Přejít na obsah
Plavidla.cz

Kde kotvit

Milan1570

Doporučené příspěvky

• 2 years later...
Tak dnes mi přišla nová smlouva na kotvení na Hluboké nad Vltavou.Ceny nezměněny.10000,-Kč na sezonu.Jak jsi dopadl ty Pišto.

Zatím čekám jestli někdo odstoupí. Jinak budu muset řešit jak ty před léty - měsíčním nájmem. Snad se se správcem dohodnu :)

Ahoj, máte někdo nějaké aktuálnější zkušenosti?

Já už si dva roky šetřím na svůj sen v podobě kajutovky v krásnym přístavu pod zámkem a vlastně mě vůbec celou dobu nenapadlo, že by tam nemuselo být místo :) až včera jsem jen tak "pro jistotu" napsal na RVCCR, jestli se dá na příští sezonu zarezervovat dlouhodobé stání a pan Tlustý mi odpověděl, že je plno.

Dá se to pořád řešit alespoň tím střednědobým a platit to měsíci? (sice dráž, ale zase bych stejně nevyužil tu sezonu úplně od začátku do konce)

Máte případně někdo nějaký jiný tip, kde by se dalo pronajmout nějaké dlouhodobé stání nahoře na Vltavě (ideálně někde od ČB po Týn)? Má smysl si třeba podat inzerát?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 months later...
Tak dnes mi přišla nová smlouva na kotvení na Hluboké nad Vltavou.Ceny nezměněny.10000,-Kč na sezonu.Jak jsi dopadl ty Pišto.

Zatím čekám jestli někdo odstoupí. Jinak budu muset řešit jak ty před léty - měsíčním nájmem. Snad se se správcem dohodnu :)

Ahoj, máte někdo nějaké aktuálnější zkušenosti?

Já už si dva roky šetřím na svůj sen v podobě kajutovky v krásnym přístavu pod zámkem a vlastně mě vůbec celou dobu nenapadlo, že by tam nemuselo být místo :) až včera jsem jen tak "pro jistotu" napsal na RVCCR, jestli se dá na příští sezonu zarezervovat dlouhodobé stání a pan Tlustý mi odpověděl, že je plno.

Dá se to pořád řešit alespoň tím střednědobým a platit to měsíci? (sice dráž, ale zase bych stejně nevyužil tu sezonu úplně od začátku do konce)

Máte případně někdo nějaký jiný tip, kde by se dalo pronajmout nějaké dlouhodobé stání nahoře na Vltavě (ideálně někde od ČB po Týn)? Má smysl si třeba podat inzerát?

Stále je na Hluboké plno. Podával jsem žádost v r. 2018 a dle vyjádření RVCCR by jsem pátý v pořadí čekatelů :( , takže i rok 21 budu muset řešit střednědobým stáním (ale i ta už jsou obsazená - musím hlídat). Týn je pro mě nevhodný - bydlím v CB a občas se jedu jen projet.... , takže jsem ho nezkoušel. Možná je tam někde volno. Přístav České Vrbné je možná volný, ale je to strašná ztráta času než se dostaneš na přehradu. Ale pokud máš loď delší jak 8m, možná je na Hluboké ještě něco volného - ale najisto nevím .

Odkaz ke komentáři

Díky za rady, zkusím v pondělí zavolat na to Vrbné i na Hlubokou. Loď ještě nemám, nechci ji kupovat, dokud nebudu vědět, kde budu kotvit, ale chci něco do osmi metrů. Každopádně bych na ní chtěl přes léto trávit většinu času a na Hluboké a ve Vrbném se mi líbí to zázemí (elektrika, sprchy). Akorát kupodivu nejsem sám, :)

Pavel: máš když tak nějaký kontakt na to Zámostí?

Upraveno uživatelem mexikan
Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Ahooj všem,

ohledně kotvení, je to tedy dost bídá! Loni jsem koupila plachetnice 6m, a stále kotviště nemám :(.. Mariny plné, molo takřka nemožné vyběhat pro někoho, kdo nevlastní pozemek u vody nebo nemá známé.. Kdyby jste měl nějakou radu kam s lodí budu ráda, už jsem dost zoufalá.. Zkouším různé soukromníky, lidi co mají mola ale nejsem jediná kdo hledá a volá..

Upraveno uživatelem Trnec
Odkaz ke komentáři

• 1 year later...
Ahoj nemáte někdo tip na ,,cenově dostupné,, kotvení v okolí Prahy pro plachetnici 6,5m? Jezdím poměrně málo a tak než dávat 25za stání na Slapech, to si to raději hodím po víkendu zase na vlek, s tím problém není. Ale už jsem přemýšlel i o Labi. Máte někdo zkušenosti s plachtami na řece? Děkuji
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...