Přejít na obsah
Plavidla.cz

vlnobití a rychlost plavby

david

Doporučené příspěvky

Dneska jeden umělec na Orlíku - kotví na Loužku s velkym kajuťákem - pluje si k molu, cestou to střihne kolem mola a lodí na bójce na Boru, jak jinak než v přechodovym režimu a zasebou vlnu jak kráva - lodě na bójkách k vlnám zrovna bokem. Tak 20metrů od lodí - pršelo, úplně klidná hladina, no vylil nám 2 kafe, shodil bajbót z lodě, pomlátil lodě u mola. Hlavně že ke svýmu molu si už dojel pomalounku.

tedy sis podle my65hp pocintal brindák navíc s mlíkem na bradě,nebo co tu někde plácal za nesmysle

rozumím ti,takových umělců je bohužel na vodě dost a je ostudou,že neví co svým počínáním způsobují

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na vodě za plavby jsme jich potkaly několik, ale tam mi to je jedno, si na vlnu najedu tak aby to bylo v pohodě, nebo když jsou všichni připraveni, tak se klidně i zhoupnem, ale na bójce s tím nejde nic dělat. Jelikož mám na lodi i 7mi měsíční holku, tak jsem kafe stačil ještě vynést do kokpitu a křiknout na kluka co spal na lavici ať se drží, jinak by z té lavice slítnul. Celkem dost mi naštval. Kdyby leťel plnou rychlostí, tak by to bylo lepší než takhle orat vodu.
Odkaz ke komentáři

Nic bych nepovoloval, ale mít tam člun, tak projet kolem něj stejným způsobem až si loď vyváže k molu. Asi by se mu to moc nelíbilo.

Né až si ji vyváže ale když si ji vyvazuje ať si to také trochu užije.

úplně Ti rozumím kvůli podobnému exotovi jsem musel mazat v sobotu dopoledne z Pb k lodi (naštěstí jen 25km) jelikož udělal takové vlny, že se mi loď na bojce houpala až se zkřížily vstupní dveře do kokpitu a spustily alarm. No furt lepší než kdyby tam někdo opravdu lezl.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...