Přejít na obsah
Plavidla.cz

Chorvatsko 2017 s motorákem

jirkas

Doporučené příspěvky

Já vím, obligátní a omleté téma, avšak hledám-li relevantní informace, nic konkrétního nemůžu najít. Jezdím do Chorvatska už dlouhá léta, ale jen a pouze na Istrii. Letos bych rád někam jinam, líbil by se mi Krk, Cres, Lošinj. Představoval bych si apartmán klidně i né přímo u moře, zato se zajištěným stáním pro loď ať už molo nebo bóje, můžu si vzít s sebou i malého gumáka, kdybych musel. Je na čase objednat už teď, dokud není všechno obsazené soudruhy z NDR. Děkuji předem za to, že nebudete skoupí a podělíte se se mnou o tajné tipy.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 months later...

Dobrý deň,

Prepáčte že vám píšem až teraz.

Zahr. Partner mi odpísal, že kotvište je v každom meste, takže stačí aby ste si vybrali nejaké konkrétne ubytovnie a ja by som vám zjistila už piamo od hotela či sa dá v ich blízkosti parkovať čln.

Pekný večer.

Stačí do vyhledávače napsat: ubytování s kotvištěm chorvatsko :-)

Odkaz ke komentáři

No ono to zase až tak hladce nefunguje. Jezdil jsem dlouho do jednoho letoviska v Rovinj, neustálé problémy s rezervací jak u mola tak na bóji. Prostě už tam začalo jezdit více lidí s loděmi než je kapacita. Pro letošní rok jsem už objednal apartmán přímo u moře s vlastní bójí, nebylo nic jednoduchého u cestovky zajistit požadované parametry za rozumnou cenu. No uvidíme jak to dopadne.
Odkaz ke komentáři

Můžu se zeptat, jaká byla celková cena?

Asi 130€ za den prý včetně veškerého výpalného. Apartmán pro čtyři až šest lidí, dvě ložnice plus obývák. Stejně nás jezdí víc lidí, bratr také s rodinou i vlastní lodí a navíc taháme ještě gumáka pětikoňáka pro děcka co nejsou děcka a nechtějí se otravovat dohromady se starejma. Anebo naopak, já si vezmu gumáka a smradi můžou wakebordit do bezvědomí.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...