Hervas Odesláno 13. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 13. Červen 2016 Sullaco to bychom se asi dohodli tak kdyztak posli kontakt abychom se pripadne dohodli...dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 13. Červen 2016 Sdílet Odesláno 13. Červen 2016 Tak tam mas nohu z 3litra 1:93 to by zhruba odpovidalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 13. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 13. Červen 2016 No a je to nejakej vellkej problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 13. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 13. Červen 2016 V me hlave by to znamenalo trosku pomalejsi max rychlost ale zato trosku silnejsi rozjezdy? Kdyby tomu bylo jak rikas ze je to z toho 3,0l? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 13. Červen 2016 Sdílet Odesláno 13. Červen 2016 Je to vic do sily coz presne znamena rychlejsi rozjezd mensi max ale ten motor se pretaci tak dej od Sullacoco 21'.Tezko ale rict co to bude dlouhodobe delat protoze soudruzi v usa asi vedi proc davaj ruzny prevody aby se to tak nenamahalo ☺ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 13. Červen 2016 Sdílet Odesláno 13. Červen 2016 Kolik to ma koni? Alfu jsem videl pokud se nemylim i na novejch V8 petilitrech. Vrtuli ti klidne dam jen pocitej ze je rovnana a ze se to moc nepovedlo bo proste krapet vibruje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 13. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 13. Červen 2016 Podle papiru 200hp ale nevim je tam jinej karbec a jine svody... ale ten motor jde opra du pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 13. Červen 2016 Sdílet Odesláno 13. Červen 2016 (upraveno) Mohu ti půjčit 21 stav jako nová.Když ti bude vyhovovat tak se na ceně domluvíme.Menil jsem ji jen proto že jsem dával 22 ballistic Upraveno 13. Červen 2016 uživatelem Jbenda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 13. Červen 2016 Sdílet Odesláno 13. Červen 2016 Jinak ty máš 14x19? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 13. Červen 2016 Sdílet Odesláno 13. Červen 2016 (upraveno) Ono bacha na to !14 3/4x19 je v podstatě stejně jako 14x21.Mam 14,25x21 Upraveno 13. Červen 2016 uživatelem Jbenda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 13. Červen 2016 Sdílet Odesláno 13. Červen 2016 ... standartně dávaný převod v noze 1:1,5 potom by ti to při těch otáčkách muselo jet ke 100km/hod a při 4700ot by jsi se musel dostat na 80km/hod.Tudíž bud zdaleka nedosahuješ uvedených otáček a nebo tam máš nohu s převodem cca 1:2 která je určená pro 4 válcové motory ....... bootcentrumMohu poprosit bootcentrum o osvětlení jak se projeví rozdíl při převodu těch cca 1:2, který uvádíš u 4vál. motoru s max. otáčkami 3900-4300 (120-140 hp) se standardní vrtulí, a pokud by tam byl jiný převod. Ještě upřesním jde o převodový poměr 1.98 : 1 (ozubená kola 24/20) lze to vyměnit za poměr 1.65 : 1 (ozubená kola 24/24) - můžeš mi upřesnit jakou změnu to může přinést. Děkuji.Ps případně dotaz doplním pokud je to nesrozumitelné :)Můžeš zavolat,rád vysvětlím.Ted mám mnoho práce a na podrobné psaní nemám čas. bootcentrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 13. Červen 2016 Sdílet Odesláno 13. Červen 2016 škoda.Tohle mě zrovna hodně zajímalo.Mám určité nápady ,ale nejsem si jistý.☺ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 13. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 13. Červen 2016 Jbenda klido se muzem dohodnout uz mas lod na vode kotvim uz take na choline tak muzem dat nekdy sraz ja tam buduu urcite v sobotu na vecer...ja nevim presne jakou tu vrtuly tam mam uprime jsem to nestudoval ;) zajimalo me jak jde motor,razeni atd tak jsem tohle uplne opomel kazdopadne slapy uz jsou teple tak klodo skocim do vody a prohodim je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 13. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 13. Červen 2016 A ta 21 co mas je nerez nebo hlinik? Kazdopadne cena atd se urcite dohodnem pripadne osobne muzem to klidne spolu project kdyz budes mit chvilku a bude se ti chtit treba mi.jeste poradis neco :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 13. Červen 2016 Sdílet Odesláno 13. Červen 2016 Budem od 1.7 tak to můžeme zkusit .Budu mít ještě hodně práce s hausbootem ,ale rád si udělám čas . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 13. Červen 2016 Sdílet Odesláno 13. Červen 2016 Hliník http://imageshack.cz/images/2016/06/13/IMG_20160613_210802.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 13. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 13. Červen 2016 Super vypada hezky tak uvidime ;) ja mam 3.7 svatbu a pak letim na dovolenou... tak asi az pak.ale dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 13. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 13. Červen 2016 Jak sem vkladate ty fotky? Mne to proste nejde pres mobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 14. Červen 2016 Sdílet Odesláno 14. Červen 2016 ... standartně dávaný převod v noze 1:1,5 potom by ti to při těch otáčkách muselo jet ke 100km/hod a při 4700ot by jsi se musel dostat na 80km/hod.Tudíž bud zdaleka nedosahuješ uvedených otáček a nebo tam máš nohu s převodem cca 1:2 která je určená pro 4 válcové motory ....... bootcentrumMohu poprosit bootcentrum o osvětlení jak se projeví rozdíl při převodu těch cca 1:2, který uvádíš u 4vál. motoru s max. otáčkami 3900-4300 (120-140 hp) se standardní vrtulí, a pokud by tam byl jiný převod. Ještě upřesním jde o převodový poměr 1.98 : 1 (ozubená kola 24/20) lze to vyměnit za poměr 1.65 : 1 (ozubená kola 24/24) - můžeš mi upřesnit jakou změnu to může přinést. Děkuji.Ps případně dotaz doplním pokud je to nesrozumitelné :)Můžeš zavolat,rád vysvětlím.Ted mám mnoho práce a na podrobné psaní nemám čas. bootcentrumDík za nabídku, určitě se ozvu, ale teď také moc nevycházím časově, před dovolenou mám trochu fofr. Měl bych mít v červenci nějaké jednání v černošicích tak bych se případně mohl stavit i osobně pokud by nevadilo? Ještě bych upřesnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 14. Červen 2016 Sdílet Odesláno 14. Červen 2016 Jak sem vkladate ty fotky? Mne to proste nejde pres mobil.No není to nic složitého. Ale nejspíš to nepůjde přes mobil. Někde např. na rajčeti (imageshack) tu fotku uložíš, potom na ni klikneš pravým tlačítkem myšáka a dáš otevřít obrázek na nové kartě , okopíruješ ze stavového řádku odkaz a vložíš mezi toto .................. ve formátu .a fotka se zde zobrazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 14. Červen 2016 Sdílet Odesláno 14. Červen 2016 Co se týče vrtule mohu také zapůjčit na vyzkoušení buď stavitelný propeller Propullse aby jsi si mohl určit správné stoupání ale je to čtyřlist průměr 14 1/2, nebo 19" nerezový pětilist. Až budu na vodě tak se můžeme domluvit pokud by jsi měl zájem, na Cholín to mám kousek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 14. Červen 2016 Sdílet Odesláno 14. Červen 2016 Vkládám fotky z mobilu. Jak říká Aleš .imageshack.cz a tam je po vložení odkaz "kód do fóra" ten zkopíruješ a je hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 14. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 14. Červen 2016 Anahy ok dekuji,muzem si treba. Zavolat klidne mi posli kontakt na email,zeptam se jakej je rozdil mezi tri ctyr a petilistem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Červen 2016 Sdílet Odesláno 15. Červen 2016 No názory na vícelisty se dost liší, jezdím čtyřlist skoro od začátku, řekl bych, že má lepší přechod do kluzu ale možná menší finální rychlost, to je ale jen můj subjektivní dojem. Co se týče pětilistu - jakoby se zklidnil celý chod motoru, je děsně závislý na správném vytrimování, když je to špatně tak se s tím nedá zatáčet jakou to má sílu. Někde jsem kdysi četl že optimální vrtule by byla jen s dvěma listy. Třeba Ti odpoví ještě někdo jiný a fundovanější.Jo a kontakt najdeš když si klikneš pod nickem na odkaz web. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 15. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 15. Červen 2016 Ok dekuji za vysvetleni. Dvouliste rtule pozivaji prakticky vsechyny zavodni lode. Jak je to z vicelistou namam paru je to asi na to to odskouset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky