taurus Odesláno 27. Březen 2011 Sdílet Odesláno 27. Březen 2011 Orlík už je zcela bez ledu. A i kdyby ne, podívej, jak se v něm pěkně dělají cestičky (fotka stará 14 dní).http://img222.imageshack.us/img222/1268/0067chata.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 27. Březen 2011 Sdílet Odesláno 27. Březen 2011 Už jsme se svezli před dvěma týdny.Fotky přidám později.Cesta Libčice-Nelahozeves proběhla v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 27. Březen 2011 Sdílet Odesláno 27. Březen 2011 No mi se byli číhnout na Radavě a ještě to bylo zamrzlé, a u Ždákovského mostu také. Před třemi týdny pod Ždákovem jel i nějaký odvážlivec na bruslích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 29. Březen 2011 Sdílet Odesláno 29. Březen 2011 A včera už orlík totálně bez ledu, ale lodě žádné, jen hajzlbótí na břehu a pár u břehu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asfaltsurfer Odesláno 20. Duben 2011 Sdílet Odesláno 20. Duben 2011 Ahoj....nejede někdo provětrat loď teď o velikonočním víkendu ? ústí -Lovosice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 21. Duben 2011 Sdílet Odesláno 21. Duben 2011 Ahoj. Ja to tam provetram az tak za mesic :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 21. Duben 2011 Sdílet Odesláno 21. Duben 2011 Jedu ale trochu z ruky od Lovosic - na slapech. Už se děsně těším tak doufám ,že vše vyjde jak má. :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 21. Duben 2011 Sdílet Odesláno 21. Duben 2011 Taky ji vytáhnu.Trasa Libčice-Mělník a zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 22. Duben 2011 Sdílet Odesláno 22. Duben 2011 poslední přípravy před zítřkem natankováno, doplněná lednice, jen vyrazit :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 23. Duben 2011 Sdílet Odesláno 23. Duben 2011 Ahoj kapitáni, tak jsem strávil první letošní den na vodě a zde jsou první zážitky: počasí nádherné, voda na slapské přehradě mezi 5-13 stupni celsia - takže koupání jen pro otrlé. Loď fungovala super ale bohužel negativa se vykytla. Při kotvení jsem zasekl kotvu a přišel o ni včetně cca 30 m řetězu (naštěstí jen pozink - ale tak to zamrzí) No kdyby to bylo jediný negativum letošní sezony tak bych si mohl říci že již mám vybráno ale bylo by to fajn. Už se těším na dlašní plavbu jen by měli tu vodu trochu ohřát. Další poznatek dávám do tematu trimovací klapky. :) :) PS děkuji "vokousaný vrtuli" za nabídnutou pomoc - bohužel mé kotvě už pomoc nešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Duben 2011 Sdílet Odesláno 23. Duben 2011 Jee... tak to jsem s utopenym chcipakem na tom jeste dobre. :) Stopu za clunem mas hezkou. Me se libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asfaltsurfer Odesláno 24. Duben 2011 Sdílet Odesláno 24. Duben 2011 Počasí perfektní....technika neselhala pouze zjištěno pár závad které je třeba odtranit,ale jinak .....paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 2. Květen 2011 Sdílet Odesláno 2. Květen 2011 (upraveno) Abych se pochlubil.Dneska probehl zcela prvni test noveho motoru na mym clunu. Zacnu tim nejzajimavejsim: http://skoda.panda.cz/upload/Viky_UPLOAD/Fotografie0343B.jpg Mel bych mit aspon 60kg/HP.... ponekud nepochopitelne rekl bych... ze to klouzalo. Zde dalsi momentky:http://skoda.panda.cz/upload/Viky_UPLOAD/Fotografie0344B.jpghttp://skoda.panda.cz/upload/Viky_UPLOAD/Fotografie0339B.jpg Pri vytahovani z vody jsem si dno malem rozlamal o vlek... snad to prezilo. Musim cvicit, nebo vymenit kylovou rolnu za lepsi. Upraveno 2. Květen 2011 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 2. Květen 2011 Sdílet Odesláno 2. Květen 2011 Pěkný jen tak dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 2. Květen 2011 Sdílet Odesláno 2. Květen 2011 (upraveno) Podle kilometraze jsem fotil tu stopu asi pri 11km/h, coz odpovida hranici skluzu. Mile mne to prekvapilo. Je to vubec mozny aby lod sla do skluzu pri tak nizkym vykonu motoru na svoji vahu? I kdybych tu potvoru nafouk heliem, pod 150kg to prazdny mit nebude.Byl trochu problem to na ten "skluz" vyvazit, Betuska se zezadu nechtela hnout, "já čem kapiťán" musela sedet u kormidla. Upraveno 2. Květen 2011 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bahno Odesláno 3. Květen 2011 Sdílet Odesláno 3. Květen 2011 To neni skluz. Dylka lodi je 4.5m(?), takze koeficient a=8(prvni pocatky) 11(polovina hydrodynamicky/hydrostaticky) 20 dokonaly klouzani, rychlosti sou teda: 17km/h 23.4km/h 42km/h. Dokud to teda nepojede 24km/h o skluzu se neda hovorit, si v prechodovym rezimu(velka vlna a mizerna ekonomika)Pri tech 11km/h tak akorat zapadla zad do pridovy vlny a odpor lodi zacal prudce narustat, coz motor nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Květen 2011 Sdílet Odesláno 3. Květen 2011 (upraveno) Mas pravdu. 11km/h je hranice prechodovyho rezimu a ne skluzu. Nevim kolik mam delku na vodorysce, ale odhaduju to cca na 3.8m. Povazoval jsem to za skluz vzhledem k tomu, ze se mi v ty rychlosti prestala voda za lodi "varit" (teda asi vznikalo laminarni proudeni rekl bych), rychlost si to udrzelo i po ubrani plynu na cca 2/3 a vlna za lodi se subjektivne spis zmensila. Asi metr za motorem zacinala takova pekne dlouha boule.... ale jsme OT, ze jo. Upraveno 4. Květen 2011 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 4. Květen 2011 Sdílet Odesláno 4. Květen 2011 tak kdy se prijedes pochlubit? v sobotu bych dal projizdku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 30. Květen 2011 Sdílet Odesláno 30. Květen 2011 (upraveno) tak kdy se prijedes pochlubit? v sobotu bych dal projizdkuAbych se teda pochlubil.... tento vikend konecne doslo na Packuv plan: http://skoda.panda.cz/upload/Viky_UPLOAD/Fotografie0414B.jpg Musim Packovi verejne podekovat za instruktaz v proplavovani plavebnich komor. Na Sandberku jsme se rozdelili a zpatky to slo hladce. Upraveno 30. Květen 2011 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 30. Květen 2011 Sdílet Odesláno 30. Květen 2011 Zdravím Pěkný.... na Sandberku to znám, jezdíval jsem tam lyžovat. Je tam ještě ta lyžařská dráha??? Asi ne co? Takovou instruktáž v proplavování bych taky potřeboval.... S mým Plutem 50 bych mezi vás i pěkně zapadnul :-)škoda že to je docela z ruky :-(Jen tak dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 30. Květen 2011 Sdílet Odesláno 30. Květen 2011 Lyzarska draha nevim, nic jsem nezahlid, mozna ji budou teprve vyznacovat na leto, ale muzu se optat az se tam zas ukazu. Instruktaz se hlavne tykala konkretnich komor (Tynec n/L a Veletov), zejmena pak, kam se nepriblizovat. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 30. Květen 2011 Sdílet Odesláno 30. Květen 2011 bojky na sandberku jsou ale lyzare jsem tam uz nevidel tak dva roky-jezdim okolo dost casto k rodicum-pry tam byl nejaky pru..... ,zkus poslat meil na klub vodnich sportu-kolin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 31. Květen 2011 Sdílet Odesláno 31. Květen 2011 Kluci (viky_cz , packa) dík za info....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 18. Květen 2012 Sdílet Odesláno 18. Květen 2012 Tak konečně zítra na vodu. Snad jsem po zimě udělal vše co jsem chtěl, tak se tady musím trochu pochlubit :1/ nechal jsem si ušít nový kabátek http://img5.rajce.idnes.cz/d0507/6/6448/6448528_ce150b722b3457c2c03b402e4edd98a4/images/WP_000742.jpg?ver=2(Foceno ještě před leštěním a flek na střeše je chýbka objektivu :) ) 2/ obrousil jsem spodek a natřel 2x zakladem a 2x antifoulingem 3/ opět obrousil nohu a nastříkal origo nátěrem na nohy s foulingem 4/ zabudoval teplovzdušné topení Ateso5/ doplnil původní alarm ještě o jedno "hlučné" zařízení6/ loď po zimě samozřejmě vyčistil a naleštil teflonovou leštěnkou7/ nový koberec do kokpituA samozřejmě taky nějaké mínusy, nová manžeta mezi nohou a lodí k výfuku nevydržela a trhla se , naštěstí jsem si schoval tu původní tak jsem ji tam zatím dal než dorazí nová (zajímavé zjištění je že ta novější je tvrdá jako prase a ta původní je fakt gumová)Proběhl start na "brejle" a motor zatím běží jak hodinky - jasně že dostal nový olej a filtr, ještě se uvidí zda i svíčky (ale ty jsem měnil v průběhu sezony)Tak do mě případně kopněte jestli jsem ještě na něco zapomněl co bych měl udělat, ale stejně zítra je loď na vodu a doufám, že už tam zůstane, ale jak se říká "nikdy neříkej hop dokuď jsi nepřeskočil". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 18. Květen 2012 Sdílet Odesláno 18. Květen 2012 Ahoj. Nojo, kabatek vypada moc pekne. To ti docela zavidim, ze uz jdes na vodu. Ja se jeste minimalne dva tejdny nedostanu :(. Tak hlavne at je vse bez problemu. Ja uz mam nalestino, zejtra se pustim do navijaku :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se