zdenek2013 Zveřejněno 10. Leden 2017 Sdílet Zveřejněno 10. Leden 2017 (upraveno) prosím o radu,na motoru jsem si všiml,že je vyvedená slabá gumová hadička,která má v sobě zátku,nevíte někdo k čemu to slouží? v manuálech jsem o tom žádnou zmínku nenašel,děkujinemůže to být nějaké odvětrání převodovky,nebo tak něco? Upraveno 10. Leden 2017 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty Odesláno 11. Leden 2017 Sdílet Odesláno 11. Leden 2017 Na jakem motoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 11. Leden 2017 Sdílet Odesláno 11. Leden 2017 ve kterým místě, na čem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 11. Leden 2017 Autor Sdílet Odesláno 11. Leden 2017 (upraveno) je to na nové Yamaze FT25High Thrust FETL,která je zatím pořád zabalená v krabici,hadička je volně vyvedená v místě háčku řízení a je v ní gumová zátka,všiml jsem si té hadičky při přihlašování na SPS,kdy se krabice jen otevřela a úředník si nafotil štítky,třeba až motor vyndáme z krabice,ukáže se kam patří,ale zatím to vypadá jako něco pro mě neidentifikovatelného...není to třeba jen rozpojený proplach motoru kvůli přepravě? Upraveno 11. Leden 2017 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 11. Leden 2017 Sdílet Odesláno 11. Leden 2017 nemohla by to bít pitot sonda na měření rychlosti náporem tlaku vody, na z nohách to tak je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 11. Leden 2017 Sdílet Odesláno 11. Leden 2017 Jak píše aleš. Je to vedení k napojení hadičky k manometrickému rychloměru. Na přední hraně nohy dole je dírka nahrazující samostatnou sondu k takovému rychloměru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 11. Leden 2017 Autor Sdílet Odesláno 11. Leden 2017 možné to je,měřím však rychlost GPS,tedy takovou sondu nevyužiji,což by zřejmě ničemu nevadilo,kluci děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 11. Leden 2017 Sdílet Odesláno 11. Leden 2017 Kontrolní otázka. Jestlipak víte, kolik vody se tou hadičkou valí do kajuty, když jí po výměně budíku za GPS zapomenete na motoru odpojit? .............. Tak já Vám to tedy řeknu....... Dost na to abych byl nasr…. :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 11. Leden 2017 Sdílet Odesláno 11. Leden 2017 Taky jsem asi před třema rokama byl zděšený a nechápal, jak mi může téct do lodi palubkou metr nad hladinou. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 11. Leden 2017 Autor Sdílet Odesláno 11. Leden 2017 vodotrysk na můstku hned tak někdo nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 11. Leden 2017 Sdílet Odesláno 11. Leden 2017 Taky jsem si užil chvilky zděšení a nechápavosti když mi schody vedle budíku za jízdy tekl vodopád. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se