ondra Zveřejněno 30. Červen 2016 Sdílet Zveřejněno 30. Červen 2016 Už máte někdo smlouvu z PLA za pronájem pozemku na 2016? Letos by se mělo začít s účtováním zabrané vodní plochy, jako na PVL.Já zatím nic nedostal :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 17. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2016 v navrhu za pronajem zabrane plochy tedy mola a kotveni i obcasne dvou lodi nekomercnich - dal jsem zadost a nacenili mne to..nebudu psat tady kolik , lepe do emailu.aby to treba nebylo na vice mistech jine.oblast Přelouč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 17. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2016 ja daval zadost vloni na podzim,v unoru jsem byl osobne v Pardubicich-tam jsem se dozvedel ze to od noveho roku dela Roudnice-znova jsem psal do Roudnice a je srpen a nic-tak nevim.....necham tomu jeste par tydnu a pak asi budu muset osobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 17. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2016 A nemá náhodou úřad ze zákona na vyřízení žádosti 30 dní????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 17. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2016 Ouřadů se zákonný lhůty netýkaji. Předloni jsem měl vrátit přeplatek. Poslali mi vyměřovací dopis, kde mi přikázali, že do 10 pracovních dnů to musim vrátit, jinak přistoupí k vymáhání. Letos se ukázalo, že jsem to vracel neoprávněně a požaduji to zpět. Od jara se neozvali. Před dvěma měsíci mě vyzvali, abych doplnil písemnosti, který se jim ztratily. Dál zase nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra Odesláno 18. Červenec 2016 Autor Sdílet Odesláno 18. Červenec 2016 (upraveno) Ano, Roudnice mlčí a odkazuje nás na ředitelství v HK, od kterých prý dosud nedostali ceny.Takže jsme od začátku roku 2016 bez smlouvy... Upraveno 18. Červenec 2016 uživatelem ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se