Milan1570 Zveřejněno 26. Červen 2016 Sdílet Zveřejněno 26. Červen 2016 Zdravím všechny.Jsem naprostý začátečník v tomto oboru a v úterý kupuji svoji první vysněnou loď. Jsem od Pardubic a loď bych měl možnost nechat zakotvenou buď na Slapech nebo v Praze. Kde by to pro mne bylo lepší? Nebo kde byste doporučili jinde? Třeba na Labi??Jedná se o loď 7m.Dík za Vaše názory. Milan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 26. Červen 2016 Sdílet Odesláno 26. Červen 2016 Ahoj zkus marinu Tynec nad Labem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Odesláno 26. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 26. Červen 2016 Na Týnec jsem koukal, není to tam moc zaplněné?? Jde také o tankování a případné možnosti kam vyjet třeba na den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 26. Červen 2016 Sdílet Odesláno 26. Červen 2016 Marina Tynec je beznadějně přeplněná, navíc tam teď pořád blbnou na skůtrech . Pokud chceš klid tak pískovna Sandberk . Na vodě nenatankuješ nikde s vyjímkou Slap a tuším že dole na Labi,takže kanistr a dojet na pumpu . Na den tady okolo Kolína , Poděbrad atd je možností celkem hodně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Odesláno 26. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 26. Červen 2016 Díky za typ. To vypadá dobře. Zkusím se přeptat na místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Odesláno 29. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 29. Červen 2016 Sandberk také obsazen. Tak jsem nakonec zakotvil na sezonu na Slapech. Sice je to daleko, ale krása s nádherou. Tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Odesláno 22. Září 2016 Autor Sdílet Odesláno 22. Září 2016 Jaké jsou výhody/nevýhody zimního stání na vodě/ na břehu pod plachtou/ v hale ?? Co doporučíte ? Popř. kde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 22. Září 2016 Sdílet Odesláno 22. Září 2016 Tak nejlepší je hala.Jednu má Schön-Boot .Má ji na Slapech tak by jsi to neměl daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 23. Září 2016 Sdílet Odesláno 23. Září 2016 Za mne taky hala, pod plachtou asi dvě zimy a není to nic moc. No a na vodě leda tam kde je stálá hladina vody a samozřejmě dvouokruh - v motoru antifríz. Dávám to do Rožmitálu pod Třemšínem - bývalý vojenský areál, je to hlídané a za celkem dobré peníze. Akorát pro tebe asi trochu z ruky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 23. Září 2016 Sdílet Odesláno 23. Září 2016 Tak nejlepší je hala.Jednu má Schön-Boot .Má ji na Slapech tak by jsi to neměl daleko.zrovna jeho už 3x vykradli, tak motor radši dát domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jehne Odesláno 15. Červen 2017 Sdílet Odesláno 15. Červen 2017 Dobry den, rad byc si chtel poridit lod, jelikoz jsem se do toho konicku zamiloval a rad bych si v blizke dobe poridil lod.Nyni se nachazim v takove fazi, ze lod uz mam vybranou a nyni se snazim sehnat v praze a okoli kotviste za rozumne penize. Bohuzel uz mam takovy pocit, ze je to nadlicky az nemozny ukol pokud nemate v tomto odvetvi zname a kamarady. Vsehna kotviste a kluby v Praze a okoli za rozumne penize jak jsem po dlouhem patrani zjistil jsou plna.Bohudik nepatrim do cilove skupiny lidi, pro ktere neni problem zaplatit vysoke castky za kotveni. Nerad bych se vzdal sveho nove obeveneho konicku ktery jsem tak si oblibil.Proto se obracim na vas jako naprosty zacatecnik o radou, popr. pomoc s nalezenim kotviste v praze a okoli.Budu velice rad za kazdou radu a pomoc.Dekuji, Jakub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pišta Odesláno 28. Leden 2018 Sdílet Odesláno 28. Leden 2018 Zdravím všechny,rád bych získal nějaké info o kotvení v Hluboké nad Vltavou. Pořídili jsme 6m lodičku a rádi bychom ji tam měli. Ale prý je již na celorok plno.Děkuji za všechny rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 28. Leden 2018 Sdílet Odesláno 28. Leden 2018 pišto musel by jsi mít velkou kliku kdyby někdo odpadl . Mezi Budejcema a Prahou včetně Slap ,Orlíku atd jsou stabilní kotviště všechna dlohodobě obsazený . Ceny jsou okolo 20 tis za rok +- . JInak můžeš jít cestou jako já na Labi a vyběhat si vlastní molo ,, je to ale cesta na skoro rok a půl a pak si molo postavit nebo koupit a platit nájem povodí nebo tomu komu to tam patří . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pišta Odesláno 28. Leden 2018 Sdílet Odesláno 28. Leden 2018 pišto musel by jsi mít velkou kliku kdyby někdo odpadl . Mezi Budejcema a Prahou včetně Slap ,Orlíku atd jsou stabilní kotviště všechna dlohodobě obsazený . Ceny jsou okolo 20 tis za rok +- . JInak můžeš jít cestou jako já na Labi a vyběhat si vlastní molo ,, je to ale cesta na skoro rok a půl a pak si molo postavit nebo koupit a platit nájem povodí nebo tomu komu to tam patří .To jsi mne moc nepotěšil. :( dá se to řešit např. krátkodobým pronájmem na měsíc a prodlužovat ho do konce sezony ? Pokud by to šlo , tak to vyjde cca na stejno - když tam člověk strčí loď 1.5. a 30.9. jí odveze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 28. Leden 2018 Sdílet Odesláno 28. Leden 2018 no nájemci dají přednost dlohodobému nájmu . Můžeš mít kliku ale je to těžký .Jinak ty krátkodobý nájmy jsou vždy dražší . Navíc Hluboká je velmi frekvenotvaná .Možná zkusit někdy Týnec nebo Hněvkovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 28. Leden 2018 Sdílet Odesláno 28. Leden 2018 Ten Týnec beru jako překlep :) . I když nevím, jak vypadá momentální situace, neviděl bych to např. v českém Vrbném a Hluboké tak černě. Kdykoliv jsem tam byl, tak přístavy byly skoro prázdné. Je možné, že se situace rychle mění, asi by tam chtělo zavolat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 28. Leden 2018 Sdílet Odesláno 28. Leden 2018 Zavolat určitě - myslel jsem Týn nad Vltavou . Jinak jak loni zprovoznili cestu až do Budějc tak je víc plno ale zkusit to může . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 28. Leden 2018 Sdílet Odesláno 28. Leden 2018 Tok od Hněvkovic nahoru je dost lokální záležitost jižnich čech. Spoléhat se na splavnost Kořenska je dost problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 28. Leden 2018 Sdílet Odesláno 28. Leden 2018 Ty kratkodobe se moc nevyplati za dva mesici zeplatis to co normalne za pul roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 2. Únor 2018 Sdílet Odesláno 2. Únor 2018 Tak něco k Hluboké n Vlt...Krátkodobé stání na 1 měsíc...1950,-Kč Dlouhodobé stání od 1.4. do 30.10 ..........10000,-KčKrátkodobé se dá domluvit přímo na místě u správce přístavu...tel:778 719 531Dlouhodobé stání..se domlouvá na řVC čR pan ing.Tlustý tel:225 131 765Minulý rok jsem tam mněl dlouhodobé stání ..ale nebylo to tam moc obsazený,rok předtím jsem to platil jako krátkodobé stání každý měsíc.Ke stání ti náleží i parkovací místo pro osobní automobil zdarma.No zatím se nemůžu dovolat do Prahy vůči dlouhodobému stání.Tak skusím příští týden a uvidím co se dozvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pišta Odesláno 2. Únor 2018 Sdílet Odesláno 2. Únor 2018 Tak něco k Hluboké n Vlt...Krátkodobé stání na 1 měsíc...1950,-Kč Dlouhodobé stání od 1.4. do 30.10 ..........10000,-KčKrátkodobé se dá domluvit přímo na místě u správce přístavu...tel:778 719 531Dlouhodobé stání..se domlouvá na řVC čR pan ing.Tlustý tel:225 131 765Minulý rok jsem tam mněl dlouhodobé stání ..ale nebylo to tam moc obsazený,rok předtím jsem to platil jako krátkodobé stání každý měsíc.Ke stání ti náleží i parkovací místo pro osobní automobil zdarma.No zatím se nemůžu dovolat do Prahy vůči dlouhodobému stání.Tak skusím příští týden a uvidím co se dozvím.Mluvil jsem jak se správcem tak s Ing. Tlustým : správce říká co ty, že tam bylo skoro prázdno, ale ing. T. mi sdělil, že všechna dlouhodobá stání jsou obsazena.Žádost jsem do Prahy poslal, tak uvidíme. Pokud jsi měl dlouhodobé stání, T. říkal, že v průběhu února vás bude e-mailem kontaktovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 4. Únor 2018 Sdílet Odesláno 4. Únor 2018 (upraveno) pro srovnání ceny kotvení Dunaj, 1.4.2018-30.10.2018 , délka lodě 9m:1) Bratislava Jarovecká zátoka,marina - 1.500,-Eur 2) Bratislava-Vlčie hrdlo - 500 - 1200,-Eur (cca)3) Tulln - 1.700,-Eur4) proti proudu dál od Vídně - 760,-Eur5) naše nové klubové kotvení,top marina -350,-Eur6) krátkodobý pobyt / 24 hodin od 10 do 30,-Eur,(10,-Eur SK Patince,20,-Eur AT Schlogen ,Melk i DE Kelheim,30,-Eur AT Tulln i HU Budapešť,SK Bratislava-Jarovecká zátoka na kotvě zdarma) Upraveno 4. Únor 2018 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 1. Březen 2018 Sdílet Odesláno 1. Březen 2018 Tak dnes mi přišla nová smlouva na kotvení na Hluboké nad Vltavou.Ceny nezměněny.10000,-Kč na sezonu.Jak jsi dopadl ty Pišto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 1. Březen 2018 Sdílet Odesláno 1. Březen 2018 Pavel 242 dobrý výsledek , mně ted na Labi vyměřují nájem na Labi tak sem zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pišta Odesláno 1. Březen 2018 Sdílet Odesláno 1. Březen 2018 Tak dnes mi přišla nová smlouva na kotvení na Hluboké nad Vltavou.Ceny nezměněny.10000,-Kč na sezonu.Jak jsi dopadl ty Pišto.Zatím čekám jestli někdo odstoupí. Jinak budu muset řešit jak ty před léty - měsíčním nájmem. Snad se se správcem dohodnu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se