Kralvod Zveřejněno 24. Červenec 2016 Sdílet Zveřejněno 24. Červenec 2016 Dne 24.7.2016 jem byl opět svědkem i účastníkem kontroly na Dalešické přehradě. Že tady mají novou loď SPS i Policie jsem věděl již z předchozí kontroly v červnu a to jak na Dalešicích, tak i později na Hněvkovicích. No a tak jsem si myslel, že nás nemůže nic překvapit. Leč překvapilo. Dnes si totiž vzali ještě na pomoc jeden civilní skutr. Na něm seděl šikovný pán z SPS a dělal pravděpodobně volavku. Jezdil velmi svižně po hladině a v okamžiku, kdy se ho někdo snažil napodobit, pustil vzadu skryté dva modré majáky a loď předjel a zastavil. V dalším okamžiku se po proudu dal do pohybu dosud poklidně stojící člun SPS a z opačné strany zvolna se pohybujicí Policie. V okamžiku již jisté kořisti, vyrazily obě loďky bystře kupředu. Pozoroval jsem to asi 2 hodiny a poctivě brali každou loď jedoucí ve skluzu. Kontolují vždy průkaz, číslo lodi a dávají dýchat. Vše si též fotili. Jinak do 1 promile je to správní řízení na příslušné SPS no a nad 1 se již jedná o trestní čin a jde to k soudu. Pokutu na místě nedávali a na dotaz, kolik že to bude stát, odpoví : do 100 000 Kč.Přeji příjemnou a nikým nerušenou sezónu.Dobrovolný abstinet Králvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 24. Červenec 2016 Koukam jsou to vykukove!Tohle si nedovolej ani na silnicich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 24. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 24. Červenec 2016 Tento vikend na Labi také probíhaly kontroly ze člunu Policie za asistence kameramana z čT. Byl jsem svědkem jak vzali jednu loď co proletěla zákazem v kluzu. Pokud byl člověk normální mávli na pozdrav a nijak se nezajímali. Za mě pohoda, nemám s tímto problém. A jestli dávají dýchnout jsem pro všema dvaceti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 25. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 25. Červenec 2016 Jojo Sullaco, budes taky slavnej a v televizi, jenom diky bohu, ze jsme je potkali smeren na Strekov :lol:Nicmene jak zde bylo uvedeno, letos se do toho dali a jsou videt hodne casto, dokonce jezdej i v noci a kontrolujou, takze pozor na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 25. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 25. Červenec 2016 Byl jsem o víkendu na Orlíku. Sobota po poledni SPS na vodě, pozoroval jsem je asi 2,5-3 hodiny, a za tu dobu zkontrolovali asi 3 lodě a jeden skútr, ten sice řádil, ale v lyžařské dráze, sic bez vytaženého balonu. V tu dobu co jsem je měl na dohled se pohybovali mezi Radavou a zámkem Orlík. Dohlíželi, nikoho nehonili, tak jako vždy když vyplují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 25. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 25. Červenec 2016 Já je viděl.na lyžařské dráze naproti Víru, tam komtrolovali skůtr, pak koukali u Radavy a naproti Podskalí blbnul skůtr na Sport dráze a pak kolem nich profrčel, tak se vydali za ním. Cestou zpět na hráz si nás odchytli na plachetnici, tahmul jsem zasebou kluka v loďce, tak nás přátelsky upozornili že se to nesmí, tak jsem kluka vytáhl zpátky na loď a vše v pohodě, byli slušní a v klídku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 25. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 25. Červenec 2016 Ahoj Charlie, jo jo , také jsem Tě viděl, stál jsem u Podskalí a ty si plul nahoru proti proudu. Cestou zpět jsem stál u Trhovek a oni pluli v pohodě pomalu k hrázi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 25. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 25. Červenec 2016 Klucí já byl od pátku do neděle na Radavě a naproti na Charvátský stráni, ale nikde jsem vás nezahlédnul..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 26. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 26. Červenec 2016 (upraveno) Asi měli manévry, v sobotu odpoledne a v podvečer kontrolovali na Labi i v úseku Týnec nad Labem - Chvaletice. šlo o Policii čR. Viděl jsem je ze břehu, žádná loď v dohledu ani skůtr, tak pomalu proplouvali. Upraveno 26. Červenec 2016 uživatelem Libor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 26. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 26. Červenec 2016 (upraveno) žadny manevry-po tom co se v poslední dobe děje na Labi na tom našem konci sem začali občas zajíždět -brali i rybařeale jak psal Sullaco kdo byl v pohode tak maximalne okoukli papíry Upraveno 26. Červenec 2016 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 27. Červenec 2016 Asi měli manévry, v sobotu odpoledne a v podvečer kontrolovali na Labi i v úseku Týnec nad Labem - Chvaletice. šlo o Policii čR. Viděl jsem je ze břehu, žádná loď v dohledu ani skůtr, tak pomalu proplouvali.To mam stesti, my jsme tam v pondeli litali na kluzakach jak hovada cely odpoledne..... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 28. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 28. Červenec 2016 Asi měli manévry, v sobotu odpoledne a v podvečer kontrolovali na Labi i v úseku Týnec nad Labem - Chvaletice. šlo o Policii čR. Viděl jsem je ze břehu, žádná loď v dohledu ani skůtr, tak pomalu proplouvali.To mam stesti, my jsme tam v pondeli litali na kluzakach jak hovada cely odpoledne..... :/Ty jsi ale musel dělat "strašný vlny" :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 28. Červenec 2016 Tak akorát no.... :) http://www.jachting.info/download/file.php?id=1566&t=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 28. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 28. Červenec 2016 že ty jsi někomu pocintal bridák :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 29. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 29. Červenec 2016 A převrhnul hrneček :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se