Standa Odesláno 27. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 27. Srpen 2010 A co já Stando s mým skromným dotazem ;)Ahoj toví Ti pomůžu ale jen jestli máš Volvo Penta jinak to neznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 27. Srpen 2010 Autor Sdílet Odesláno 27. Srpen 2010 (upraveno) Mercruiser ne? Ani trochu? Snad to zvládnu sám koukal jsem na nějaká chytrá videa. úplně levej snad nejsem. Udělám si ještě zvláštní téma ať to tu nezasíráme. Upraveno 29. Srpen 2010 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley Odesláno 16. Září 2010 Sdílet Odesláno 16. Září 2010 Ahoj, dostal jsi nějaké info o těch jezerech v Polsku?? Letos jsem se vrátil z Oravy a příští sezónuch bych se nebránil Polsku.... Ahoj. Chtěl bych jet do Polska na jezera u Nysy nebo u Otmuchova. Nevíte někdo, jestli se tam dá jezdit s motorákem a jestli chtějí něco platit, poř. pořídit si nějaké povolení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 16. Září 2010 Sdílet Odesláno 16. Září 2010 ahoj v polsku na tom spodním jezeru jsem byl mohu podat info po tel. 602412116 alešAhoj, dostal jsi nějaké info o těch jezerech v Polsku?? Letos jsem se vrátil z Oravy a příští sezónuch bych se nebránil Polsku.... Ahoj. Chtěl bych jet do Polska na jezera u Nysy nebo u Otmuchova. Nevíte někdo, jestli se tam dá jezdit s motorákem a jestli chtějí něco platit, poř. pořídit si nějaké povolení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 17. Září 2010 Sdílet Odesláno 17. Září 2010 Mercruiser ne? Ani trochu? Snad to zvládnu sám koukal jsem na nějaká chytrá videa. úplně levej snad nejsem. Udělám si ještě zvláštní téma ať to tu nezasíráme.kdybys chtěl s něčím poradit dej vědět.Jsem v tom sice nováček, ale už jsem o tom něco načetl a z aut a motorek mám dost zkušeností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 19. Září 2010 Autor Sdílet Odesláno 19. Září 2010 (upraveno) Fajn, takže nežli se dostanu pro manuál do lodě: 1) kolik je třeba oleje do motoru a kolik do převodovky? (Mercruiser 3,0 LX r.v. 96, Alpha One Gen II) 2) mám koupit olej tento: http://www.imramovsky-marine.cz/cs/katalog/lodni-prislusentvi/voda-palivo-topeni-odpad-instalace/oleje-maziva-naplne-barvy/motorove-oleje/motorovy-olej-25w-40-4/ nebo o něco dražší http://www.imramovsky-marine.cz/cs/katalog/lodni-prislusentvi/voda-palivo-topeni-odpad-instalace/oleje-maziva-naplne-barvy/motorove-oleje/motorovy-olej-25w-40-2/ ??? Nejde mi o ten cenový rozdíl nicméně na mojí nahaté motorce je taky starší motor a ráda si pochroupe na starším typu oleje nežli na řídké ultra moderní plné syntetice, tzn. abych motoru dal skutečně to, co mu chutná. Od Tomáše jsem dostal doporučení na oleje od firmy Sierra. 3) Na tuty nemám dole u vypouštěcího šroubu tu hadici co mají někteří na těch videích. Kde tam najdu šroub na vypuštění oleje? Sorry za pro někoho stupidní dotazy ale radši se ptám jako přiblblo, páč nerad bych pak tápal a něco zkurvil a byl rázem za ještě většího idiota. :cool: Upraveno 19. Září 2010 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 20. Září 2010 Sdílet Odesláno 20. Září 2010 1. motor GM 3.0L 98-09, 3,8L včetně filtru, noha Bravo one má psáno 2,6L takže předpokládám, že Alpha one bude mít obdobně.2. v servisním manuálu je předepsaný olej QUICKSILVER 4-cycle 25W-40 Marine oil API SH,CF/CF-2, vzhledem k tomu, že ten motor není zrovna výkřik techniky, tak bych to moc neřešil a koupil nejlevnější motorový olej který odpovídá specifikaci.3. šroub najdeš na vaně motoru. Pokud nemáš hadici, tak použij kanystr od destilky uřízni abyses dobře trefil a na něj nainstaluj hadici, jak již někdo popisoval a máš vyřešeno.Nehledal bych v tom vědu, když to vymysleli amíci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 21. Září 2010 Sdílet Odesláno 21. Září 2010 Noha Alpha 1 ma objem oleje jen 0,82l, tak si myslím že genII na tom bude asi podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 21. Září 2010 Sdílet Odesláno 21. Září 2010 určitě to bude víc jak 1l když koukneš na youtube tak mění při plnění flašku s olejem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 21. Září 2010 Sdílet Odesláno 21. Září 2010 mohlo by se vám hodit: http://www.perfprotech.com/store/articles/newsletter-9-05r1_web.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 21. Září 2010 Autor Sdílet Odesláno 21. Září 2010 Tak už jsem studoval manuál: 3,8L motorový olej1,160 převoďák1,892 ořevoďák pokud mám nějaký Tank ???? To myslí tu nádržku nebo jak?S tím vypouštěcím šroubem mám spíš obavy, jak se k němu dostanu páč tam kolem motoru je místo tak na trpajzlíka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrgar Odesláno 22. Září 2010 Sdílet Odesláno 22. Září 2010 Ahoj. Mě se nikdo neozval, prosím Aleše, ať napíše pár vět o ježdění v Polsku. Díkyahoj v polsku na tom spodním jezeru jsem byl mohu podat info po tel. 602412116 alešAhoj' date=' dostal jsi nějaké info o těch jezerech v Polsku?? Letos jsem se vrátil z Oravy a příští sezónuch bych se nebránil Polsku.... Ahoj. Chtěl bych jet do Polska na jezera u Nysy nebo u Otmuchova. Nevíte někdo, jestli se tam dá jezdit s motorákem a jestli chtějí něco platit, poř. pořídit si nějaké povolení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 22. Září 2010 Sdílet Odesláno 22. Září 2010 Ahoj jezero Nysa lod jsem dával na vodu ve vesničce Glebinow www.kz.nysa.pl jezděni je bez poplatků a omezení ,jezdíš kde chceš a kdy chceš nikdo tě v ničem neomezuje. Policie tam má člun, jednou kontrolovali kámoše ,ale jenom se ptali jestli něco nepil.Ahoj. Mě se nikdo neozval, prosím Aleše, ať napíše pár vět o ježdění v Polsku. Díkyahoj v polsku na tom spodním jezeru jsem byl mohu podat info po tel. 602412116 alešAhoj' date=' dostal jsi nějaké info o těch jezerech v Polsku?? Letos jsem se vrátil z Oravy a příští sezónuch bych se nebránil Polsku.... [/quote'] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 23. Září 2010 Sdílet Odesláno 23. Září 2010 jo tankem je myšlena ta dorovnávací nádržka. Tak už jsem studoval manuál: 3,8L motorový olej1,160 převoďák1,892 ořevoďák pokud mám nějaký Tank ???? To myslí tu nádržku nebo jak? S tím vypouštěcím šroubem mám spíš obavy, jak se k němu dostanu páč tam kolem motoru je místo tak na trpajzlíka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 24. Září 2010 Sdílet Odesláno 24. Září 2010 Tak jsem právě objednal oleje Sierra na shopu v DE.sada převodový olej High Performance 3x 1l + pumpa na plnění převodovky - 46,08€motorový olej 25W-40 3,8L - 19,90€olejový filtr - 8,46€dále jsem si objednal opravnou sadu impelleru 47-43026Q06, tedy impeller včetně o kroužků a těsnení - 33,25€zazimovací sprej - 10,97€poštovné po DE 7,5€ - mám kolegu němce, který sem jezdí 1x za 14dní.Už nikdy nekupovat tyto věci v čR u nás hold na tom musí všichni vydřít, němcům asi stačí menší marže.Fajn, takže nežli se dostanu pro manuál do lodě: 1) kolik je třeba oleje do motoru a kolik do převodovky? (Mercruiser 3,0 LX r.v. 96, Alpha One Gen II) 2) mám koupit olej tento: http://www.imramovsky-marine.cz/cs/katalog/lodni-prislusentvi/voda-palivo-topeni-odpad-instalace/oleje-maziva-naplne-barvy/motorove-oleje/motorovy-olej-25w-40-4/ nebo o něco dražší http://www.imramovsky-marine.cz/cs/katalog/lodni-prislusentvi/voda-palivo-topeni-odpad-instalace/oleje-maziva-naplne-barvy/motorove-oleje/motorovy-olej-25w-40-2/ ??? Nejde mi o ten cenový rozdíl nicméně na mojí nahaté motorce je taky starší motor a ráda si pochroupe na starším typu oleje nežli na řídké ultra moderní plné syntetice, tzn. abych motoru dal skutečně to, co mu chutná. Od Tomáše jsem dostal doporučení na oleje od firmy Sierra. 3) Na tuty nemám dole u vypouštěcího šroubu tu hadici co mají někteří na těch videích. Kde tam najdu šroub na vypuštění oleje? Sorry za pro někoho stupidní dotazy ale radši se ptám jako přiblblo, páč nerad bych pak tápal a něco zkurvil a byl rázem za ještě většího idiota. :cool: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 27. Září 2010 Autor Sdílet Odesláno 27. Září 2010 Kucí taky objednávám, motorák jsem vzal origo Quick Silever a u toho převoďáku mne láká cena za ten 3L set od Sierry. Co je to vůbec zač? Není lepší si připlatit za origoš? Jen se ptám, o Sieřře nemůžu nic najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 28. Září 2010 Sdílet Odesláno 28. Září 2010 Sierra by měla bejt v pohodě. Akorát je to jinej výrobce stějně jako u aut. Jinak koukni na youtube a zadej sierra lubes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asfaltsurfer Odesláno 29. Září 2010 Sdílet Odesláno 29. Září 2010 Tak jsem právě objednal oleje Sierra na shopu v DE.sada převodový olej High Performance 3x 1l + pumpa na plnění převodovky - 46,08€motorový olej 25W-40 3,8L - 19,90€olejový filtr - 8,46€dále jsem si objednal opravnou sadu impelleru 47-43026Q06, tedy impeller včetně o kroužků a těsnení - 33,25€zazimovací sprej - 10,97€poštovné po DE 7,5€ - mám kolegu němce, který sem jezdí 1x za 14dní.Už nikdy nekupovat tyto věci v čR u nás hold na tom musí všichni vydřít, němcům asi stačí menší marže.Fajn, takže nežli se dostanu pro manuál do lodě: 1) kolik je třeba oleje do motoru a kolik do převodovky? (Mercruiser 3,0 LX r.v. 96, Alpha One Gen II) 2) mám koupit olej tento: http://www.imramovsky-marine.cz/cs/katalog/lodni-prislusentvi/voda-palivo-topeni-odpad-instalace/oleje-maziva-naplne-barvy/motorove-oleje/motorovy-olej-25w-40-4/ nebo o něco dražší http://www.imramovsky-marine.cz/cs/katalog/lodni-prislusentvi/voda-palivo-topeni-odpad-instalace/oleje-maziva-naplne-barvy/motorove-oleje/motorovy-olej-25w-40-2/ ??? Nejde mi o ten cenový rozdíl nicméně na mojí nahaté motorce je taky starší motor a ráda si pochroupe na starším typu oleje nežli na řídké ultra moderní plné syntetice, tzn. abych motoru dal skutečně to, co mu chutná. Od Tomáše jsem dostal doporučení na oleje od firmy Sierra. 3) Na tuty nemám dole u vypouštěcího šroubu tu hadici co mají někteří na těch videích. Kde tam najdu šroub na vypuštění oleje? Sorry za pro někoho stupidní dotazy ale radši se ptám jako přiblblo, páč nerad bych pak tápal a něco zkurvil a byl rázem za ještě většího idiota. :cool:to je snad zbytečné kupovat olej a filtr pro motor v SRN.....filtr od Framu stojí 175 Kč a při každoroční výměně oleje je plně vhodná 15w40-ka která se prodává v každém krámu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 30. Září 2010 Sdílet Odesláno 30. Září 2010 (upraveno) Jasně filtr můžeš použít co se používá do auta, ale pokud jezdíš na slané vodě tak můžeš mít problém, origo filtry mají silnější stěny a lepší úpravu proti krozi.Co se týká oleje, tak 15W40 bych tam rozhodně nelil jelikož to je ten nejobyčejnější minerální olej, kterej se dnes nedá použít do žádnýho novějšího auta, naposledy snad felicie.Ten motor sice není žádný výkřik techniky a pochází z auta, ale je trošku jinak zatěžován než v autě jede téměř pořád na max otáčky což v autě rozhodně není a navíc origo olej má antikorozní přísady.Navíc pokud bys měl použít kvalitnější automobilový olej, tak se dostaneš na obdobnou cenu jako origo do lodě, takže proč laborovat? V tomto případě je cena origo oleje 1l cca 120kč myslím, že není co řešit.Ale pokud samozřejmě chce někdo riskovat nadměrné opotřebení nebo zadření motoru aby ušetřil na roční výměně 100kč tak ať to tak dělá.Tak jsem právě objednal oleje Sierra na shopu v DE.sada převodový olej High Performance 3x 1l + pumpa na plnění převodovky - 46,08€motorový olej 25W-40 3,8L - 19,90€olejový filtr - 8,46€dále jsem si objednal opravnou sadu impelleru 47-43026Q06, tedy impeller včetně o kroužků a těsnení - 33,25€zazimovací sprej - 10,97€poštovné po DE 7,5€ - mám kolegu němce, který sem jezdí 1x za 14dní.Už nikdy nekupovat tyto věci v čR u nás hold na tom musí všichni vydřít, němcům asi stačí menší marže.Fajn, takže nežli se dostanu pro manuál do lodě: 1) kolik je třeba oleje do motoru a kolik do převodovky? (Mercruiser 3,0 LX r.v. 96, Alpha One Gen II) 2) mám koupit olej tento: http://www.imramovsky-marine.cz/cs/katalog/lodni-prislusentvi/voda-palivo-topeni-odpad-instalace/oleje-maziva-naplne-barvy/motorove-oleje/motorovy-olej-25w-40-4/ nebo o něco dražší http://www.imramovsky-marine.cz/cs/katalog/lodni-prislusentvi/voda-palivo-topeni-odpad-instalace/oleje-maziva-naplne-barvy/motorove-oleje/motorovy-olej-25w-40-2/ ??? Nejde mi o ten cenový rozdíl nicméně na mojí nahaté motorce je taky starší motor a ráda si pochroupe na starším typu oleje nežli na řídké ultra moderní plné syntetice, tzn. abych motoru dal skutečně to, co mu chutná. Od Tomáše jsem dostal doporučení na oleje od firmy Sierra. 3) Na tuty nemám dole u vypouštěcího šroubu tu hadici co mají někteří na těch videích. Kde tam najdu šroub na vypuštění oleje? Sorry za pro někoho stupidní dotazy ale radši se ptám jako přiblblo, páč nerad bych pak tápal a něco zkurvil a byl rázem za ještě většího idiota. :cool:to je snad zbytečné kupovat olej a filtr pro motor v SRN.....filtr od Framu stojí 175 Kč a při každoroční výměně oleje je plně vhodná 15w40-ka která se prodává v každém krámu.. Upraveno 30. Září 2010 uživatelem skodavrs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asfaltsurfer Odesláno 30. Září 2010 Sdílet Odesláno 30. Září 2010 Jasně filtr můžeš použít co se používá do auta, ale pokud jezdíš na slané vodě tak můžeš mít problém, origo filtry mají silnější stěny a lepší úpravu proti krozi.Co se týká oleje, tak 15W40 bych tam rozhodně nelil jelikož to je ten nejobyčejnější minerální olej, kterej se dnes nedá použít do žádnýho novějšího auta, naposledy snad felicie.Ten motor sice není žádný výkřik techniky a pochází z auta, ale je trošku jinak zatěžován než v autě jede téměř pořád na max otáčky což v autě rozhodně není a navíc origo olej má antikorozní přísady.Navíc pokud bys měl použít kvalitnější automobilový olej, tak se dostaneš na obdobnou cenu jako origo do lodě, takže proč laborovat? V tomto případě je cena origo oleje 1l cca 120kč myslím, že není co řešit.Ale pokud samozřejmě chce někdo riskovat nadměrné opotřebení nebo zadření motoru aby ušetřil na roční výměně 100kč tak ať to tak dělá.Tak jsem právě objednal oleje Sierra na shopu v DE.sada převodový olej High Performance 3x 1l + pumpa na plnění převodovky - 46,08€motorový olej 25W-40 3,8L - 19,90€olejový filtr - 8,46€dále jsem si objednal opravnou sadu impelleru 47-43026Q06, tedy impeller včetně o kroužků a těsnení - 33,25€zazimovací sprej - 10,97€poštovné po DE 7,5€ - mám kolegu němce, který sem jezdí 1x za 14dní.Už nikdy nekupovat tyto věci v čR u nás hold na tom musí všichni vydřít, němcům asi stačí menší marže. to je snad zbytečné kupovat olej a filtr pro motor v SRN.....filtr od Framu stojí 175 Kč a při každoroční výměně oleje je plně vhodná 15w40-ka která se prodává v každém krámu..odkdy je olej 25w40 jiný než minerál ? porovnejte specifikaci onoho oleje pokud od Sierry bude na obalu vůbec uvedena ...ty motory jsou vesměs GM staré 40let a tudíž je nikdo pro současné hightech oleje nekonstruoval..dále za 50-100hodin nikomu filtr neprorezne ....S lodí jezdím prakticky jen v Chorvatsku kde najedu zhruba 80hod pak olej měním a při vypouštění je prakticky stejně čistý .. od Sierry si koupíte prakticky to samé co všude jinde a věřte že pokud by třeba olej.filtr od Quiksilveru třeba pro V8 5,0L GM Mercruiser nebo Volvo byl nějak zvlášť zesílen či antikorozně upravován pak rozhodně nebude stát 8 EUR ale daleko víc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 1. Říjen 2010 Sdílet Odesláno 1. Říjen 2010 (upraveno) Ahoj lidi. Souhlasim s tim, ze vetsina nasich motoru, ktere mame v nasich lodich urcite nejsou nijakej hightech vystrelek. Nicmene o tom moc nemluvte, nebo nam to ti nasi slavni zakonodarci zase skomplikujou jako se zavesakama.Je mi jasny, ze original lodni filtry nebudou o moc vylepseny, nez ty na auta. Co si budeme povidat dokonce mam obavy, ze motor v aute hlavne v zime dostava vic na prdel, nez lodni motor ktery je po celou dobu skovanej prakticky v suchu v zadi lode. Takze filtr se slanou vodou ci i klasickou neprijde do styku vubec. Co se oleju tyce, tak verim tomu, ze ve finale je to stejne dela jeden vyrobce a podle toho jak jsou kde dyleri vyrecni, se pak ve finale ten olej jmenuje.Kazdopadne z meho pohledu, pokud je moznost za normalnich podminek sehnat tyto veci, co jsou pro ten dany motor urceny a odzkouseny, tak si je radsi objednam z tepla domova a nemusim litat treba s filtrem nekde po kramech a merit a badat jestli mi tam bude pasovat a nebo ne. Jelikoz treba ten filtr primo do lodnich motoru si myslim, ze vyjde na stejne penize (samozrejme ne tady u nas :) ) jako kdyz koupim nejakej do auta a nemusim mit obavy, ze mi tam bude pasovat. Upraveno 4. Říjen 2010 uživatelem tomas80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 4. Říjen 2010 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2010 (upraveno) ok to je tvůj názor,já netvrdím aby to všichni dělali jako já.Samozřejmě můžeme polemizovat nad tím jestli ta nejlevnější 15W40 je dostačující nebo ne a to samé o filtru.Jak jsem již psal různé aplikace stejného motoru vyžadují oleje s různými mazacími schopnostmi. Nevím, jestli je to tento případ, ale rozhodně to nebudu riskovat za předpokladu, že ušetřím max. 100kč za rok.To je prostě nepřiměřené riziko vzhledem k hodnotě té lodě. Pokud budu mít starou vyběhanou feldu v hodnotě 3tis. kč, tak tam budu klidně lít starý olej z friťáku když ušetřím pár stovek a finančně mi to pomůže.Ale to naštěstí není můj případ, takže si radši připlatím (100kč) a budu v klidu žít s pocitem, že jsem udělal maximum pro to aby vše dlouho fungovalo jak má. Jasně filtr můžeš použít co se používá do auta, ale pokud jezdíš na slané vodě tak můžeš mít problém, origo filtry mají silnější stěny a lepší úpravu proti krozi.Co se týká oleje, tak 15W40 bych tam rozhodně nelil jelikož to je ten nejobyčejnější minerální olej, kterej se dnes nedá použít do žádnýho novějšího auta, naposledy snad felicie.Ten motor sice není žádný výkřik techniky a pochází z auta, ale je trošku jinak zatěžován než v autě jede téměř pořád na max otáčky což v autě rozhodně není a navíc origo olej má antikorozní přísady.Navíc pokud bys měl použít kvalitnější automobilový olej, tak se dostaneš na obdobnou cenu jako origo do lodě, takže proč laborovat? V tomto případě je cena origo oleje 1l cca 120kč myslím, že není co řešit.Ale pokud samozřejmě chce někdo riskovat nadměrné opotřebení nebo zadření motoru aby ušetřil na roční výměně 100kč tak ať to tak dělá.to je snad zbytečné kupovat olej a filtr pro motor v SRN.....filtr od Framu stojí 175 Kč a při každoroční výměně oleje je plně vhodná 15w40-ka která se prodává v každém krámu..odkdy je olej 25w40 jiný než minerál ? porovnejte specifikaci onoho oleje pokud od Sierry bude na obalu vůbec uvedena ...ty motory jsou vesměs GM staré 40let a tudíž je nikdo pro současné hightech oleje nekonstruoval..dále za 50-100hodin nikomu filtr neprorezne ....S lodí jezdím prakticky jen v Chorvatsku kde najedu zhruba 80hod pak olej měním a při vypouštění je prakticky stejně čistý .. od Sierry si koupíte prakticky to samé co všude jinde a věřte že pokud by třeba olej.filtr od Quiksilveru třeba pro V8 5,0L GM Mercruiser nebo Volvo byl nějak zvlášť zesílen či antikorozně upravován pak rozhodně nebude stát 8 EUR ale daleko víc.. Upraveno 4. Říjen 2010 uživatelem skodavrs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 27. Březen 2011 Sdílet Odesláno 27. Březen 2011 zdravim vas se starou otazkou v novem roce-TAK KDO UZ VYRAZIL ?- je jeste slechtim tak az v pulce dubna ale vcera na labi u veletova jeden gumak a jedna laminatka se mi prehnala kolem prutu-pripominam velikonoce (asi nedele) tynec nad labem-slavikovy ostrovy u prelouce kdyby se nekdo chtel pripojit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 27. Březen 2011 Sdílet Odesláno 27. Březen 2011 No já dodělávám zástavbu motoru do plachetnice, takže mě to ještě potrvá. Ale před 14 dny ještě Orlík zcela zamrzlý!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Březen 2011 Sdílet Odesláno 27. Březen 2011 (upraveno) Packa: Dneska jsem zacal bourat podlahu, ale spalil jsem flexu. Nicmene uz se to hejba, neco delam. Ty velikonoce jsou velka neznama pro mne. Upraveno 27. Březen 2011 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se