maxik1958 Odesláno 11. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2016 No, německý policajty na nás, to by prospělo úplně všem, včetně plavců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 11. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2016 (upraveno) No, německý policajty na nás, to by prospělo úplně všem, včetně plavcůmyslíš tu bezzubou policii,co si nechá rozbíjet auta a mlátit se aniž by oprávněně zasáhla? Upraveno 11. Srpen 2016 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 12. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2016 Ne, myslím tu na vodě..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 13. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 13. Srpen 2016 Možné je všechno, přehléhnout lze i větší plachetnici (usuzuji z ceny 150t Euro) z můstku, který je relativně vysoko. Občas jezdím na Orlíku buďto s gumákem nebo se sedmimetrovým motorákem a nebezpečné a odsouzeníhodné chování jsem nezaznamenal. Ano, sem tam vidím někoho řádit na skútru, ale vždycky v dostatečné vzdálenosti od koupajících se a od ostatních lodí. Beru to tak, že to jsou prostě také lidé, kteří mají z něčeho velikou radost a mám pro ně pochopení. Spíš jsem byl v poslední době překvapený, jak se ty skúty ztišily, před čtrnácti dny jsem sledoval jednoho evidentně nezkušeného exhibicionistu u Velkého Víru a musel jsem konstatovat, že mě neobtěžoval ani hlukem, ani vlnami. Jediné, čím snad mohl na okolí působit negativně byla závist: Ta se dovede hluboko zažrat do vnitřností mnoha lidí, kdož takovou produkci někoho šťastného sledují.http://www.t-online.de/nachrichten/panorama/id_78685294/segeljacht-nach-unfall-mit-katamaran-im-bodensee-versunken.html http://www.swr.de/-/id=17305776/property=full/j88pxr/Der%20Katamaran%20Constanze%20%C3%BCberquert%20den%20Bodensee,%20an%20Deck%20stehen%20Menschen%20und%20im%20Hintergrund%20ist%20ein%20gr%C3%BCnes%20und%20teils%20bebautes%20Ufer%20zu%20sehen.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 15. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 15. Srpen 2016 Pokud budu na pláži kempu, tak neocením "tichost" moderního skútru a jeho soustavné VROUM, šplouch, VROUM, šplouch ...... ve mně určitě nevyvolá emoci závisti, ale nenávisti k člověku, který si užívá na úkor ostatních. O té závisti rekreantů v tomto případě bych pochyboval, ale silný sklon k exhibicionismu na straně skútraře je evidentní. Až příště někoho takového potkáš, vykaž ho prosím tam, kde nám nebude škodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 15. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 15. Srpen 2016 Pokud budu na pláži kempu, tak neocením "tichost" moderního skútru a jeho soustavné VROUM, šplouch, VROUM, šplouch ...... ve mně určitě nevyvolá emoci závisti, ale nenávisti k člověku, který si užívá na úkor ostatních. O té závisti rekreantů v tomto případě bych pochyboval, ale silný sklon k exhibicionismu na straně skútraře je evidentní. Až příště někoho takového potkáš, vykaž ho prosím tam, kde nám nebude škodit.Nejsem si sice stoprocentně jistý, ale podle toho, jak špatně ti lidé skútry ovládají předpokládám, že to jsou ti stejní, kteří stejně jako ty leží na pláži u kempu. Jednou za dovolenou se zvednou, jsou si půjčit skútr do půjčovny a jdou si zajezdit. U pláže se realizují proto, že musí ukázat své rodině, jak jim to jde. Tak to chápu já a toleruji to. Pokud by to byl skútrista s dobrým strojem a měl to takříkajíc "v ruce", určitě by se nemotal jako neodstavené tele na místě na pár metrech. Na to, abych někoho vykazoval nemám dostatečné policejní ani jiné zkušenosti a předpokládal bych to spíš od jiných orgánů k tomu určených. řešení bych viděl docela jednoduché, při první druhé prokázané exhibici varovat provozovatele, poté bych zařadil do repertoáru jednání o odebrání licence. U půjčeného skútru přeci není problém jakýmkoliv způsobem (v dnešní technologicjky vyspělé společnosti lze vzdáleně sledovat pozici i rychlost) monitorovat způsob jízdy stroje a při jakémkoliv porušení pravidel automaticky vzdáleně vypnout stroj, poté ho hříšníkovi odebrat a nechat propadnout předem složenou kauci. Ručím za to, že by jakékoliv problémy zmizely a já bych si nemusel hrát na majora Zemana či Jiřinu švorcovou ve filmu "Na dovolené".Můj názor je ten, že se zaměřuješ na důsledky, nikoliv na příčinu problému a tou je ten, kdo za úplatu půjčuje rekreantům skútry (a jiná plavidla) bez předem stanovených pravidel (či bez vymáhání jejich striktního dodržování). Jak jsem už ale předestřel, vycházím z předpokladu, že převážná většina skútrů která porušuje pravidla jsou z půjčovny. pokud tumu tak není, pak se samozřejmě mýlím a celý můj náhled je zcestný. V tom připadě se za svoji chybu předem omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 15. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 15. Srpen 2016 Chceš tvrdit, že na Orlíku je oficiální půjčovna skútrů u kempu, jejíž provozovatel nemá pro blbnutí na skútrech vyhrazenou plochu a nechá to své zákazníky dělat na volné ploše? To by si přece nikdo nedovolil! Nebo ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 15. Srpen 2016 Chceš tvrdit, že na Orlíku je oficiální půjčovna skútrů u kempu, jejíž provozovatel nemá pro blbnutí na skútrech vyhrazenou plochu a nechá to své zákazníky dělat na volné ploše? To by si přece nikdo nedovolil! Nebo ano?Lubore kde žiješ - přeci u nás běžná věc :) - bohužel . Dokud někdo nezatne tipec půjčovnám tak to bude pokračovat i nadále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 15. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 15. Srpen 2016 To jako že na pláži vytáhnu VMP a 8 stovek, zajdu do budky půjčovny, dostanu klíčky, 15 minut jezdím jak prase na dohled a nikdo mne nenapomene, nesestřelí, nepokutuje? Tomu nevěřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 15. Srpen 2016 To jako že na pláži vytáhnu VMP a 8 stovek, zajdu do budky půjčovny, dostanu klíčky, 15 minut jezdím jak prase na dohled a nikdo mne nenapomene, nesestřelí, nepokutuje? Tomu nevěřím.No dokonce si myslím, že po tobě nikdo ani VMP chtít nebude :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 15. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 15. Srpen 2016 Pokud budu na pláži kempu, tak neocením "tichost" moderního skútru a jeho soustavné VROUM, šplouch, VROUM, šplouch ...... ve mně určitě nevyvolá emoci závisti, ale nenávisti k člověku, který si užívá na úkor ostatních. O té závisti rekreantů v tomto případě bych pochyboval, ale silný sklon k exhibicionismu na straně skútraře je evidentní. Až příště někoho takového potkáš, vykaž ho prosím tam, kde nám nebude škodit.Nejsem si sice stoprocentně jistý, ale podle toho, jak špatně ti lidé skútry ovládají předpokládám, že to jsou ti stejní, kteří stejně jako ty leží na pláži u kempu. Jednou za dovolenou se zvednou, jsou si půjčit skútr do půjčovny a jdou si zajezdit. U pláže se realizují proto, že musí ukázat své rodině, jak jim to jde. Tak to chápu já a toleruji to. Pokud by to byl skútrista s dobrým strojem a měl to takříkajíc "v ruce", určitě by se nemotal jako neodstavené tele na místě na pár metrech. Na to, abych někoho vykazoval nemám dostatečné policejní ani jiné zkušenosti a předpokládal bych to spíš od jiných orgánů k tomu určených. řešení bych viděl docela jednoduché, při první druhé prokázané exhibici varovat provozovatele, poté bych zařadil do repertoáru jednání o odebrání licence. U půjčeného skútru přeci není problém jakýmkoliv způsobem (v dnešní technologicjky vyspělé společnosti lze vzdáleně sledovat pozici i rychlost) monitorovat způsob jízdy stroje a při jakémkoliv porušení pravidel automaticky vzdáleně vypnout stroj, poté ho hříšníkovi odebrat a nechat propadnout předem složenou kauci. Ručím za to, že by jakékoliv problémy zmizely a já bych si nemusel hrát na majora Zemana či Jiřinu švorcovou ve filmu "Na dovolené".Můj názor je ten, že se zaměřuješ na důsledky, nikoliv na příčinu problému a tou je ten, kdo za úplatu půjčuje rekreantům skútry (a jiná plavidla) bez předem stanovených pravidel (či bez vymáhání jejich striktního dodržování). Jak jsem už ale předestřel, vycházím z předpokladu, že převážná většina skútrů která porušuje pravidla jsou z půjčovny. pokud tumu tak není, pak se samozřejmě mýlím a celý můj náhled je zcestný. V tom připadě se za svoji chybu předem omlouvám.Souhlasím,přepošli to na SPS co Ti odepíšou bych rád věděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 29. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 29. Srpen 2016 a je to tady https://www.novinky.cz/krimi/413148-policie-za-smrt-divky-na-orliku-muze-ridic-skutru.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 29. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 29. Srpen 2016 A co je tady? To se přeci dalo čekat :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 29. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 29. Srpen 2016 a je to tady https://www.novinky.cz/krimi/413148-policie-za-smrt-divky-na-orliku-muze-ridic-skutru.htmlAno, vůdce skůtru je obviněn, což neznamená automaticky vinen. Včera jsem michodem očumoval u plochy určené pro vodní lyžování (je to ta levobřežní u Vystrkova) a zíral jsem, co všechno se může přihodit: Tahali lyžaře (člun byl tuším Hotel Orlík) a lyžař upadl, vzápětí jej za silné gestikulace málem přejeli plachetnicí, jejíž vůdce zřejmě ani netuší, k čemu slouží podivné bóje na vodě a tabule na břehu. To, že tam plachetnice běžně porušují vymezené teritorium během provozování zde povolené činnosti by si asi zasloužilo jistou publicitu, minimálně potlesk obecenstva z policejního člunu. Ovšem ten jsem za celý den ani nezahlédl, ač jsem pečlivě sledoval okolí. Na druhou stranu, alespoň jsem si prohlédl hezkou oranžově vyvedenou loď vodní záchranné služby či jak se to správně zove. Hezká děvčata jsem ani nepočítal, bylo jich všude dost. Taktéž jsem u přístaviště u zámku Orlík sledoval stále se opakující scénky, kterak při odjezdu "parníků" ihned reagují přítoná plavidélka tak, že se slétají jako mouchy na hnůj, aby se pohoupala na vlně. Opět, policie nikde. Netočím ani nefotím, loni jsem si utopil drahé zrcadlo a ještě mě nepřešel vztek na sebe samého natolik, abych si koupil nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 30. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 30. Srpen 2016 No v neděli zas kousek za lyžařskou dráhou u Trhovek děti (kolik jim tak mohlo být, max 10let) proháněli vodní skůtr, pod dohledem dospělích na velkém motoráku, pak mimo dráhu za skůtrem lyžovali, celkem podívaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 30. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 30. Srpen 2016 V neděli toho bylo všude spoustu... "těch prohřešků a neuvážeností" v Bukovanské tahali za větší modrou lodí někoho na vlečné hračce celé odpoledne, střídali se a když přestali nastoupil malý cca 4m člun a znovu. Lyžovalo se kde se dalo a skútry ... ani nemluvím.Plul jsem ve skluzu od hráze až ke Zvíkovskému mostu, manželka to počítala ... za tu cestu na mojí vlně skákali 3 skútry, a to jeden teda opravdu hodně blízko za mnou, toho jsem zaregistroval i já když se na mě řítil.SPS ani POLICII jsem neviděl, ale v sobotu SPS byla přítomna a kontrolovala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 7. Říjen 2016 Sdílet Odesláno 7. Říjen 2016 Už je to zase probírané.... http://zpravy.idnes.cz/rychle-cluny-skutry-orlik-slapy-zpomaleni-f2t-/domaci.aspx?c=A161006_210432_domaci_ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se