my65hp Odesláno 19. Říjen 2016 Sdílet Odesláno 19. Říjen 2016 Yexup , co se týká Valucha a Marine sport , tak do té doby jsem tam byl taky spokojenej , ale toto přesahlo moji nejbujnější představivost . Popsal jsem výše jen vrchol ledovce . Paní Valuchová s manželem se ale předvedli i jako profesionálové ve lhaní a ještě špatně .Když už jsem kupoval třetí pumpu a byl jen v dílech za 37 tis , tak mne pozvali ,že mi ji v pátek odpoledne namontujou abych na víkend vyplul ... Ok přijel jsem natěšenej specielne kvůli tomu do Prahy a uvolnil se z práce . Přijedu a pan Valuch nebyl přítomen a Valuchová mi do očí tvrdila že je na servisu ,,,, ale zapomněl si mobil , takže neví kdy přijede a nejde sehnat .Tak at přijedu v osm ráno v sobotu . NO a ted přijde to nejlepší , Valuch se s Valuchovou nedomluvil co mi řekla a kde jako měl být a pochlubil se mi že byl včera zkoušet novýho vodního skůtra ,,,, takže žádnej servis . Měl jsem chuť mu urvat hlavu ,nebo jí , ted přesně nevím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 19. Říjen 2016 Autor Sdílet Odesláno 19. Říjen 2016 (upraveno) měl by jsi sem napsat pro upřesnění,jak jsi si tu loď z MS musel "vyzvednout" Upraveno 19. Říjen 2016 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 19. Říjen 2016 Sdílet Odesláno 19. Říjen 2016 (upraveno) Tak Marinesport je na Veslařském ostrově v Podolí v Praze , má tam takovou garáž se sortimentem. Já jel z Kolína a to několikrát zbytečně a 3 x jsem zbytečně tahal loď z vody do vody a na vleku Praha Kolín a zpět Upraveno 19. Říjen 2016 uživatelem my65hp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 15. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2016 Tak letos jsem se po dlouhem rozhodovani a zjistovani sveril s lodi do rukou IM-Marine v Roudnici. Pred cca 10-15 roky sem jim sveril lod, kdyz byli jeste v Praze a nijak valne to nebylo. Nicmene potrebuju udelat nejake opravy, ktere je treba delat na suchu, tak sem to spojil i se zimnim stanim na suchu a s ohledem na prijatelnou vzdalenost zkusil opet je. Takze na jare uvidime, jak vse dopadne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2016 Tak letos jsem se po dlouhem rozhodovani a zjistovani sveril s lodi do rukou IM-Marine v Roudnici. Pred cca 10-15 roky sem jim sveril lod, kdyz byli jeste v Praze a nijak valne to nebylo. Nicmene potrebuju udelat nejake opravy, ktere je treba delat na suchu, tak sem to spojil i se zimnim stanim na suchu a s ohledem na prijatelnou vzdalenost zkusil opet je. Takze na jare uvidime, jak vse dopadne :)Držím palce :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 18. Listopad 2016 Autor Sdílet Odesláno 18. Listopad 2016 (upraveno) přidávám další negativní zkušennost s umaštěncem z lodního servisu,kterého jsem ani neviděl osobně,ale jeho lhaní po telefonu mi stačilo dostatečně - Zbyněk M., Brno - patří v mých očích také do pomyslné mozaiky pololidí...nic pro mě NAšTěSTí nedělal,ale jeho neseriozní jednání a lhaní už jen v telefonu mě dostatečně odradily od jakéhokoliv investování do těchto méněcenných existencí jednou provždy.Příští týden budu problémové servisy řešit s generálním importerem do čR.tomas80:po svých zkušennostech už bych svoji loď nikomu nesvěřil,což bohužel potvrzuje i pojišťovna Pantaenius,které se kvůli pojistným plnění jen střídají zdejší servisy, proto ti držím palec,aby jsi měl kliku a ne škodnou událost Upraveno 10. Prosinec 2019 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 26. Prosinec 2016 Autor Sdílet Odesláno 26. Prosinec 2016 (upraveno) vím,jsou Vánoce a člověk by měl asi být hodnější než jindy,nicméně právě kvůli Vánocům jsem se v rámci přání hezkých svátků dozvěděl od jednoho staršího a dobrého kolegy v důchodovém věku (rybáře s pramicí) radu,kterou mu poskytl právě uvedený servisman v předešlém příspěvku - doporučil mu použití běžného převodového automobilového oleje do lodní převodovky nového malého motoru,každý z nás zřejmě ví,jak fatálně by dopadla jakákoliv případná netěsnost pro soukolí a tohle se vydává za profesionální servis...mazec,co říkáte?netrvalo tedy dlouho a opět se mi vyplatila má opatrnost i odhad,ušetřilo mi to určitě hodně starostí,peněz a problémů,protože pokud bych do svého motůrku tehdy pustil takové čuně,nemohlo by to dopadnout jinak,než průserem... Upraveno 26. Prosinec 2016 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 12. Leden 2017 Sdílet Odesláno 12. Leden 2017 (upraveno) Tak Marinesport je na Veslařském ostrově v Podolí v Praze , má tam takovou garáž se sortimentem. Já jel z Kolína a to několikrát zbytečně a 3 x jsem zbytečně tahal loď z vody do vody a na vleku Praha Kolín a zpětVčera kolem 13,00 sem poptával pístní kroužky a klikové ložisko do jednoho motoru, co se v něm kamarádovi rejpu. Byl jsem na prodejně a mazaně si zapomněl vzít číslo motoru. Tak to mejluju: Dobrý den, posílám číslo motoru Mariner 4, na který potřebuji pístní kroužky průměr 55 / 2 mm - 2ks a spodní klikové ložisko 6204 S54. seriové č. je O9724534. odpověď v 16,17 hod : Posílám Vám ceny součástek, prosím potvrdit a kusy na objednání standard 39-16054 cena 181,83 Kč bez DPH /kus výbrus 39-16055 cena 167,97 Kč bez DPH /kus ložisko 30-16049 cena 181,83 Kč bez DPH/kus V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. Přeji hezký den. Ing. Kristína ValúchováMARINE SPORT já v 19,30 hod.: Výborně, tedy objednávám: 2ks - pístní kroužek standard 39-16054 cena 181,83 Kč bez DPH /kus 1ks - ložisko 30-16049 cena 181,83 Kč bez DPH/kus Vyzvednu osobně na prodejně. odpověď dnes 11,53 hod. : Dobrý den, součástky jsou objednané. Jakmile bude připraveno k odběru, tak se ozveme. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. Přeji hezký den. Ing. Kristína ValúchováMARINE SPORT tak tomu říkám super servis a ceny cca o polovinu menší než na Outboardparts. :D Upraveno 12. Leden 2017 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 13. Leden 2017 Sdílet Odesláno 13. Leden 2017 Taky mám s Marinesport dobrou zkušenost. Objednal jsem si něco na e-shopu, vyřízeno to bylo rychle, cena dobrá. Pak jsem zjistil že mi něco z toho nevyhovuje, výměna bez problému, příjemná komunikace, rychle objednali a dodali co neměli skladem. Reklamace netěsnícího fendru (za to nemohou) opět v pohodě okamžitou výměnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 13. Leden 2017 Autor Sdílet Odesláno 13. Leden 2017 (upraveno) ja čas přidat i dobrou recenzi - posezonní servis na FT9,9 (někdy v listopadu) jsem dělal společně s hlavním mechanikem přímo z dealerství Yamahy,stejně tak budeme dělat i další záruční servisy,mechanik je mladý, velmi pečlivý a šikovný kluk co dělá hlavně motocykly,lodní motory jen okrajově,ale snad díky tomu udělal přesně vše podle jejich podrobného manuálu výrobce,nakoupil jsem u nich potřebný materiál včetně pumpy na převodový olej,jinde pak zazimovací sprej,stabilizátor paliva i proplachovací uši, klučík povyměňoval vše co bylo potřeba,promazal vše i krk motoru a světe div se,motor lépe startoval,šel lépe do otáček a i řízení začalo jít lehčeji,i když už venku bylo chladno,motor jsme krásně připravili na příští sezonu včetně zazimování,vše v pohodě,bez nesmyslných lží,hlavně bez nutnosti demontáže motoru či transportu lodě někam,tedy přesně podle mé potřeby,za dobré peníze a s plnou zárukou,co víc si přát...jde to tedy i jinak,jen bylo potřeba jít rovnou ke kováři a ne k nějakým kovaříčkům,na lodi kromě AF jsem si stejně vše dělal sám,lodní servisy již nepotřebuji a jsem za to rádaž bude potřeba naválet novou vrstvu AF (na sezonu 2018), mám domluvený jeřáb,barvy,ředidla či jemný 2000-ový šmirgl,váleček i pásku si snadno koupím,a pokud bude loď na jeřábu,nemám problém si ten spodek zdrsnit,očistit ,odmastit a naválet nový AF sám,což bude práce max.na cca 3 dny,hlavně si nic neponičím ,nezašpiním a nebudu muset poslouchat nesmysle nějakého "pučmidráta",že už něco bylo poškozené...motory po záruce si jsem schopen poservisovat i sám,ale proč,když je k dispozici velmi pečlivý a poctivý šikula s vybavením, k tomu snadná dostupnost všech originálních ND i náplní...tak by to mělo vypadat všude a nebylo by potřeba psát špatné recenze Upraveno 13. Leden 2017 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 13. Leden 2017 Sdílet Odesláno 13. Leden 2017 Což o to , běžné procesy oni zvládají v pohodě i lehkou údržbu ,, ale najít závadu na Mercury ,na kterou nemají certifikaci ,, to mne stálo 3 perný měsíce , odtah z vody a 40 tis v nákladech(zbytečných nákladech) . Skutečná oprava pak v Shoonbotu 7 tis a týden .Zkuste, ale od nich objednat něco v sezoně od Mercury (Quicksilver) třeba v pátek a máte to nejdřív za 10 dní ,když někdo nemá dovolenou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banjoales Odesláno 13. Leden 2017 Sdílet Odesláno 13. Leden 2017 (upraveno) To bych se chtěl zeptat, o jaké dealerství šlo.Dvakrát jsem dával nohu z osmdesátkový Yamahy do Y Moto Praha s.r.o. Že vyměnili i to, co nebylo nutný - dobře... nicméně už mě ta noha stála několik desítek tisíc a pořád to nejezdí. Pravda - posledně jsem na opravu spěchal, neb jsem chtěl vyrazit s lodí na kanál, takže jsem odmítl výměnu součástky, na kterou by se muselo čekat, ale hlavně, které nic nebylo. A udělal jsem chybu, neb jsem řekl - udělejte to třeba bez záruky. No a hádejte. Nejede to. Když jsem pak nohu rozebral, zjistil jsem kýžená součástka, která byla před tím v pořádku (měl jsem rozebráno i před tím, ale chtěl jsem celou opravu + seřízení dát odborníkům) byla najednou příliš oběhaná. Nevím, ale tam už za mě rozhodně ne. Třeba se mýlím, nechci na někoho házet špínu.Ale když už jsem tady - kde mi v okolí Prahy kvalitně ošetří a nalakují spodní část laminátové menší lodi? Máte někdo zkušenosti? Za odpovědi díky!PS: Ještě dotaz - předpokládám, že stále platí pro závěsný motor 25 let a dost. Nemáte někdo zprávy o nějakém posunu v této věci? Prý se měla podávat žaloba na toto ustanovení....Pak chápejte, že když motoru zbývají tři sezony, že se mi do něj nechce tolik investovat. Upraveno 13. Leden 2017 uživatelem banjoales Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 13. Leden 2017 Autor Sdílet Odesláno 13. Leden 2017 (upraveno) myslím si obecně ,že základem je nedávat opravovanou věc z ruky a už vůbec ne do lodního servisu,k tomu mě všichni ti umouněnci nutili,proč asi? nevěřím jim ani pozdrav...netuším co máš s nohou za trápení,ale každý dealer Yamahy by měl mít tovární podrobný rozkres lodních motorů na prvočinitele,pak snadno zjistíš ty nebo mechanik co je špatně,nebo co je potřeba vyměnit,já jsem se domluvil v Brně a k plné spokojenosti,kluk oč méně v lodních motorech zkušený,o to více precizní a pečlivý,takový svědomitý a seriozní přístup jsem v lodním servisu nezažil,snahy o urážky však ano, i proto jsem maximálně rád,že těm prolhaným umaštěncům už z investované hromady peněz do lodě jsem nedal utržit ani desetník a tak to už bude navždy,mají jednou provždy po p...i, nejsem tu kvůli nim já ani vy,jsme naštěstí ti,kdož tahají za ten delší konec provazu, je to jen otázka volby a ochoty se postarat o něco lepšíhonemám naštěstí 23 let starý motor, pouze jednu starou Yamahu 6G8 použitou jako základ pro e-pohon,které renovovali převodovku kdysi ve Zbýšově (píská v určitých otáčkách od začátku,ale těsní),jinak spalováky mám funglovky a máš pravdu,je to vždy velká investice,jenže pak máš na vodě klid,nic nespravuješ,jen brnkneš na klíček a vyplouváš se zárukou...rozhodně není na místě vytvářet lodními servisy abstraktní chyméru kolem závěsných lodních motorů,je to pořád jen spalovací motor ne nepodobný kterémukoliv z motocyklu,má jen jiný systém přenosu pohonu,nic víc, mám na mysli samozřejmě jednoduché karburátorové motory,žádné EFi stříkačky,což ty moje dvě dvouválcové karburátorové malorážky díky své jednoduché konstrukci ve srovnání s 40 a více hp motory jsou a jednou se budou proto i jednodušeji servisovat...k těm 23 rokům tvého motoru,pokud je jinak dobrý,není vyběhaný,má dobré tlaky,dobrou klikovku,atd.,opravil bych si tu nohu a vůbec bych nebral v potaz nějakých 25 let,přehlásíš loď i motor do Holandska a máš pokoj,oprava pravděpodobně vyjde levněji než nákup funglovky,ale pokud už máš pocit,že ten motor se nevyplatí opravovat a investovat do něj,prodej ho,udělej si radost,rozbij prasátko na doplatek a pořiď funglovku se zárukou,pak nebudeš muset v sezoně opravovat Upraveno 13. Leden 2017 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 13. Leden 2017 Sdílet Odesláno 13. Leden 2017 Hlavně těch 25 let už loni padlo......Jestli chceě udělat super motor, obrať se Pepina ze starelode. cz nebo Ti na něj dím i telefon, je to fakt machr a je to normální člověk, ne vydřiduch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrs Odesláno 19. Leden 2017 Sdílet Odesláno 19. Leden 2017 Jak píše Maxík , těch 25 let už neplatí. Ověřeno při technické kontrole loni v květnu u pana technika SPS. Jen musí být již zapsaný na plavebce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 19. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 19. Červenec 2018 Zdravim pratele. Ma nekdo nejake reference o tomto servisu ?www.nautica-servis.eu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 19. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 19. Červenec 2018 Reference nemám ale podle fotek teda dělaj pěkně ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 26. Srpen 2018 Sdílet Odesláno 26. Srpen 2018 Vcelku dobré zkušenosti na www.muziker.cz co se týká cen námořní elektroniky Garmin, Mercury a některých dílů na Mercruiser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 10. Prosinec 2019 Autor Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2019 (upraveno) doba pokročila,o lodní motory se mi stále v nejlepším slova smyslu a k maximální spokojenosti velmi pečlivě a profesionálně stará stále ten samý človíček z Yamahy už několikátou sezonu,ale musím sem přidat čerstvou negativní zkušennost se značkovým servisem Toyota v Brně,kde na faktuře staré necelé 2 roky mám uvedenou platbu za výměnu brzdové kapaliny a před týdnem v Bratislavě v našem rodinném servisu na profi měřáku její bod varu skoro okamžitě vyletěl do červeného,není to tedy recenze lodního servisu,jen opět smutná realita životu nebezpečných automobilových bohužel značkových servisních služeb a za srovnatelné peníze náš polykač kilometrů dostal nesrovnatelně kvalitnější a časově několikanásobně delší péči... Upraveno 10. Prosinec 2019 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se