tomas80 Odesláno 12. Leden 2019 Autor Sdílet Odesláno 12. Leden 2019 Tak pratele, zde je druhy dil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 12. Leden 2019 Sdílet Odesláno 12. Leden 2019 Dvě otázky: kdes přišel na magdeburskou zatáčku, nikdy sem to neslyšel. Domfelsen jo, Stromelbe jo, ale todle ne.A druhá: ve Štětíně jsou 7.-9.6. Dny moře. Což bude velká šou. Máš loď dole, dáš to?Je to vím od dnes a hodně mě to láká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Leden 2019 Sdílet Odesláno 13. Leden 2019 Tak pratele, zde je druhy dil :) Je to moc pekny, akorat mi tam trochu chybi informace co jak dlouho trva. Aspon treba jako: Den 1, Den 5 az 7.... nebo tak..Myslim ze by to bylo hodne uzitecny, kdyby to nekdo chtel jet taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 13. Leden 2019 Autor Sdílet Odesláno 13. Leden 2019 Dvě otázky: kdes přišel na magdeburskou zatáčku, nikdy sem to neslyšel. Domfelsen jo, Stromelbe jo, ale todle ne. A druhá: ve Štětíně jsou 7.-9.6. Dny moře. Což bude velká šou. Máš loď dole, dáš to?Je to vím od dnes a hodně mě to láká. Davide. Mno uplne jednoduse, kdykoliv jsem se bavil s lidma co to nekdy jeli, tak vsichni o tom mluvili jako o Magdeburgske zatacce, respektive tento pojem je v mem okoli mezi vsemi znami, tak sem to nejak nekomplikoval a proste tohle tam pouzil. Mylsim, ze takovej vyrazu je tam vic :), treba v patek mi znamej rikal, ze to neni Havel kanal, ale Hafl kanal :) Jinak co se te sou tyce, tak shanim nejake kotveni pod Berlinem, aby to nebylo zas tak daleko odsud, ale bohuzel zatim ne moc uspesne. Musel sem si nakonec zaridit nemecky email, protoze na cesky nikdo nereagoval, ale bud je to dosti drahy a nebo maji plno, alespon to teda pisou, takze zacnu potom obvolavat a uvidi se jak to dopadne. Docela bych si to v nemecku jeste prosmejdil, je toho tam jeste hodne co sem nevidel, takze to je zatim otevreny. Viky, diky, to me nejak nenapadlo a video uz predelavat nebudu, ale napisu to dolu do komentare. I kdyz samozrejme ja to jel na pohodu, takze to je hodne orientacni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 3. Únor 2019 Autor Sdílet Odesláno 3. Únor 2019 A tady treti dil s jiznim Holandskem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulda Odesláno 3. Únor 2019 Sdílet Odesláno 3. Únor 2019 tomas80, vřelé díky za nevšední zážitek při shlédnutí tohoto videa. Prostě super díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 7. Únor 2019 Autor Sdílet Odesláno 7. Únor 2019 Diky moc, jsem rad, ze se libi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 12. Březen 2019 Autor Sdílet Odesláno 12. Březen 2019 Tak pratele a tady je posledni dil naseho lonskeho holandskeho putovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 13. Březen 2019 Sdílet Odesláno 13. Březen 2019 Tomáši,moc ti za všechny děkuji za skvělý a velmi poučný cestopis,Holandsko je přenádherné,my ho neprozkoumáme takto detailně,ale pouze jím profrčíme dál,ale i tak vjem z této vodní země bude asi nezapomenutelný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 13. Březen 2019 Autor Sdílet Odesláno 13. Březen 2019 Diky moc, jsem rad, ze se mi podarilo z toho dat do kupy neco smysluplneho a vas to bavilo. Kazdopadne Holandsko je nadherna zeme a doufam, ze se tam jeste nekdy podivam, protoze je to proste uzasnej zazitek. Klidne bych se tam i prestehoval :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 14. Březen 2019 Sdílet Odesláno 14. Březen 2019 mohu se zeptat jak jsi na cestě řešil servis na motorech? předpokládám,že i tvé motory mají servisní interval 100mth... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulda Odesláno 14. Březen 2019 Sdílet Odesláno 14. Březen 2019 Ahoj tomas80. Díky za krásné video. Mám dotaz. Mohu do Holandska s neregistrovanou lodí ( fulda6.rajce.idnes.cz/Motorak2 ). Mám jen českou kupní smlouvu. Díky Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Březen 2019 Sdílet Odesláno 14. Březen 2019 Mam s neregistrovanou lodi projety něco v NL i v DE, dokonce jednu zběžnou kontrolu Wasserpolizei a no problem. Akorát po mne chteli vyvesit v DE Ceskou vlajku, protože tam bez registrace smeji mit do 2.5HP a ja mel 5HP (coz byl důvod kontroly).Podle jejich i nasich predpisu bys mel mit na lodi na pridi napsany jmeno majitele (snad i bydliste), normalne jsme to na lod nakreslili fixou. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulda Odesláno 14. Březen 2019 Sdílet Odesláno 14. Březen 2019 viky_cz super, díky za info. Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 14. Březen 2019 Autor Sdílet Odesláno 14. Březen 2019 Podle mne jak pise Viky. Pokud splnis podminky s obsahem motoru a na lod napises nejake jmeno, tak by to nemel byt problem. Uprime behem cesty jsem mel pouze dve kontroly. Jedna v nemecku o ktere jsme mluvil ve videu a jedna v Holandsku, prave na jezere Lauversmer. Na videu jsem o ni nemluvil, jelikoz to bylo na kotvisti a kdyz prijeli lodi policajti, tak prisly k lodi a ja cekal, ze budou chtit doklady atd. Nicmene pozdravili a prvni co se ptali, jestli je vse v poradku a neco nam neschazi, takze jsme se rozkecali uplne jinym smerem, dostal jsem pochvalu za vyvesenou Frieskou vlajku a po prijemny pokecu zase odjeli, bez jakehokoliv zajmu o lod a doklady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 14. Březen 2019 Autor Sdílet Odesláno 14. Březen 2019 mohu se zeptat jak jsi na cestě řešil servis na motorech? předpokládám,že i tvé motory mají servisní interval 100mth... Ty motohodiny jsem trochu presvihnul, jelikoz stejne sem motory nehonil v otackach, takze sem interval trochu natahnul. Kazdopadne jsem se domluvil v marine na vymene, protoze precijenom 2x17 litru oleje na kazdou vymenu se mi sebou tahat nechtelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulda Odesláno 14. Březen 2019 Sdílet Odesláno 14. Březen 2019 tomas80 díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 27. Červen 2019 Autor Sdílet Odesláno 27. Červen 2019 Tak pratele, oprasuji toto tema, jelikoz i letos by se mi melo postestit nekam vyrazit. No a letos vas do toho taky trochu zapojim, aby jste jen tak neprihlizeli. Takze vymyslim par soutezi o ceny. Prvni soutez je tu, takze kdo chce, tak si muze zasoutezit :)http://princess412fly.blogspot.com/2019/06/soutez.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 27. Červen 2019 Sdílet Odesláno 27. Červen 2019 Tak pratele, oprasuji toto tema, jelikoz i letos by se mi melo postestit nekam vyrazit. No a letos vas do toho taky trochu zapojim, aby jste jen tak neprihlizeli. Takze vymyslim par soutezi o ceny. Prvni soutez je tu, takze kdo chce, tak si muze zasoutezit :)http://princess412fly.blogspot.com/2019/06/soutez.htmlTak držím palec ať to opět vyjde a že by Francie :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 27. Červen 2019 Sdílet Odesláno 27. Červen 2019 (upraveno) Já tipuju, že se chceš vrátit domů. Teda samo, že s lodí. Upraveno 27. Červen 2019 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 28. Červen 2019 Autor Sdílet Odesláno 28. Červen 2019 Davide, domu ne, stejne neni voda a uprime co tady. Po letech kecu a slybu se tady stejne furt nic nedeje s infrastrukturou pro sporty, takze tady to bude jeste dlouho trvat. Nicmene me pobavilo, ze sem si objednal mapu a nejakej pokec ohledne evropskych vodnich cest, vydavatel nemecko a jako v tom pokecu, kde je vzdy trochu rozebrana kazda zeme, maji u nas uz regulerne kanal Dunaj Odra Labe ze je v priprave, ze se bude stavet jez v Decine a zdvihadlo na Slapy a Orlik. Tak si rikam, ze by vedeli vice, nez nam rikaji u nas? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 8. Červenec 2019 Autor Sdílet Odesláno 8. Červenec 2019 Tak pratele, losovani vyhercu a kam tedy letos vyrazime se muzete podivat ve videu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 8. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 8. Červenec 2019 Preji co nejhezci vylet a tu pomyslnou stopu vody pod kylem,nam se to uz pomalu krati,na soutok s Mohanem zbyva cca 13km,pak neco malo pres 900km a budeme doma v marine. Vcera jsme dodatecne oslavovali vymotani se ze vsech kanalu,kde jsme se plavili od 24.kvetna do 6.cervence a bylo to misty nebezpecne a hlavne nekonecne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 8. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 8. Červenec 2019 Ahoj, držím palec ať to klapne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 9. Červenec 2019 Autor Sdílet Odesláno 9. Červenec 2019 Kuci diky, snad to nejak klapne. Minimalnme do Weselu se snad dostanem :). Samozrejme budu informovat. Zdenku, tebe sleduju neboj a diky za rady a typy co a jak v Belgii. Zkusime tam nakouknout, a uvidime, jak to bude vypadat. Do Francie snad nakouknem jenom nahore. Je tam tunel a uprime bych si ho rad projel, musi to bejt zajimavej zazitek, ale vse zalezi na vode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se