fishmaster Odesláno 18. Květen 2012 Sdílet Odesláno 18. Květen 2012 Nezapomeň našroubovat zátku do výpušťáku vody z lodě. :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 20. Květen 2012 Sdílet Odesláno 20. Květen 2012 Dobrá připomínka, naštěstí tam nic takového nemám ale už jsem to jednou zažil, dával jsem před lety na vodu loď kterou jsem měl před touto a ta měla výpušťák z lodi, Když jsem ji sundaval tak jsem řekl synovy ať tam tu zátku utahne a on ji dal do jiné díry asi tak 20 čísel nad ponorem která byla z prostoru pro závěsný motor,. loď šla na vodu a převážel jsem ji na kotviště, vubec se ji nechtělo do skluzu, najednou hup a už tam byla (voda sama vytekla) zakotvil jsem u mola a šel pro něco na chatu, ještě že jsem se hned vracel, už byla voda těsně pod kontakty baterky, no prostě občas je lepší si některé věci udělat sám nebo alespoň překontrolovat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 20. Květen 2012 Sdílet Odesláno 20. Květen 2012 Tak to s tou zátkou jsem zažil včera,musel jsem ji někde ztratit.Nabral jsem asi 100l vody a už ani nestíhala pumpa!Titanic!Použi jsem darovaný špunt z šampáňa ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 24. Květen 2012 Sdílet Odesláno 24. Květen 2012 to já ještě neodzimoval a to za 1,5 měsíce odjíždím do HR, no mám co dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vokousana vrtule Odesláno 24. Květen 2012 Sdílet Odesláno 24. Květen 2012 Včera večer jsem na sobě pozoroval abstinenční příznaky takže jsem dnes ráno jsem budil žáby na Zrůbku. Glorie do vody a pomalým tempem než se to vohřeje jsem vyrazil, pohodička,nikde nikdo,svítíčko slunilo,za celej den sem potkal jeden gumáček a malou plachetničku,Glorie šlape jak švýcary,vynikající obídek na OBOZU ,kafíčko a odpolední klid. Potom ještě pořádně vyhnat všecny pavouky z vejfuku a dom. Byla to PARÁDA prostě další nepromarněnej den. Jo Anachy,DRAGO stojí tam kde má stát a nad vodu kouká to co má koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 25. Květen 2012 Sdílet Odesláno 25. Květen 2012 Díky za zpravu, to potěší :), na vodě jsem byl naposledy ve středu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 25. Květen 2012 Sdílet Odesláno 25. Květen 2012 Ahoj, taky jsem byl na Slapech (plácnul jsem to do vody na Zrůbku) ve středu, a byla to fakt bomba, nikde nikdo, parádní počasí.... krásnej den :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 25. Květen 2012 Sdílet Odesláno 25. Květen 2012 for mirzik: byl jsi tam odpoledne, nejel jsi kolem mne? placatil jsem se tam odpoledne, nejdriv u zvirotic na kotve a potom dole pod zupanovicema jen tak navolno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 25. Květen 2012 Sdílet Odesláno 25. Květen 2012 Byl jsem tam celej den, jestli máš na boku nějakej polep, tak jsem kolem tebe jel, mám to červeno bílé. Ono vlastně ani víc člunů tam nebylo, ještě jeden Bayliner u Rabyně, ale to byl bowrider.Tak příště se stavím na kus řeči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 25. Květen 2012 Sdílet Odesláno 25. Květen 2012 Jo nějakej polep by byl, takovej modro modrej něco a nově černá kočiči hlava a jmeno cat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac Odesláno 27. Květen 2012 Sdílet Odesláno 27. Květen 2012 Tak už jsem také spustil. Byl jsem na Dalešicích, bok sjezdu super opravený, aut s vleky na parkování po bocích tak akorát. Jinak voda čistá a počasí se celkem vydařilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 27. Květen 2012 Sdílet Odesláno 27. Květen 2012 Kde na dalesicich spoustis? Docela mam chut tam vyrazit na nektery vikend. Diky za presny odkaz, preci jen to mam trochu z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac Odesláno 28. Květen 2012 Sdílet Odesláno 28. Květen 2012 Pro Anachy - Na Dalešicích je dobrý sjezd hned u hráze. Když přijedeš od Kramolína tak před hrází je ukazatel "Lodní zastávka", odboč a přijedeš přímo ke sjezdu. Napřed se běž podívat jak to dole vypadá, musíš se nahoře otočit a couvat dolů, dole není kde se otočit. Já se točím až v pravoúhlé zatáčce doprava, je tam taková slepá polní cesta se závorou. Hezký pobyt..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se