Sullaco Zveřejněno 30. Duben 2010 Sdílet Zveřejněno 30. Duben 2010 Hola hola hoši, tak kdo už se plaví? Já zatím leštím ještě v garáži, páč jsem suchozemská mrva a samozřejmě mám ještě drobné nedostatky a hlavně je na mě přeci jen ještě chlado. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Duben 2010 Sdílet Odesláno 30. Duben 2010 Tak já už jsem byl před 14 dny jen tak na chvilku cca 3 hoďky, abych zjistil zda se to po zimě nepotopí a jestli "nevykousaly" myši nějakou díru.Celkem pěkné po té dlouhé době a bylo na Slapech i docela živo, jen voda měla 3stupně což není nic moc. Ale už se těším na další pokračování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 1. Květen 2010 Sdílet Odesláno 1. Květen 2010 (upraveno) Tak já jsem se svým Sportem vyrazil pětkrát.Naposled celodenní výlet s rodinkou minulou sobotu.Trasa Libčice nad Vltavou-Nelahozeves Marina Vltava a zpět s výletem na Roztoky.Super den. Upraveno 1. Květen 2010 uživatelem fishmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaufi1 Odesláno 2. Květen 2010 Sdílet Odesláno 2. Květen 2010 Tak já jsem už na vodě dva týdny a super.ale v praze je špína tak se těším až si udělám výlet na orlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 2. Květen 2010 Autor Sdílet Odesláno 2. Květen 2010 No teda to zírám, to je paráda. Kde berete tolik času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 3. Květen 2010 Sdílet Odesláno 3. Květen 2010 Taky eště dřepim pod střechou, ale už se to snad chýlí.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 3. Květen 2010 Sdílet Odesláno 3. Květen 2010 (upraveno) Ahoj kuci. Nesmutnete, myslim si, ze suchozemskejch je nas tady jeste v tuto chvili vicero. Ja jsem lodicku take teprve o vikendu pritahnul ze zimniho uloziste a tedko na tom musime jeste nejake veci co jsem si pres zimu navymejslel a hlavne nakoupil, doladit a dodelat :). Jeste chvilku zustanem na suchu a doufam, ze uz pak bude lepsi pocasi :) Upraveno 3. Květen 2010 uživatelem tomas80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 5. Květen 2010 Sdílet Odesláno 5. Květen 2010 Tak to já jsem na lodi dělal přes zimu,takže už jenom jezdím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 6. Květen 2010 Sdílet Odesláno 6. Květen 2010 Ahoj za 3 měsíce jsem se nebyl na loď ani kouknout doufam,že tam ještě je čas čas je nějak můj nepřítel nestíhám.Dostávám záhul ve firmě máme velké zakázky a dělají to pro nás kopáči IQ tykve tak to musím komandovat moje kluky neposlouchaj.No ještě tak 14 dnů a hotovo pak jsou jen normální práce našich zaměstnanců a to se řídí ze zátoky z Chorvatska.Jinak nejdéle do měsíce HR šibenik Solaris necham to tam celé léto tak uvidím kolikrát se na ni dostanu Standa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 16. Květen 2010 Autor Sdílet Odesláno 16. Květen 2010 a to se řídí ze zátoky z Chorvatska --- Tak takhle bych si to potřeboval taky zařídit hehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 17. Květen 2010 Sdílet Odesláno 17. Květen 2010 Ahoj tak loď je na svém místě zatím u nás tak teď se donutit na ní něco udělat nějak to všechno vyšumuje to prvotní nadšení.Jinak Sullaco firma jde opravdu řídit ze zátoky z Chorvatska je to zajímavé zaměstnanci,žena všichni si pochvalují ten klid a jak to vše klape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley Odesláno 18. Květen 2010 Sdílet Odesláno 18. Květen 2010 Tak já to mám blíže na Slovensko, už jsem se byl podívat na Oravě,tento víkend spouštím kde to nechám celou sezónu, našel jsem skvělý kemp, kde mi dají slevu na ubytování, dokonce firma, která jej vlastní hned vedle ve městě prodává lodě a má servis, tak kdyby náhodou něco, mám to po ruce. Jinak bych chtěl letos vyzkoušet moře: Janov - Monte Carlo - Nice a zpět. Snad to lodička vydrží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 18. Květen 2010 Autor Sdílet Odesláno 18. Květen 2010 Tak já to mám blíže na Slovensko, už jsem se byl podívat na Oravě,tento víkend spouštím kde to nechám celou sezónu, našel jsem skvělý kemp, kde mi dají slevu na ubytování, dokonce firma, která jej vlastní hned vedle ve městě prodává lodě a má servis, tak kdyby náhodou něco, mám to po ruce. Jinak bych chtěl letos vyzkoušet moře: Janov - Monte Carlo - Nice a zpět. Snad to lodička vydrží...Tak koukej dát sem fotky jak to tam vypadá, sjezd, kotvení a okolí!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 18. Květen 2010 Autor Sdílet Odesláno 18. Květen 2010 Ahoj tak loď je na svém místě zatím u nás tak teď se donutit na ní něco udělat nějak to všechno vyšumuje to prvotní nadšení.Jinak Sullaco firma jde opravdu řídit ze zátoky z Chorvatska je to zajímavé zaměstnanci,žena všichni si pochvalují ten klid a jak to vše klape.Tak to ti upřímě závidím=D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley Odesláno 18. Květen 2010 Sdílet Odesláno 18. Květen 2010 Jakmile spustím loď a bude sluníčko, nafotím a pošlu :-) Tak já to mám blíže na Slovensko, už jsem se byl podívat na Oravě,tento víkend spouštím kde to nechám celou sezónu, našel jsem skvělý kemp, kde mi dají slevu na ubytování, dokonce firma, která jej vlastní hned vedle ve městě prodává lodě a má servis, tak kdyby náhodou něco, mám to po ruce. Jinak bych chtěl letos vyzkoušet moře: Janov - Monte Carlo - Nice a zpět. Snad to lodička vydrží...Tak koukej dát sem fotky jak to tam vypadá, sjezd, kotvení a okolí!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 18. Květen 2010 Autor Sdílet Odesláno 18. Květen 2010 (upraveno) No sluníčko bude asi tak v půlce srpna =D, takže už nám sem dávej aspoň nějaký info o Oravě. Soudím dle fotek cos mi poslal, že to je odtamtud ne? Upraveno 18. Květen 2010 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley Odesláno 19. Květen 2010 Sdílet Odesláno 19. Květen 2010 Přesně tak, je to Orava... Orava druhá největší přehrada Slovenska po Gabčíkovu. Voda čistá, rozloha obrovská, slováci příjemní, budu teď zkoušet nový kemp, měl by být pěkněji vybavený, loni jsem měl kotvení zdarma, poplatek za osobu v kempu 2Eur, auto (dodávka ve které spím) 1 Eur. Vodní policie neprudí, pokud neděláš vyloženě hovadiny, jen proplují kolem tebe, pozdraví a pokračují dále. Doba ježdění ve skluzu se nedodržuje, v podstatě do úplné tmy se jezdí naplno, nikdo to nehlídal, ale těch jedinců co jezdí do tmy je málo. Lyžování a různé hračky za loděmi jsou k vidění často.Při cestě přes Oravské vršky nádherná krajina, originál korbačíky z ovčího mléka jsou všude, jen policajti hlídají rychlost více než je zdrávo. A kdybych věděl, jak sem vložit fotky, tak bych i nějakou přiložil :-) No sluníčko bude asi tak v půlce srpna =D, takže už nám sem dávej aspoň nějaký info o Oravě. Soudím dle fotek cos mi poslal, že to je odtamtud ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 19. Květen 2010 Autor Sdílet Odesláno 19. Květen 2010 Jak se sem vkládají fotky héééélp!!!!!!!!Teda tys mi dal brouka do hlavy s tím Slovenskem. Jak se tam spouští loď dobrý? Dej dyžtak pak i odkaz na kemp. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley Odesláno 20. Květen 2010 Sdílet Odesláno 20. Květen 2010 U minulého kempu se jezdilo přímo z pláže, měli vyhrazený prostor, teď by to mělo být kulturnější vzhledem k tomu, že je to více profi, navíc tam předvádějí a předávají lodě zákazníkům, tak si myslím, že tam budou mít asfalt, nebo beton. Díky minulému roku jsem vyměnil Transportéra za Transpotréra 4x4 - vždy jsem se tam zahrabal. Odkaz na kemp: http://www.ghcompany.sk/sk/pristav-a-camping.aspxOdkaz na fotky, které mám z Oravy: http://picasaweb.google.com/nejreklama/OravaJsou tam fotky všechny, nebudu to třídit....Tak když jsem ti dal brouka do hlavy, tak se můžeme domluvit, do léta už budu mít více zkušeností s kempem, tak ti napíšu, jestli to stojí za tam přijet...kvůli vody teda určitě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 20. Květen 2010 Autor Sdílet Odesláno 20. Květen 2010 To bys byl moc hodnej ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaufi1 Odesláno 20. Květen 2010 Sdílet Odesláno 20. Květen 2010 Nazdárek pánové,zítra ráno se chystám z prahy na slapy tak doufám že vyjde počasí.jedete někdo někam plout o víkendu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 20. Květen 2010 Sdílet Odesláno 20. Květen 2010 Tak hlavne at vyjde pocasi. Predpoved moc valna neni, tak snad se zadari.No o tomto vikendu jeste budu jezdit nasuchu :), ale pristi vikend uz bych snad se mel dostat na vodu. Behem pristiho tydne uz chci vsecko dodelat aby se to mohlo placnout na vodu a pak uz si snad jenom uzivat. Doufam :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 22. Květen 2010 Sdílet Odesláno 22. Květen 2010 Dnes jsem chtěl již na trvalo dát loď na vodu ale dělá mi v tom bordel hokej, no už to tento víkend končí a taky se snad již umoudří počasí. Tak všem přeju do začátku sezony mnoho zdaru :) :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 31. Květen 2010 Sdílet Odesláno 31. Květen 2010 Ahoj kolegové námořníci. Tak jsem před týdnem již konečně zakotvil na vodě, zatím jsem se byl sklouznot jen dvakrát, počasí celkem ušlo jen voda (tedy tady u nás na slapský) má mezi 6 - 12 st. což není nic moc. Snažil jsem se oproti předchozím sezonám trochu pořešit zabezpečení lodě a namontoval jsem si zařízení, které udává dle časového nastavení nebo potřeby polohu dle GPS, hlídá spínače dveří, komunikuje přes GPRS a SMS, umožňuje odposlech prostoru. To celé i s poštovným za necelá 2tis. Kč. Jediná nevýhoda, že se tím dá komunikovat jen přes mobil nebo PC. Tak kdyby někdo měl zájem také něco takového řešit na své kocábce tak mohu zaslat nějaké konkrétnější údaje a kontakt na dodavatele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley Odesláno 1. Červen 2010 Sdílet Odesláno 1. Červen 2010 Já stále čekám, Orava má zákaz spouštění díky velké vodě a přicházející počasí tomu opět nepomůže, tak nevím co dál...Už mě to počasí fakt s.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se