fishmaster Zveřejněno 16. Leden 2017 Sdílet Zveřejněno 16. Leden 2017 (upraveno) Ahoj.Po poradě a posouzení kalendáře čSVM vyhlašuji termín jarního srazu na víkend 5-8 Května 2017.Sraz se koná v přístavu firmy IM-Marine v Roudnici nad Labem,kde nás bude čekat občerstvení za ceny na které jsme při našich akcích zvyklí.Večerní zábava a popřípadě nocleh bude probíhat v prostorách muzea lodních motorů,kde máme výčep,možnost zatopení na vnitřním otevřeném ohništi a dostatek stolů na sezení.Ti kteří dorazí na lodích bez kajuty budou mít možnost přenocovat hromadně přímo u ohně,takže karimatky a spacáky s sebou.Ti kteří mají kajuty se můžou píchnout na břehové přípojky.Program srazu a další podrobnosti budu uveřejňovat postupně podle naplánování.Určitě vymyslíme nějakou soutěž a společnou plavbu někam po Labi.Zkusíme domluvit nějakou zajímavou exkurzi aby jsme také něco nového poznali.Kotvení po dobu srazu bude samosřejmě zdarma.Na všechny se těší kontraadmirál Fishmaster. Upraveno 25. Leden 2017 uživatelem fishmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 17. Leden 2017 Sdílet Odesláno 17. Leden 2017 (upraveno) Novej kalendíř čSVM ještě nemám, ale posledních tak 30 let je na prvního, nebo těsně kolem, zahájení sezony. To je posledních min. 10 let na Vranské přehradě. Upraveno 19. Leden 2017 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 17. Leden 2017 Sdílet Odesláno 17. Leden 2017 Tak snad uz budem na vode :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 19. Leden 2017 Sdílet Odesláno 19. Leden 2017 Vzhledem k tomu, že jsme se dožili kýženého důchodu, je nám to celkem fuk. Ale za pozdější termín bych se také přimlouval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 19. Leden 2017 Sdílet Odesláno 19. Leden 2017 Vzhledem k tomu, že jsme se dožili kýženého důchodu, je nám to celkem fuk. Ale za pozdější termín bych se také přimlouval.To se tak někdo má :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 20. Leden 2017 Sdílet Odesláno 20. Leden 2017 Ahoj,my bychom se možná přijeli juknout autem, ale taky jsme spíš pro ten druhý termín okolo 8. 5.. 30. 5. budou v Týnci čarodějnice a většina lidí bude teprve dávat loď na vodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 20. Leden 2017 Sdílet Odesláno 20. Leden 2017 Tak to už je nás na 8.5. i s lidmi z http://www.jachting.info/viewtopic.php?f=30&t=10300&p=182635#p182635 většina a akce v Týnci je další jasnej argument. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 20. Leden 2017 Sdílet Odesláno 20. Leden 2017 By se mi to taky víc líbilo až další víkend. Jsem tu ale nováček, tak se podřídím. Jen doufám, že do tý doby stihnu postavit nějaký použitelný a větší plavidlo a dát dohromady motor, protože na Triádě s Crescentem by to bylo utrpení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 20. Leden 2017 Sdílet Odesláno 20. Leden 2017 By se mi to taky víc líbilo až další víkend. Jsem tu ale nováček, tak se podřídím. Jen doufám, že do tý doby stihnu postavit nějaký použitelný a větší plavidlo a dát dohromady motor, protože na Triádě s Crescentem by to bylo utrpení.to doladíme na 7.sjezdu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 20. Leden 2017 Sdílet Odesláno 20. Leden 2017 to doladíme na 7.sjezdu ;)To utrpení myslím přeplavbu přez celý okres z Litochovic do Roudnice. To bych plul celý den a moje záda by to asi nedaly. Mám moc malou a pomalou lodičku (velikosti rybářský pramičky), na který si nemám jak opřít záda, který toho moc nevydržej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PRWOcK Odesláno 21. Leden 2017 Sdílet Odesláno 21. Leden 2017 U mě pořád stejný, když nebudu v práci, tak přijedu. Je mi jedno jakej víkend to bude ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 22. Leden 2017 Autor Sdílet Odesláno 22. Leden 2017 Bohužel se obávám,že posunutí termínu nebude možné.O dalším víkendu by měl být Roudnický Trojúhelník-tedy zatím je to takto v plánu.Zkusím ještě zjistit jestli nebyla nějaká změna.Pokud by se ty závody jely jindy,tak s posunem termínu nebude problém.Při závodech tam jsou docela vlnky,takže by asi nebylo dobré tyto dvě akce spojovat.Jiné akce které pořádá čSVM nás nijak neomezují a jestli mají zahájení sezóny nebo něco jiného nás jaksi nemusí zajímat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 23. Leden 2017 Sdílet Odesláno 23. Leden 2017 (upraveno) Takže mám zprávu z míst nejvyšších, t.j. od prezidenta čSVM. Roudnickej trojúhelník, pokud vůbec bude, bude 13.5. Nic tedy nebrání, jak tak koukám, aby sraz byl na víkend 8.5.Aby nebylo pochyb a pokud by se někdo chtěl akcí čSVM zúčastnit, tůdle je nástřel kalendáře. účastnit se může i nečlen Svazu a je to docela zábava a sranda.Kalendář soutěží a závodů čSVM 2017verze 6.1.2017 Slavnost otevření Hněvkovice čSVM, řVC 22.4.???? HněvkoviceFF1 Kontrolní závod FF KVSK 16.4./ lépe 22.4. KralupyCP1 Zahájení sezony Tatran 29.4. Davle nádražíCP2 Hvězdicová plavba ARDEA 6.5. KralupyH1 Roudnický trojúhelník čSVM + 13.5. Roudnice nad Labem Svatojánské Navalis Praha 16.5. pondělí Karlův mostFF2 1. kolo MAN KVM Děčín 20.5. Loděnice ŽernosekyCP3 Cílová plavba Nelahozeves Marina Vltava 20.5. NelahozevesFF3 1.kolo PAR TJ Tatran 27.5. Měchenice srub NN Noční navigační KVM Smíchov 27.5. Měchenice srubCP4 Cílová plavba Brná KVM ústí-Brná 27.5. Brná H2 Kralupská míle KVSK 10.6. Kralupy CP5 Hvězdicová plavba Stará plavba 10.6. ??????? LibeňCP6 Cílová plavba Klecany SK Viking 17.6. KlecanyFF4 2. kolo MAN 1.čKVS 24.6. čelákoviceFF5 Soustředění čSVM + KVM Děčín 3.-10.7.2016 ŽernosekyCP7 Bílá vlajka čSVM + ???? 13.7. čtvrtek Hluboká nad VltavouMVč Modrá vlajka čech čSVM + SK Viking 23.7-4.8.pátek Dolany, Vltava ř.km 27,0CP8 Cílová plavba – slalom 1.čKVS 29.7. čelákoviceCP9 Hvězdicová plavba ARDEA 19.8. KralupyZč1 O-350/FR1000/O-700 KVM Jedovnice 1.- 3.9. Jedovnice CP10 Slavnosti Majáku KVM Libeň 2.9. Libeňský ostrov H3 GP OAK OAK Bay 9.9. KlecanyCP11 Vinobraní Mělník černé ovce Lužec??? 16.9. MělníkFF6 2.kolo PAR TJ Tatran 23.9. Praha Memoriál M.Kubely Stará plavba 30.9. pod VD Slapy FF7 3.kolo MAN KVM Děčín 30.9. Žernoseky jezeroCP12 Memoriál Dr.Steffala čSVM + Tatran 7.10. StrnadyCP13 Cílová plavba Měchenice SK Viking 21.10. Skochovice, srub Memoriál Vl. Hedvábného SVM Žernoseky 5.11. Brandýs n.Lab.CP14 Ledová plavba TJ Blaník 11.11. Mandát Upraveno 24. Leden 2017 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 24. Leden 2017 Sdílet Odesláno 24. Leden 2017 Ty otazníky v datu u otevření Hněvkovic se mi vůbec nelíbí, jsem si myslel, že by to letos konečně mohlo vyjít. :(Jo a omlouvám se za přípspěvek "of topic" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 25. Leden 2017 Autor Sdílet Odesláno 25. Leden 2017 (upraveno) Takže mám pro všechny dobrou zprávu.Poslal jsem mail Jirkovi Pěknicemu a mám potvrzený termín Roudnického Trojúhelníku na 13.5. takže máme volno ten víkend který chcete.Tímto měním termín na víkend 5-8 Květen. Upraveno 25. Leden 2017 uživatelem fishmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Leden 2017 Sdílet Odesláno 25. Leden 2017 Skvelee! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 25. Leden 2017 Autor Sdílet Odesláno 25. Leden 2017 Skvelee! :)No na tebe se s Tomem těšíme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 25. Leden 2017 Sdílet Odesláno 25. Leden 2017 Takže mám pro všechny dobrou zprávu.Poslal jsem mail Jirkovi Pěknicemu a mám potvrzený termín Roudnického Trojúhelníku na 13.5. takže máme volno ten víkend který chcete.Tímto měním termín na víkend 5-8 Květen.děkuji vám oběma za posunutí termínu,a pokud mi počasí dovolí stihnout vše potřebné,dorazíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 26. Leden 2017 Sdílet Odesláno 26. Leden 2017 Za mě palec nahoru minimálně za to, že věnuješ svuj čas plánování a přípravám akce pro nás pro všechny.DíKY! Když to práce alespoň trochu dovolí, tak připlavu. V nejhoršim se stavim alespoň na večer, jako vloni. Musim se poohlídnout po nějakym šikovnym skluzu kolem Mělníka, jinak bych to mojí rychlostí z lysé plaval dva dny. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 26. Leden 2017 Autor Sdílet Odesláno 26. Leden 2017 (upraveno) Jinak k programu.Aby to bylo pro nás všechny zajímavé tak se pokusím zajistit k prohlídce popřípadě svezení jednu z těch nových policejních lodí které nám brázdí naše vody,a pokud bude alespoň trošku možnost tak snad dopadne měřící loď.To jen aby jste věděli že určitým strojům neuplavete a taky jak probíhá vyměřování dna.S Povodím i Policií máme dobré vztahy,takže bych ještě chtěl vědět co by jste rádi na srazu potkali za lodě,nebo vybavení,které vás zajímá a nebo co by jste si rádi prohlédli.Někdo se ptal jestli může dorazit bez lodě nebo s gumákem a karavanem a jestli bude popřípadě břehová přípojka pro karavan.Bez lodě klidne a břehovka bude. Upraveno 26. Leden 2017 uživatelem fishmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 26. Leden 2017 Sdílet Odesláno 26. Leden 2017 Ahoj všem, taky děkujeme za změnu termínu i připravovaný program. Už se na sraz těšíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 26. Leden 2017 Autor Sdílet Odesláno 26. Leden 2017 Za mě palec nahoru minimálně za to, že věnuješ svuj čas plánování a přípravám akce pro nás pro všechny.DíKY! Když to práce alespoň trochu dovolí, tak připlavu. V nejhoršim se stavim alespoň na večer, jako vloni. Musim se poohlídnout po nějakym šikovnym skluzu kolem Mělníka, jinak bych to mojí rychlostí z lysé plaval dva dny. :DMůžeš to dát na vodu v Roudnici a vlek si schováš u nás taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PRWOcK Odesláno 26. Leden 2017 Sdílet Odesláno 26. Leden 2017 Měň si termíny jak chceš, mě nenasereš... :-D :-D Když se neuvidíme na srazu, tak se uvidíme v práci. Na Vikyho se těšíme vskutku neobyčejně! Na ostatní taky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 27. Leden 2017 Sdílet Odesláno 27. Leden 2017 ještě jednou díky vám oběma,posunutý termín mě osobně dává šanci dorazit a ostatním kolegům také více vyhovuje,co víc si přát,snad jen brzké jaro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 27. Leden 2017 Sdílet Odesláno 27. Leden 2017 Dal bych to na vodu asi přímo v Roudnici, znám tam sjezd u komory. Půjde tam "v rámci srazu" někde zaparkovat vlek s autem nebo si to bude každý řešit individuálně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se