Anachy Odesláno 2. Březen 2018 Sdílet Odesláno 2. Březen 2018 Pavel 242 dobrý výsledek , mně ted na Labi vyměřují nájem na Labi tak sem zvědavejDej pak vědět kolik to dělá u Vás na Labi, já platím jen za bojku na slapský nádrži skoro 4t. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mexikan Odesláno 14. Říjen 2020 Sdílet Odesláno 14. Říjen 2020 Tak dnes mi přišla nová smlouva na kotvení na Hluboké nad Vltavou.Ceny nezměněny.10000,-Kč na sezonu.Jak jsi dopadl ty Pišto.Zatím čekám jestli někdo odstoupí. Jinak budu muset řešit jak ty před léty - měsíčním nájmem. Snad se se správcem dohodnu :) Ahoj, máte někdo nějaké aktuálnější zkušenosti? Já už si dva roky šetřím na svůj sen v podobě kajutovky v krásnym přístavu pod zámkem a vlastně mě vůbec celou dobu nenapadlo, že by tam nemuselo být místo :) až včera jsem jen tak "pro jistotu" napsal na RVCCR, jestli se dá na příští sezonu zarezervovat dlouhodobé stání a pan Tlustý mi odpověděl, že je plno. Dá se to pořád řešit alespoň tím střednědobým a platit to měsíci? (sice dráž, ale zase bych stejně nevyužil tu sezonu úplně od začátku do konce) Máte případně někdo nějaký jiný tip, kde by se dalo pronajmout nějaké dlouhodobé stání nahoře na Vltavě (ideálně někde od ČB po Týn)? Má smysl si třeba podat inzerát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pišta Odesláno 13. Leden 2021 Sdílet Odesláno 13. Leden 2021 Tak dnes mi přišla nová smlouva na kotvení na Hluboké nad Vltavou.Ceny nezměněny.10000,-Kč na sezonu.Jak jsi dopadl ty Pišto.Zatím čekám jestli někdo odstoupí. Jinak budu muset řešit jak ty před léty - měsíčním nájmem. Snad se se správcem dohodnu :) Ahoj, máte někdo nějaké aktuálnější zkušenosti? Já už si dva roky šetřím na svůj sen v podobě kajutovky v krásnym přístavu pod zámkem a vlastně mě vůbec celou dobu nenapadlo, že by tam nemuselo být místo :) až včera jsem jen tak "pro jistotu" napsal na RVCCR, jestli se dá na příští sezonu zarezervovat dlouhodobé stání a pan Tlustý mi odpověděl, že je plno. Dá se to pořád řešit alespoň tím střednědobým a platit to měsíci? (sice dráž, ale zase bych stejně nevyužil tu sezonu úplně od začátku do konce) Máte případně někdo nějaký jiný tip, kde by se dalo pronajmout nějaké dlouhodobé stání nahoře na Vltavě (ideálně někde od ČB po Týn)? Má smysl si třeba podat inzerát? Stále je na Hluboké plno. Podával jsem žádost v r. 2018 a dle vyjádření RVCCR by jsem pátý v pořadí čekatelů :( , takže i rok 21 budu muset řešit střednědobým stáním (ale i ta už jsou obsazená - musím hlídat). Týn je pro mě nevhodný - bydlím v CB a občas se jedu jen projet.... , takže jsem ho nezkoušel. Možná je tam někde volno. Přístav České Vrbné je možná volný, ale je to strašná ztráta času než se dostaneš na přehradu. Ale pokud máš loď delší jak 8m, možná je na Hluboké ještě něco volného - ale najisto nevím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 14. Leden 2021 Sdílet Odesláno 14. Leden 2021 No já zrovna přemejšlím,že budu hledat místo v Týn nad Vltavou...Na Hluboký bylo volný místo u mostu v zámostí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mexikan Odesláno 16. Leden 2021 Sdílet Odesláno 16. Leden 2021 (upraveno) Díky za rady, zkusím v pondělí zavolat na to Vrbné i na Hlubokou. Loď ještě nemám, nechci ji kupovat, dokud nebudu vědět, kde budu kotvit, ale chci něco do osmi metrů. Každopádně bych na ní chtěl přes léto trávit většinu času a na Hluboké a ve Vrbném se mi líbí to zázemí (elektrika, sprchy). Akorát kupodivu nejsem sám, :)Pavel: máš když tak nějaký kontakt na to Zámostí? Upraveno 16. Leden 2021 uživatelem mexikan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 16. Leden 2021 Sdílet Odesláno 16. Leden 2021 tel. na majitele: 602 140 212 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trnec Odesláno 12. Únor 2021 Sdílet Odesláno 12. Únor 2021 (upraveno) Ahooj všem,ohledně kotvení, je to tedy dost bídá! Loni jsem koupila plachetnice 6m, a stále kotviště nemám :(.. Mariny plné, molo takřka nemožné vyběhat pro někoho, kdo nevlastní pozemek u vody nebo nemá známé.. Kdyby jste měl nějakou radu kam s lodí budu ráda, už jsem dost zoufalá.. Zkouším různé soukromníky, lidi co mají mola ale nejsem jediná kdo hledá a volá.. Upraveno 12. Únor 2021 uživatelem Trnec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 12. Únor 2021 Sdílet Odesláno 12. Únor 2021 A kde? U nás v Píšťanech teď psali z mariny, že maj volno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trnec Odesláno 15. Únor 2021 Sdílet Odesláno 15. Únor 2021 A kde? U nás v Píšťanech teď psali z mariny, že maj volno. Díky za radu :)! Kdyby měl někdo zájem, v Píšťanech mají ještě cca 4 místa volná na sezónu 2021. Cena 27 273kč bez DPH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zb.zivny Odesláno 2. Květen 2022 Sdílet Odesláno 2. Květen 2022 Ahoj nemáte někdo tip na ,,cenově dostupné,, kotvení v okolí Prahy pro plachetnici 6,5m? Jezdím poměrně málo a tak než dávat 25za stání na Slapech, to si to raději hodím po víkendu zase na vlek, s tím problém není. Ale už jsem přemýšlel i o Labi. Máte někdo zkušenosti s plachtami na řece? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dědek1684956734 Odesláno 2. Květen 2022 Sdílet Odesláno 2. Květen 2022 Na Labi to trochu líp jde na zdrži jezů Kopisty a Střekov + Žernoseky. Trochu taky na Roudnicí. Ovšem i tak je tam plachty vidět většinou jen o závodech. Že by na ně někdo cestoval jsem viděl tak dvakrát. Labe od Mělníka nahoru totál bída, je hodně úzké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se