Jbenda Odesláno 16. Červen 2016 Sdílet Odesláno 16. Červen 2016 Přesně tak.Na každé lodi je tolik rozdílných věcí že je nejlepší praktická zkouška.Kdyz máš možnost si vrtule půjčit je to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 16. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 16. Červen 2016 Jj ale na to aby clovek opravdu nasel co mu vyhovuje za vrtuly musi mit bud hodne penez nebo hodne pratel z lodma ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 17. Červen 2016 Sdílet Odesláno 17. Červen 2016 Tak od toho je tohle forum, kde jsme zatim vicemene jedna familie a panuje tu az na obcasne bourky takova rodinna atmosfera :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 17. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 17. Červen 2016 Tak to je taky ovsem supr ;) Mate nekdo zkusenost s vymnou vrtule ve vode? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 17. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 17. Červen 2016 Tak jen jeste mimochodem chci zitra vyrazit na noc na ryby s brachou da se nekde v zatoce treba pripichnout k cizimu molu? Jen na noc? Nebo kdyz se vyvazu na kotvu a ke brehu bude s tim mit nekdo problem? Cetl jsem ze stani na slapech prez noc je od letoska zakazane tak proto se ptam ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 17. Červen 2016 Sdílet Odesláno 17. Červen 2016 U Alfy to je v pohodě, vyklop si nohu do přepravní polohy a pak jen správnej klíč. Vrtuli si o nohu zapři prkýnkem. Bacha ať ti závlačka, podložka atp nevypadne do vody a pokud to děláš prvně tak si pamatuj jak a co tam patří :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 17. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 17. Červen 2016 Ok to bude snad na pohodu...Kolikatka tam je mate poneti? Nejaka 32? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 17. Červen 2016 Sdílet Odesláno 17. Červen 2016 U mola bez svolení nikomu nekotvy. To je základ slušného chování. Výměna vrtule na vodě je běžná praxe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 17. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 17. Červen 2016 Nechci samozrejme nikomu nikde zakotvit na vyhrazenem miste ;) jen mne zajima jak na to kdyz chci nekam na ryby a nekde prespat mimo vlastni kotviste :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 18. Červen 2016 Sdílet Odesláno 18. Červen 2016 Hervas na ryby to dělám běžně , mám 2 kotvy přední a zadní a zakotvím přes noc .Nikde žádnej problém nemám . K molu se nekotvím pokud tam někoho neznám ale běžně spím na vodě a lovím . Je to pohoda . Kotvení přes noc je teď jestli se nepletu legislativně na Slapech a Orlíku nějak upravený z loňska ale nikdo to neřeší . ředitel plavebky v Praze mi dokonce říkal že na to mám kašlat že to nemíní řešit tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Jablonec nad Nisou Odesláno 4. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2016 Dobrý den mám motor Tohatsu 2takt 50k a myslím že mám špatnou vrtluli jak zjistím kterou mám koupit? Díky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 4. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2016 for Hervas : tak už jsi měl možnost zkusit nějaké ty vrtule? Pokud se nějak domluvíme tak můžu to co jsem nabízel nabídnou k vyzkoušení jo a matka je na klíč 27. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 4. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2016 Dobrý den mám motor Tohatsu 2takt 50k a myslím že mám špatnou vrtluli jak zjistím kterou mám koupit? Díky za raduPrůměr 10 až 11 palců, stoupání 11 až 19 palců. Uložení takové, aby Ti pasovalo na motor. Parametry vybrat takové, aby vyhovovaly lodi a požadovanému způsobu jízdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 21. Červenec 2016 Autor Sdílet Odesláno 21. Červenec 2016 Anachy jeste jsem moznost nemel mel jsem svatbu a pak thajsko... ted jsem doma tak se rad domluvim ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 21. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2016 Anachy jeste jsem moznost nemel mel jsem svatbu a pak thajsko... ted jsem doma tak se rad domluvim ;)Jo jo četl jsem to, takže v klídku. Až budeš vědět kdy se budeš vyskytovat na vodě tak to můžem nějak pořešit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 24. Červenec 2016 Autor Sdílet Odesláno 24. Červenec 2016 Dam vedet mozna pristi sobotu nedeli bxch mohl byt na vode ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 25. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 25. Červenec 2016 V sobotu bych tam teoreticky mohl být, případně si najdi na mých www telefon a písni sms nebo klidně zavolej třeba v pátek, budu už vědět víc. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 27. Červenec 2016 Autor Sdílet Odesláno 27. Červenec 2016 Ok tak se ozvu,dekuju ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 27. Červenec 2016 Autor Sdílet Odesláno 27. Červenec 2016 Jinak koukam ze delas vytapeni,mozna bych pro Tebe mel kseft ;) mama resi vytapeni takove chaty kde bydli v Drevnikach :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 27. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 27. Červenec 2016 Jinak koukam ze delas vytapeni,mozna bych pro Tebe mel kseft ;) mama resi vytapeni takove chaty kde bydli v Drevnikach :DNení problém :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 2. Srpen 2016 Autor Sdílet Odesláno 2. Srpen 2016 Anachy volal jsem ti v sobotu ale nedovolal jsem se ;) jinak jbenda jsi tu? Mas k dispozici tu 21? Psal jsem ti email ;) dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 3. Srpen 2016 Anachy volal jsem ti v sobotu ale nedovolal jsem se ;) jinak jbenda jsi tu? Mas k dispozici tu 21? Psal jsem ti email ;) dekujuAhoj byl to tlf 73666..446 ? Pokud ano tak to se omlouvám akorát jsem byl ve vodě a nějak mě nenapadlo volat zpátky :) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 3. Srpen 2016 Autor Sdílet Odesláno 3. Srpen 2016 Jo bylo :) nevadi tak jindy. Stejne bych potreboval tu 21 od jbendy ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 3. Srpen 2016 Autor Sdílet Odesláno 3. Srpen 2016 A taky bych potreboval novej otackomer pac blbne a nevim kolik prrsne to toci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 3. Srpen 2016 Autor Sdílet Odesláno 3. Srpen 2016 Jbenda jsi tu nebo jsi na dovolene? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se