packa Odesláno 25. Duben 2017 Sdílet Odesláno 25. Duben 2017 (upraveno) osecek nevim,jediny o kom vim ze dela do lodí je Cerny z Ohrady ale zkus p. Lísku v Tynci na namesti -kontakt ti da Pepa Hajku z marinyjeste se koukni jestli ti to neprisava vzduch treba v konektoru a pod. kurvitka Upraveno 25. Duben 2017 uživatelem packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 25. Duben 2017 Sdílet Odesláno 25. Duben 2017 No nic nevnucuji. Je to na tobe. Az selzou ostatni pokusy skus o stupen teplejsi svicky. U dvojtaktu jsem se s tom natrapil dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 25. Duben 2017 Autor Sdílet Odesláno 25. Duben 2017 osecek nevim,jediny o kom vim ze dela do lodí je Cerny z Ohrady ale zkus p. Lísku v Tynci na namesti -kontakt ti da Pepa Hajku z marinyjeste se koukni jestli ti to neprisava vzduch treba v konektoru a pod. kurvitkaDěkuji ale,pana Lísku jsem oslovil již mezi prvníma,ale má rozdělané tři lodě a nestíhá bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 25. Duben 2017 Autor Sdílet Odesláno 25. Duben 2017 No nic nevnucuji. Je to na tobe. Az selzou ostatni pokusy skus o stupen teplejsi svicky. U dvojtaktu jsem se s tom natrapil dost.Dík,ale to si myslím že zkoušet asi nebudu,přeci ty předepsané musí fungovat jako před poruchou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 26. Duben 2017 Sdílet Odesláno 26. Duben 2017 Píšeš, že motor nešel do otáček a dusil se. První co mne napadá je sytič. Jaký tam je? Funguje? Dále pak přísun benzínu, funguje čerpadlo? Zkoušel jsi vypustit benzín z plovákových komor? Naplní se následně, neváznou jehlové ventily? Nebo naopak nepřeplavuje se, nedovírají? Kolik to má karburátorů, otevírají se všechny klapky? Zkoušel jsi ucpat za chodu motoru sání, aby si motor procucnul cesty? Někdy to pomůže.Je mnoho možností čím to napravit, nežli se pustíš do rozebírání karburátorů.Jak je to s tím mixem. Nemůže mít motor nějaké hlídání oleje a když si myslí že nemá, tak nepustí do otáček?Proběhla zkouška na suchu? S jakým výsledkem?..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 27. Duben 2017 Autor Sdílet Odesláno 27. Duben 2017 Píšeš, že motor nešel do otáček a dusil se. První co mne napadá je sytič. Jaký tam je? Funguje? Dále pak přísun benzínu, funguje čerpadlo? Zkoušel jsi vypustit benzín z plovákových komor? Naplní se následně, neváznou jehlové ventily? Nebo naopak nepřeplavuje se, nedovírají? Kolik to má karburátorů, otevírají se všechny klapky? Zkoušel jsi ucpat za chodu motoru sání, aby si motor procucnul cesty? Někdy to pomůže.Je mnoho možností čím to napravit, nežli se pustíš do rozebírání karburátorů.Jak je to s tím mixem. Nemůže mít motor nějaké hlídání oleje a když si myslí že nemá, tak nepustí do otáček?Proběhla zkouška na suchu? S jakým výsledkem?.....Děkuji za rady o víkendu budu laborovat.Mám nové svíčky,palivový filtr a čistič karburátorů, tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 1. Květen 2017 Sdílet Odesláno 1. Květen 2017 (upraveno) vcera jsme te minul o pul hodiny ale pry už to je OK-až pojedes dolu stav se na kafe-ten sprej me zajima Upraveno 1. Květen 2017 uživatelem packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 1. Květen 2017 Autor Sdílet Odesláno 1. Květen 2017 vcera jsme te minul o pul hodiny ale pry už to je OK-až pojedes dolu stav se na kafe-ten sprej me zajimaDíky za pozvání jinak jsem měl zalepenej karbec.Ty otevírací klapky.Rozebral jsem to do šroubku a vyčistil pomocí toho spreje na karburátory a vše ok.Ten sprej je pecka a všechno to rozpustí.Neumím sem vložit fotku,ale je to tohle https://www.autohotarek.cz/cistic-karburatoru-tectane-400ml?gclid=CMagnKa7ztMCFU0Q0wodUagMDQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 2. Květen 2017 Sdílet Odesláno 2. Květen 2017 Gratulace k odstranění závady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 2. Květen 2017 Autor Sdílet Odesláno 2. Květen 2017 Gratulace k odstranění závady!Díky,ale hrabat jsem se v tom nechtěl,ale nikdo neměl čas a sám tomu nevěřím,že to funguje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky