Přejít na obsah
Plavidla.cz

Tak kdo už vyrazil???

Sullaco

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 137
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Dobrá připomínka, naštěstí tam nic takového nemám ale už jsem to jednou zažil, dával jsem před lety na vodu loď kterou jsem měl před touto a ta měla výpušťák z lodi, Když jsem ji sundaval tak jsem řekl synovy ať tam tu zátku utahne a on ji dal do jiné díry asi tak 20 čísel nad ponorem která byla z prostoru pro závěsný motor,. loď šla na vodu a převážel jsem ji na kotviště, vubec se ji nechtělo do skluzu, najednou hup a už tam byla (voda sama vytekla) zakotvil jsem u mola a šel pro něco na chatu, ještě že jsem se hned vracel, už byla voda těsně pod kontakty baterky, no prostě občas je lepší si některé věci udělat sám nebo alespoň překontrolovat :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera večer jsem na sobě pozoroval abstinenční příznaky takže jsem dnes ráno jsem budil žáby na Zrůbku. Glorie do vody a pomalým tempem než se to vohřeje jsem vyrazil, pohodička,nikde nikdo,svítíčko slunilo,za celej den sem potkal jeden gumáček a malou plachetničku,Glorie šlape jak švýcary,vynikající obídek na OBOZU ,kafíčko a odpolední klid. Potom ještě pořádně vyhnat všecny pavouky z vejfuku a dom. Byla to PARÁDA prostě další nepromarněnej den. Jo Anachy,DRAGO stojí tam kde má stát a nad vodu kouká to co má koukat.
Odkaz ke komentáři

Pro Anachy - Na Dalešicích je dobrý sjezd hned u hráze. Když přijedeš od Kramolína tak před hrází je ukazatel "Lodní zastávka", odboč a přijedeš přímo ke sjezdu. Napřed se běž podívat jak to dole vypadá, musíš se nahoře otočit a couvat dolů, dole není kde se otočit. Já se točím až v pravoúhlé zatáčce doprava, je tam taková slepá polní cesta se závorou. Hezký pobyt.....
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...
TOPlist