Přejít na obsah
Plavidla.cz

Kotvení Praha

Doporučené příspěvky

Ahoj Milane , jestli mohu doporučit , propluj štvanickou komorou a zajeď do přístavu Stará plavba. Je to ten přístav jak se točil seriál Na vodě , i ta samá hospoda úžasní lidi , pohodovej správce .Loni jsem tam chvilku kotvil . Ujdeš asi 500 metru z přístavu a jsi na tramvaji , nebo metro Palmovka .

Tady kontakt http://www.staraplavba2.cz/?page_id=2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 10 months later...

Dobry den, rad byc si chtel poridit lod, jelikoz jsem se do toho konicku zamiloval a rad bych si v blizke dobe poridil lod.

Nyni se nachazim v takove fazi, ze lod uz mam vybranou a nyni se snazim sehnat v praze a okoli kotviste za rozumne penize. Bohuzel uz mam takovy pocit, ze je to nadlicky az nemozny ukol pokud nemate v tomto odvetvi zname a kamarady. Vsehna kotviste a kluby v Praze a okoli za rozumne penize jak jsem po dlouhem patrani zjistil jsou plna.

Bohudik nepatrim do cilove skupiny lidi, pro ktere neni problem zaplatit vysoke castky za kotveni. Nerad bych se vzdal sveho nove obeveneho konicku ktery jsem tak si oblibil.

Proto se obracim na vas jako naprosty zacatecnik o radou, popr. pomoc s nalezenim kotviste v praze a okoli.

Budu velice rad za kazdou radu a pomoc.

Dekuji, Jakub

Odkaz ke komentáři

• 2 years later...
Ahoj, chystám se v sobotu z Kralup do Prahy a hledal jsem kam na oběd, kde se dá zakotvit a jít se najíst. Kotvení na noc jsem už v Praze sehnal. Ale bylo by fajn když by se našel nějaký dobrodinec a dal sem typy kde se najíst, kde kotvit přes noc... (případně i kontakty) Prostě takový seznam. Na moři to znám, ale na řece jsem nováček. Diky
Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
Ahoj Milane , jestli mohu doporučit , propluj štvanickou komorou a zajeď do přístavu Stará plavba. Je to ten přístav jak se točil seriál Na vodě , i ta samá hospoda úžasní lidi , pohodovej správce .Loni jsem tam chvilku kotvil . Ujdeš asi 500 metru z přístavu a jsi na tramvaji , nebo metro Palmovka .

Tady kontakt http://www.staraplavba2.cz/?page_id=2

Ahoj, lze také využít nábřeží E. Beneše v Praze

http://www.rvccr.cz/pristavy-a-sluzby/pristaviste-nabrezi-e-benese

Je potřeba si alespoň den předem zavolat. Dostaneš přidělené místo. Zaplatíš hotově. Byl jsem tam před dvěma lety, kdy bylo molo poloprázdné. Výhodou je, že jsi téměř v centru, z lodi výhled na Hrad, pěšky na plzeň do Lokálu atd. Dále si můžeš udělat noční plavbu po Karlovým mostem. Ráno pak můžeš pokračovat dál po proudu / proti proudu podle cíle tvojí plavby.

Odkaz ke komentáři