Olin Odesláno 29. Duben 2017 Sdílet Odesláno 29. Duben 2017 Však já taky makam na loďce i podvalu jak barevnej, abych se tam měl jak dostat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 30. Duben 2017 Autor Sdílet Odesláno 30. Duben 2017 Ahoj.Tak jak jste na tom?Kdopak ještě dorazí?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 30. Duben 2017 Sdílet Odesláno 30. Duben 2017 Jak jsem již psal, dorazíme určitě (pokud nenapadne sníh). Jak se zdá, pojede s námi jako loni ještě Sláva - takže dvě lodě, čtyři osoby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 30. Duben 2017 Autor Sdílet Odesláno 30. Duben 2017 Jak jsem již psal, dorazíme určitě (pokud nenapadne sníh). Jak se zdá, pojede s námi jako loni ještě Sláva - takže dvě lodě, čtyři osoby.Ahoj ty jsi psal že to buděš dávat na vodu u nás.Takže budeš potřebovat zaparkovat vleky.Pamatuji si to dobře?Rád tě po dlouhé době uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 30. Duben 2017 Sdílet Odesláno 30. Duben 2017 fishmaster - i když se skleroza hlásí o slovo, mám za to, že jsem psal že budu spouštět přímo v Roudnici. Což platí. Ono 19.5. jedeme z č. Vrbného na Orlík a tak se svezem víc než dost. Jinak se těšíme na známé (i případně neznámé) tváře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 1. Květen 2017 Sdílet Odesláno 1. Květen 2017 dorazim v sobotu rano s Vikiho ,,plavidlem,,-bohužel vecer musim domu-rad vas uvidim a snad me i nekdo sveze:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 1. Květen 2017 Sdílet Odesláno 1. Květen 2017 Právě jsme se vrátili z Dalešic ze zkušební tří denní plavby. Loď i posádka jsou připraveny, takže ve čtvrtek ráno vyrážíme z Týnce. Jinak na Dalešicích chybělo asi 4 m vody, což je po letošní zimě a jaru dost překvapivé. Rovněž teplota v kajutě k ránu +7 st. nebyla nijak povzbudivá. Ještě, že máme teplé jégrovo spodní prádlo :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 3. Květen 2017 Sdílet Odesláno 3. Květen 2017 Dotaz na fishmastera - i když mám dojem, že jsem se už jednou ptal (nemůžu to ale dohledat) tak ještě jednou - půjde se na noc připojit na elektriku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 3. Květen 2017 Autor Sdílet Odesláno 3. Květen 2017 Elektrika bude k dispozici.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 3. Květen 2017 Sdílet Odesláno 3. Květen 2017 To je naprosto vynikající zpráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 3. Květen 2017 Sdílet Odesláno 3. Květen 2017 Ahój,mi chceme vyrazit z Prahy v pátek odpoledne,ale jak jedou komory?,v mapě je do 17h.Je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 3. Květen 2017 Sdílet Odesláno 3. Květen 2017 (upraveno) Ahój,mi chceme vyrazit z Prahy v pátek odpoledne,ale jak jedou komory?,v mapě je do 17h.Je to tak?je, ale do 14,30 si můžeš objednat pozdější proplavení. Pokud by ses ale pak nedostavil bez včasné omluvy, tak dostaneš na rok ban a máš smůlu viz tůdle: http://www.pla.cz/planet/projects/webservices/GetFileFromDB/ukaz_soubor.ashx?id=dfg4d65f4vd Upraveno 3. Květen 2017 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 4. Květen 2017 Autor Sdílet Odesláno 4. Květen 2017 Ahój,mi chceme vyrazit z Prahy v pátek odpoledne,ale jak jedou komory?,v mapě je do 17h.Je to tak?Ahoj nevím jak rychlou máš loď,ale pokud nebudeš stíhat tak na noc zastav v Kralupech.Odtamtud vyplouvají další dvě lodě v sobotu ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 4. Květen 2017 Sdílet Odesláno 4. Květen 2017 dorazim v sobotu rano s Vikiho ,,plavidlem,,-bohužel vecer musim domu-rad vas uvidim a snad me i nekdo sveze:)Pokud se dnes zadari a dostanu se uz s lodi na vodu, tak na svezeni bude mista dost :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 4. Květen 2017 Sdílet Odesláno 4. Květen 2017 Ahój,mi chceme vyrazit z Prahy v pátek odpoledne,ale jak jedou komory?,v mapě je do 17h.Je to tak?je, ale do 14,30 si můžeš objednat pozdější proplavení. Pokud by ses ale pak nedostavil bez včasné omluvy, tak dostaneš na rok ban a máš smůlu viz tůdle: http://www.pla.cz/planet/projects/webservices/GetFileFromDB/ukaz_soubor.ashx?id=dfg4d65f4vdTo nahlaseni pozdejsiho proplaveni funguje, loni jsem na Vltave vyzkousel a komornik ani nebyl nejak moc nastvanej, ze tam na nas musi hodku cekat. Jako vdek jsem mu tam zanechal trochu toho ceskeho zlataveho moku, tak snad Ban nemam :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 4. Květen 2017 Sdílet Odesláno 4. Květen 2017 Tak jsme vypluli z Tynce nL celkem tri lode. Pocasi zatim dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 4. Květen 2017 Sdílet Odesláno 4. Květen 2017 Jak jsem bohuzel predpokladal, tak dnes sem mel jit na vodu, ale sem stale na suchu, takze ma ucast na srazu je ocividne hodne nejista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Květen 2017 Sdílet Odesláno 4. Květen 2017 Tak jsme vypluli z Tynce nL celkem tri lode. Pocasi zatim dobre.Kdy vidíte Mělník? Já sem v NelahozevsiV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 5. Květen 2017 Sdílet Odesláno 5. Květen 2017 V 9:30 jsme pred Lobkovicema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 5. Květen 2017 Sdílet Odesláno 5. Květen 2017 Ten server ma spatny cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 5. Květen 2017 Sdílet Odesláno 5. Květen 2017 Tak jsem chtěl připlout dnes, ale díky počasí bych to s mejma neckama asi nedal. Včera jsem byl chvíli na Labi a na půli cesty mezi Litochovicema a Lovosicema jsem to otočil celej zmáchanej od tříště a vyskákanej jak z BVP na tankodromu. Takže dorazím zítra s lodí na vozíku. Dnes bohužel nemám auto k dispozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Květen 2017 Sdílet Odesláno 6. Květen 2017 Ja si potrebuju nekde sehnat ocni pohotovost, takze asi jedu přes Kladno, jak to tak vidim. Na Homolku se mi moc nechce.Kdybyste někdo z mistnich mel k tomu nejakou radu, tak mi poslete zpravu, mobil na mne jiste někdo mate. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Květen 2017 Sdílet Odesláno 7. Květen 2017 Tak jsme doma a za rok se snad zase sejdem. Mate někdo fotky nebo videa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 8. Květen 2017 Sdílet Odesláno 8. Květen 2017 par fotek jsem udelal- bohužel tablet mi nejak nekomunikuje(teda spiš to neumim) tak až si holka udela čas-včera večer byl u me kontrolní den na lod a nebyl čas to predat Vikimujinak díky Mirkovi za organizaci-bylo to perfektní a parta co se sešla takynevim jak se to pak domluvilo ale za rok ve stejnem termínu by mohl klapnout ten Orlík tak se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 8. Květen 2017 Sdílet Odesláno 8. Květen 2017 Jo taky dík, bylo to super! Fotky jsem neudělal bohužel žádný a videa dvě, z čehož jedno nevyšlo díky kapičce na objektivu.Tak tady je alespoň to druhý z policejního člunu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se