Přejít na obsah
Plavidla.cz

Tohatsu 50HP dvoutakt a změna oleje pomůže ?

Doporučené příspěvky

osecek nevim,jediny o kom vim ze dela do lodí je Cerny z Ohrady ale zkus p. Lísku v Tynci na namesti -kontakt ti da Pepa Hajku z mariny

jeste se koukni jestli ti to neprisava vzduch treba v konektoru a pod. kurvitka

Upraveno uživatelem packa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

osecek nevim,jediny o kom vim ze dela do lodí je Cerny z Ohrady ale zkus p. Lísku v Tynci na namesti -kontakt ti da Pepa Hajku z mariny

jeste se koukni jestli ti to neprisava vzduch treba v konektoru a pod. kurvitka

Děkuji ale,pana Lísku jsem oslovil již mezi prvníma,ale má rozdělané tři lodě a nestíhá bohužel.

Odkaz ke komentáři

Píšeš, že motor nešel do otáček a dusil se. První co mne napadá je sytič. Jaký tam je? Funguje? Dále pak přísun benzínu, funguje čerpadlo? Zkoušel jsi vypustit benzín z plovákových komor? Naplní se následně, neváznou jehlové ventily? Nebo naopak nepřeplavuje se, nedovírají? Kolik to má karburátorů, otevírají se všechny klapky? Zkoušel jsi ucpat za chodu motoru sání, aby si motor procucnul cesty? Někdy to pomůže.

Je mnoho možností čím to napravit, nežli se pustíš do rozebírání karburátorů.

Jak je to s tím mixem. Nemůže mít motor nějaké hlídání oleje a když si myslí že nemá, tak nepustí do otáček?

Proběhla zkouška na suchu? S jakým výsledkem?.....

Odkaz ke komentáři

Píšeš, že motor nešel do otáček a dusil se. První co mne napadá je sytič. Jaký tam je? Funguje? Dále pak přísun benzínu, funguje čerpadlo? Zkoušel jsi vypustit benzín z plovákových komor? Naplní se následně, neváznou jehlové ventily? Nebo naopak nepřeplavuje se, nedovírají? Kolik to má karburátorů, otevírají se všechny klapky? Zkoušel jsi ucpat za chodu motoru sání, aby si motor procucnul cesty? Někdy to pomůže.

Je mnoho možností čím to napravit, nežli se pustíš do rozebírání karburátorů.

Jak je to s tím mixem. Nemůže mít motor nějaké hlídání oleje a když si myslí že nemá, tak nepustí do otáček?

Proběhla zkouška na suchu? S jakým výsledkem?.....

Děkuji za rady o víkendu budu laborovat.Mám nové svíčky,palivový filtr a čistič karburátorů, tak uvidím.

Odkaz ke komentáři

vcera jsme te minul o pul hodiny ale pry už to je OK-až pojedes dolu stav se na kafe-ten sprej me zajima

Díky za pozvání jinak jsem měl zalepenej karbec.Ty otevírací klapky.Rozebral jsem to do šroubku a vyčistil pomocí toho spreje na karburátory a vše ok.Ten sprej je pecka a všechno to rozpustí.Neumím sem vložit fotku,ale je to tohle https://www.autohotarek.cz/cistic-karburatoru-tectane-400ml?gclid=CMagnKa7ztMCFU0Q0wodUagMDQ

Odkaz ke komentáři