halis.nb Odesláno 28. Leden 2017 Sdílet Odesláno 28. Leden 2017 Dal bych to na vodu asi přímo v Roudnici, znám tam sjezd u komory. Půjde tam "v rámci srazu" někde zaparkovat vlek s autem nebo si to bude každý řešit individuálně?Já bych to dal na vodu někde za Prahou a jel po vodě.Co ty na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 28. Leden 2017 Sdílet Odesláno 28. Leden 2017 Já bych to právě taky raději dal na vodu někde kousek vejš a plul kousek po vodě. Společná plavba v mym případě nehrozí, protože něž někam dopluju, tak budete všichni zpět v hospodě a mít za sebou půl sudu. :) Cestovní rychlost plachetnice mam tak 6km/h.... jinak už je to jen o poslouchání motoru. No a motorák vzít nemůžu, protože jaksi postrádá kajutu na přespání. :DMoje představa je cca Mělník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 28. Leden 2017 Sdílet Odesláno 28. Leden 2017 pokud pocasí k tomu bude tak bych dal zase asi ,,dalkovou,,-mam vyzkoušeno že se da Tynec-Melník stihnout i s loudavou plachetnicí a par zastavkama na občerstvení v pohode za den a od Melníka jedou komory do 20h-tak bych to videl na vyplutí v patek dopoledne a pripadne potom se da pro vlek dojet za 1.5h vlakem-prida se nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 28. Leden 2017 Autor Sdílet Odesláno 28. Leden 2017 Vlek tady zaparkovat půjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 28. Leden 2017 Sdílet Odesláno 28. Leden 2017 Halis (a případně ostatní) - myšlenka to není špatná, šlo by to asi bez problémů třeba v Kralupech. Jenže to pak znamená se zase po vodě vracet. Bude-li nějaká společná plavba (jako že asi bude) tak by toho bylo asi víc než dost. Zatím bych tyhle úvahy nechal v rovině návrhů, ono se to vyvrbí. Jinak jsem pro cokoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 28. Leden 2017 Sdílet Odesláno 28. Leden 2017 Ještě je dost času,ale chtělo by to informaci,zda se bude plout jako loni,nebo se udělá nějaká plavba z Roudnice někam a zpět.Pak by to byla jiná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PRWOcK Odesláno 28. Leden 2017 Sdílet Odesláno 28. Leden 2017 Já bych byl pro plavbu z Roudnice na Střekov, je to zatím nejhezčí kus Labe v okolí o kterým vím. Je to trochu na dýl ale o tom sraz lodí má bejt. Další den bych dal třeba jen Píšťany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 28. Leden 2017 Sdílet Odesláno 28. Leden 2017 Bude-li dost vody a trochu rozumné počasí tak pro rychlejší loď neni nijak nereálné ani třeba Hřensko a kousek Německa. Natankovat se dá v Píšťanech (alespoň doufám). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 28. Leden 2017 Sdílet Odesláno 28. Leden 2017 (upraveno) no podle toho jak to bylo na minulych srazech(než se to rozhoupe tak je poledne) bych to videl ,,HROMADNE,, tak maximalne k Trumpetkam ale treba to Fishmaster veme pevne do ruky a zavelí.......a pro posadky pomalejch lodí a ty bez lode zbyde pěší tura na Ríp-bohužel zajstit bych vecení program a treba ty policajty a ostatní invidualne Upraveno 28. Leden 2017 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 28. Leden 2017 Sdílet Odesláno 28. Leden 2017 Bude-li dost vody a trochu rozumné počasí tak pro rychlejší loď neni nijak nereálné ani třeba Hřensko a kousek Německa. Natankovat se dá v Píšťanech (alespoň doufám).v Píšťanech byla loni tankovačka na vodě zrušená, na silnici snad zůstala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 28. Leden 2017 Sdílet Odesláno 28. Leden 2017 To jsem netušil, co je k tomu vedlo? No ale ta na silnici není nijak daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Leden 2017 Sdílet Odesláno 28. Leden 2017 Trochu jsem tu pokosil ty dohady a zkusil to srovnat, at to nikoho nemate ohledne data konani. Priste bych diskuzi o terminu prosil zahajit včas a vest ji civilizovane.Dekuji a tesim se na sraz! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 28. Leden 2017 Sdílet Odesláno 28. Leden 2017 To jsem netušil, co je k tomu vedlo? No ale ta na silnici není nijak daleko."jedna paní povídala" : že nějakej problém s placením Shellce, tak jim to odvezla. Fakt je, že výtoč proti silnici asi byla zanedbatelná a k neuživení se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 28. Leden 2017 Sdílet Odesláno 28. Leden 2017 škoda, krásně natankování vycházelo na cestu do Drážďan a zpět. Ono na té silnici také nebylo zrovna nejrušněji :) a =). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PRWOcK Odesláno 28. Leden 2017 Sdílet Odesláno 28. Leden 2017 20 l kanystr snad uveze každej ne? Teda kromě Vikyho minimostu, ale tomu ho klidně povezu já :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 28. Leden 2017 Sdílet Odesláno 28. Leden 2017 Vikimu stačí i dvoulitrová petka:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 28. Leden 2017 Sdílet Odesláno 28. Leden 2017 viky se píše s tvrdým y.pozor nato,že viky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 28. Leden 2017 Sdílet Odesláno 28. Leden 2017 To je tak, když se to mastí na telefonu a nečte po sobě. Omlouvám se za toto politováníhodné nedopatření, které se stává maximálně jednou za deset let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 29. Leden 2017 Sdílet Odesláno 29. Leden 2017 viky se píše s tvrdým y.pozor nato,že viky?Jasneee.... :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 26. Březen 2017 Sdílet Odesláno 26. Březen 2017 ta jak pokracuje priprava srazu?zatim to vypada že z Tynce poplujem 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 26. Březen 2017 Sdílet Odesláno 26. Březen 2017 (upraveno) To já asi popluju z Porty úplně singl.... :-( A nová, větší loď taky ještě nebude, ptotože zatím jsem nestih zvětšit dílnu. Upraveno 26. Březen 2017 uživatelem Olin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 26. Březen 2017 Sdílet Odesláno 26. Březen 2017 (upraveno) tak to ja už dýhuju ale...... ,no do června to snad bude :)-teda musí,mame v planu Vltavudílnu jsem kamosovi pomohl prodloužit a už taky staví- http://www.starelode.cz/index.php/forum/22-ukaz-svou-lod/700-nova-meduza Upraveno 26. Březen 2017 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 26. Březen 2017 Sdílet Odesláno 26. Březen 2017 To já asi popluju z Porty úplně singl.... :-( A nová, větší loď taky ještě nebude, ptotože zatím jsem nestih zvětšit dílnu.Pokud mi to vyjde a pojedu na sraz tak muzem spojit sily :), pojedu taky z Lovosicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 29. Březen 2017 Autor Sdílet Odesláno 29. Březen 2017 O víkendu jsem dostal vynadáno od kluků z Ardey Kralupy,že jsem termín přesunul na víkend kdy mají akci oni v klubu.Chtěli připlout taky.Docela škoda.Je to fajn banda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 12. Duben 2017 Sdílet Odesláno 12. Duben 2017 Pokračují nějak přípravy? Co program? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se