Přejít na obsah
Plavidla.cz

7.Jarní sraz.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 124
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Já bych to právě taky raději dal na vodu někde kousek vejš a plul kousek po vodě. Společná plavba v mym případě nehrozí, protože něž někam dopluju, tak budete všichni zpět v hospodě a mít za sebou půl sudu. :) Cestovní rychlost plachetnice mam tak 6km/h.... jinak už je to jen o poslouchání motoru. No a motorák vzít nemůžu, protože jaksi postrádá kajutu na přespání. :D

Moje představa je cca Mělník.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud pocasí k tomu bude tak bych dal zase asi ,,dalkovou,,-mam vyzkoušeno že se da Tynec-Melník stihnout i s loudavou plachetnicí a par zastavkama na občerstvení v pohode za den a od Melníka jedou komory do 20h-tak bych to videl na vyplutí v patek dopoledne a pripadne potom se da pro vlek dojet za 1.5h vlakem-prida se nekdo?
Odkaz ke komentáři

Halis (a případně ostatní) - myšlenka to není špatná, šlo by to asi bez problémů třeba v Kralupech. Jenže to pak znamená se zase po vodě vracet. Bude-li nějaká společná plavba (jako že asi bude) tak by toho bylo asi víc než dost. Zatím bych tyhle úvahy nechal v rovině návrhů, ono se to vyvrbí. Jinak jsem pro cokoliv.
Odkaz ke komentáři

no podle toho jak to bylo na minulych srazech(než se to rozhoupe tak je poledne) bych to videl ,,HROMADNE,, tak maximalne k Trumpetkam ale treba to Fishmaster veme pevne do ruky a zavelí.......

a pro posadky pomalejch lodí a ty bez lode zbyde pěší tura na Ríp-bohužel

zajstit bych vecení program a treba ty policajty a ostatní invidualne

Upraveno uživatelem packa
Odkaz ke komentáři

Bude-li dost vody a trochu rozumné počasí tak pro rychlejší loď neni nijak nereálné ani třeba Hřensko a kousek Německa. Natankovat se dá v Píšťanech (alespoň doufám).

v Píšťanech byla loni tankovačka na vodě zrušená, na silnici snad zůstala

Odkaz ke komentáři

To jsem netušil, co je k tomu vedlo? No ale ta na silnici není nijak daleko.

"jedna paní povídala" : že nějakej problém s placením Shellce, tak jim to odvezla.

Fakt je, že výtoč proti silnici asi byla zanedbatelná a k neuživení se.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...