet Odesláno 17. Duben 2017 Jedu také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 17. Duben 2017 Sdílet Odesláno 17. Duben 2017 Ahoj vsem, take letos potvrzuji svoji ucast.Co se flakoty tyce, oni tam maj neco na vareni, nebo to je jenom nalevna a muselo by se teda zaridit nejaky ohniste? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 17. Duben 2017 Autor Sdílet Odesláno 17. Duben 2017 Venkovní ohniště je dole u vody.Vnitřní je v muzeu-nálevně vevnitř.Zdroj tepla je tedy zajištěný.Pokud by někomu byla zima tak zajistím spaní v nálevně.To ale znamená karimatku a spacák s sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 17. Duben 2017 Autor Sdílet Odesláno 17. Duben 2017 Pokud bude zájem zajistím třeba guláš nebo něco jiného pro všechny přihlášené.Jenom je potřeba vědět do kdy se zdržíte a kdo má zájem..Jestli od Pátku do neděle nebo jestli do pondělí..Něco sladkého pro caparty bych nechal na našich ženách.Nějaké pochutiny udělá i moje paní,tak očekávám stejnou snahu od ostatních.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 17. Duben 2017 Sdílet Odesláno 17. Duben 2017 Ahoj,my se u Vás stavíme asi v sobotu dopoledne na chvíli jenom autem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 17. Duben 2017 Autor Sdílet Odesláno 17. Duben 2017 Ahoj,my se u Vás stavíme asi v sobotu dopoledne na chvíli jenom autem.Taková pěkná loď na spaní a jenom na krátkou návštěvu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 18. Duben 2017 Sdílet Odesláno 18. Duben 2017 Ahoj všem, připlujeme v pátek odpoledne žízniví a velkou chutí na selátko.:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 18. Duben 2017 Sdílet Odesláno 18. Duben 2017 Spaní je tam pěkné, ale pro 2 + 2 děti trochu těsné. Navíc z Týnce je to tak na 1,5 dne "ostré" plavby tam a další 1,5 dne plavby zpět a s tím počasím ... To bych se tam jenom mihnul i s lodí. To bych nedal a ani manželka by mi to takhle neodsouhlasila. A přivézt lodičku na podvalníku, tak na to spouštění a hlavně vytažení nemám vhodné vozidlo. V Týnci mi to tahá majitel Ivecem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 18. Duben 2017 Sdílet Odesláno 18. Duben 2017 nevim co je pro tebe ostra plavba ale vloni jsme to dali z Veletova v pohode za den s plachetkou pri rychlosti 10km/h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 18. Duben 2017 Autor Sdílet Odesláno 18. Duben 2017 Spaní je tam pěkné, ale pro 2 + 2 děti trochu těsné. Navíc z Týnce je to tak na 1,5 dne "ostré" plavby tam a další 1,5 dne plavby zpět a s tím počasím ... To bych se tam jenom mihnul i s lodí. To bych nedal a ani manželka by mi to takhle neodsouhlasila. A přivézt lodičku na podvalníku, tak na to spouštění a hlavně vytažení nemám vhodné vozidlo. V Týnci mi to tahá majitel Ivecem.Vozidlo na spouštění a vytažení máme k dispozici.Vytáhnu a spustím tady třeba Titanic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 19. Duben 2017 Sdílet Odesláno 19. Duben 2017 Ahoj pojede jeste nekdo z Tynce nL? Ja jedu urcite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 19. Duben 2017 Sdílet Odesláno 19. Duben 2017 Ja jo, ale ne po vode. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 19. Duben 2017 Sdílet Odesláno 19. Duben 2017 Plánujeme přijet ve středu 3.5.večer do Týnce na Labem a ve čtvrtek ráno vyplout (snad to trefíme po proudu :D). Cestou přespíme a do Roudnice dorazíme v pátek 5.5. v 5 odpoledne. Brázdíme vody rychlostí až 9 km za den :( (většinou ale za hodinu). Zdravíme tímto i ostatní šneky a hlemýždě a zveme je na společnou plafbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 19. Duben 2017 Sdílet Odesláno 19. Duben 2017 výlet budu nucen podmínit vhodným počasím,protože to co máme momentálně za oknem na brzkou plavbu nevypadá,snad se to umoudří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 20. Duben 2017 Sdílet Odesláno 20. Duben 2017 Dle naší soukromé dlouhodobé předpovědi, bude od 5.5. hezky. Proto popluj pěkně s námi. ;) , však my na vás vždycky někde počkáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 20. Duben 2017 Sdílet Odesláno 20. Duben 2017 (upraveno) snad bude konečně teplé jarototálně mimo vlákno - odpoledne jsem se dozvěděl,že budu děda,je to zvláštní emoční masakr a po 3 lahvích to sem píši jen na jedno oko,jinak to nejde,ale slibuji,že z vnučky či vnuka udělám námořníka Upraveno 20. Duben 2017 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 23. Duben 2017 Sdílet Odesláno 23. Duben 2017 Koukal jsem na dlouhodobou předpověď a nechci kazit snění, ale počasí má v termínu srazu stát za houby (obdobně jako na čarodějnice - teplota do 15°C a pršet). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 23. Duben 2017 Sdílet Odesláno 23. Duben 2017 (upraveno) Moje počasí říká 18-19 a polojasno. Mimo to stejně ví akorát Bůh, co bude za 12 dnů. Upraveno 23. Duben 2017 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ocelot Odesláno 29. Duben 2017 Sdílet Odesláno 29. Duben 2017 letos nám to konečně po čase zase vyjde , musím oželet sobotní závody na ARDEE, ale v sobotu ráno jedeme určitě dvě lodě z Kralup/n Vlt cestovní rychlost cca 8 km/h kdyby se chtěl někdo přidat (Míro už mám suchou dáseň) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 29. Duben 2017 Autor Sdílet Odesláno 29. Duben 2017 Počasí jsem jako obvykle objednal u generálního ředitele dodavatelské společnosti,takže prostě musí být dle objednávky..Piva a jídla bude k dispozici dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se