Přejít na obsah
Plavidla.cz

7.Jarní sraz.

Doporučené příspěvky

Ahoj.

Po poradě a posouzení kalendáře čSVM vyhlašuji termín jarního srazu na víkend 5-8 Května 2017.

Sraz se koná v přístavu firmy IM-Marine v Roudnici nad Labem,kde nás bude čekat občerstvení za ceny na které jsme při našich akcích zvyklí.Večerní zábava a popřípadě nocleh bude probíhat v prostorách muzea lodních motorů,kde máme výčep,možnost zatopení na vnitřním otevřeném ohništi a dostatek stolů na sezení.Ti kteří dorazí na lodích bez kajuty budou mít možnost přenocovat hromadně přímo u ohně,takže karimatky a spacáky s sebou.Ti kteří mají kajuty se můžou píchnout na břehové přípojky.Program srazu a další podrobnosti budu uveřejňovat postupně podle naplánování.Určitě vymyslíme nějakou soutěž a společnou plavbu někam po Labi.Zkusíme domluvit nějakou zajímavou exkurzi aby jsme také něco nového poznali.Kotvení po dobu srazu bude samosřejmě zdarma.

Na všechny se těší kontraadmirál Fishmaster.

Upraveno uživatelem fishmaster
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 124
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

By se mi to taky víc líbilo až další víkend. Jsem tu ale nováček, tak se podřídím. Jen doufám, že do tý doby stihnu postavit nějaký použitelný a větší plavidlo a dát dohromady motor, protože na Triádě s Crescentem by to bylo utrpení.
Odkaz ke komentáři

By se mi to taky víc líbilo až další víkend. Jsem tu ale nováček, tak se podřídím. Jen doufám, že do tý doby stihnu postavit nějaký použitelný a větší plavidlo a dát dohromady motor, protože na Triádě s Crescentem by to bylo utrpení.

to doladíme na 7.sjezdu ;)

Odkaz ke komentáři

to doladíme na 7.sjezdu ;)

To utrpení myslím přeplavbu přez celý okres z Litochovic do Roudnice. To bych plul celý den a moje záda by to asi nedaly. Mám moc malou a pomalou lodičku (velikosti rybářský pramičky), na který si nemám jak opřít záda, který toho moc nevydržej.

Odkaz ke komentáři

Bohužel se obávám,že posunutí termínu nebude možné.O dalším víkendu by měl být Roudnický Trojúhelník-tedy zatím je to takto v plánu.Zkusím ještě zjistit jestli nebyla nějaká změna.Pokud by se ty závody jely jindy,tak s posunem termínu nebude problém.Při závodech tam jsou docela vlnky,takže by asi nebylo dobré tyto dvě akce spojovat.Jiné akce které pořádá čSVM nás nijak neomezují a jestli mají zahájení sezóny nebo něco jiného nás jaksi nemusí zajímat.
Odkaz ke komentáři

Takže mám zprávu z míst nejvyšších, t.j. od prezidenta čSVM. Roudnickej trojúhelník, pokud vůbec bude, bude 13.5. Nic tedy nebrání, jak tak koukám, aby sraz byl na víkend 8.5.

Aby nebylo pochyb a pokud by se někdo chtěl akcí čSVM zúčastnit, tůdle je nástřel kalendáře. účastnit se může i nečlen Svazu a je to docela zábava a sranda.

Kalendář soutěží a závodů čSVM 2017

verze 6.1.2017

Slavnost otevření Hněvkovice čSVM, řVC 22.4.???? Hněvkovice

FF1 Kontrolní závod FF KVSK 16.4./ lépe 22.4. Kralupy

CP1 Zahájení sezony Tatran 29.4. Davle nádraží

CP2 Hvězdicová plavba ARDEA 6.5. Kralupy

H1 Roudnický trojúhelník čSVM + 13.5. Roudnice nad Labem

Svatojánské Navalis Praha 16.5. pondělí Karlův most

FF2 1. kolo MAN KVM Děčín 20.5. Loděnice Žernoseky

CP3 Cílová plavba Nelahozeves Marina Vltava 20.5. Nelahozeves

FF3 1.kolo PAR TJ Tatran 27.5. Měchenice srub

NN Noční navigační KVM Smíchov 27.5. Měchenice srub

CP4 Cílová plavba Brná KVM ústí-Brná 27.5. Brná

H2 Kralupská míle KVSK 10.6. Kralupy

CP5 Hvězdicová plavba Stará plavba 10.6. ??????? Libeň

CP6 Cílová plavba Klecany SK Viking 17.6. Klecany

FF4 2. kolo MAN 1.čKVS 24.6. čelákovice

FF5 Soustředění čSVM + KVM Děčín 3.-10.7.2016 Žernoseky

CP7 Bílá vlajka čSVM + ???? 13.7. čtvrtek Hluboká nad Vltavou

MVč Modrá vlajka čech čSVM + SK Viking 23.7-4.8.pátek Dolany, Vltava ř.km 27,0

CP8 Cílová plavba – slalom 1.čKVS 29.7. čelákovice

CP9 Hvězdicová plavba ARDEA 19.8. Kralupy

Zč1 O-350/FR1000/O-700 KVM Jedovnice 1.- 3.9. Jedovnice

CP10 Slavnosti Majáku KVM Libeň 2.9. Libeňský ostrov

H3 GP OAK OAK Bay 9.9. Klecany

CP11 Vinobraní Mělník černé ovce Lužec??? 16.9. Mělník

FF6 2.kolo PAR TJ Tatran 23.9. Praha

Memoriál M.Kubely Stará plavba 30.9. pod VD Slapy

FF7 3.kolo MAN KVM Děčín 30.9. Žernoseky jezero

CP12 Memoriál Dr.Steffala čSVM + Tatran 7.10. Strnady

CP13 Cílová plavba Měchenice SK Viking 21.10. Skochovice, srub

Memoriál Vl. Hedvábného SVM Žernoseky 5.11. Brandýs n.Lab.

CP14 Ledová plavba TJ Blaník 11.11. Mandát

Upraveno uživatelem david
Odkaz ke komentáři

Takže mám pro všechny dobrou zprávu.Poslal jsem mail Jirkovi Pěknicemu a mám potvrzený termín Roudnického Trojúhelníku na 13.5. takže máme volno ten víkend který chcete.Tímto měním termín na víkend 5-8 Květen. Upraveno uživatelem fishmaster
Odkaz ke komentáři

Takže mám pro všechny dobrou zprávu.Poslal jsem mail Jirkovi Pěknicemu a mám potvrzený termín Roudnického Trojúhelníku na 13.5. takže máme volno ten víkend který chcete.Tímto měním termín na víkend 5-8 Květen.

děkuji vám oběma za posunutí termínu,a pokud mi počasí dovolí stihnout vše potřebné,dorazíme

Odkaz ke komentáři

Za mě palec nahoru minimálně za to, že věnuješ svuj čas plánování a přípravám akce pro nás pro všechny.

DíKY! Když to práce alespoň trochu dovolí, tak připlavu. V nejhoršim se stavim alespoň na večer, jako vloni. Musim se poohlídnout po nějakym šikovnym skluzu kolem Mělníka, jinak bych to mojí rychlostí z lysé plaval dva dny. :D

Odkaz ke komentáři

Jinak k programu.

Aby to bylo pro nás všechny zajímavé tak se pokusím zajistit k prohlídce popřípadě svezení jednu z těch nových policejních lodí které nám brázdí naše vody,a pokud bude alespoň trošku možnost tak snad dopadne měřící loď.To jen aby jste věděli že určitým strojům neuplavete a taky jak probíhá vyměřování dna.S Povodím i Policií máme dobré vztahy,takže bych ještě chtěl vědět co by jste rádi na srazu potkali za lodě,nebo vybavení,které vás zajímá a nebo co by jste si rádi prohlédli.

Někdo se ptal jestli může dorazit bez lodě nebo s gumákem a karavanem a jestli bude popřípadě břehová přípojka pro karavan.Bez lodě klidne a břehovka bude.

Upraveno uživatelem fishmaster
Odkaz ke komentáři

Za mě palec nahoru minimálně za to, že věnuješ svuj čas plánování a přípravám akce pro nás pro všechny.

DíKY! Když to práce alespoň trochu dovolí, tak připlavu. V nejhoršim se stavim alespoň na večer, jako vloni. Musim se poohlídnout po nějakym šikovnym skluzu kolem Mělníka, jinak bych to mojí rychlostí z lysé plaval dva dny. :D

Můžeš to dát na vodu v Roudnici a vlek si schováš u nás taky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...