Bootcentrum Zveřejněno 17. Říjen 2016 Sdílet Zveřejněno 17. Říjen 2016 Ahoj,nemáte někdo na zapůčení volný vlek pro převoz 7m motoráku, celková hm.přívěsu min.2500kg, ale může být i 3500kg,vše ale s SPZ.Mohu nabídnout 3000kg vlek USA bez TP,třeba jen pro vaše dočastné uložení vaší lodě,pomohu i s transportem - Spěchá,nechce se mi jen kvůli převozu kupovat nový vlek.Zapůjčení dobře odměním!bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 18. Říjen 2016 Sdílet Odesláno 18. Říjen 2016 No škoda, že jsi se neozval o něco dříve, teď už bude spousty lodí na vlecích :) a v "zimním spánku". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taag Odesláno 18. Říjen 2016 Sdílet Odesláno 18. Říjen 2016 A na kdy ho potřebujete? Mám 2700kg dvou nápravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 18. Říjen 2016 Autor Sdílet Odesláno 18. Říjen 2016 A na kdy ho potřebujete? Mám 2700kg dvou nápravu.Pokud možno tento týden,napiš telefon,zavolám Díky bootcentrum bootcentrum@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se