Ivan1966 Zveřejněno 8. Červen 2016 Sdílet Zveřejněno 8. Červen 2016 Dobrý den, Rád bych Vás všechny požádal o podrobnější popis při koupi a registraci lodě. Mám zájem koupit kajutovou 9-15 m dlouhou loď v zahraničí. Kdy je nejlepší čas na nákup lodě? Co všechno budu při nákupu v zahraničí potřebovat? Můžete mi někdo poradit dobrou destinací, se kterou má skutečně zkušenost? Jak byla loď dovezené? Zda je možné plout z uvedené destinace po vlastník ose? Zda je to vůbec možné? A co všechno bude SPS požadovat? Vím, že je to spousta dotazů, ale nechci zbytečně vyhodit peníze.Děkují všem kdo mi dá jakoukoliv informaci.S pozdravem Ivan1966 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 8. Červen 2016 Sdílet Odesláno 8. Červen 2016 Hele to snad nemyslíš vážně ten dotaz :( , ty jsi se vůbec po tomto fóru nerozhlédl. Zrovna tu je popsána cesta z Nizozemí do čR (autor Tomas80) , po nákupu lodě.Přeci jen by bylo "záhadno" než dám dotaz zkusit se alespoň trochu porozhlédnout po příspěvcích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se