Přejít na obsah
Plavidla.cz

novy f5m mercury nestartuje ..

Doporučené příspěvky

Zdrávím zdejší vodáctvo :)

Toto je muj prvni 4taktni motor a hned mam problem , po ozkouseni na zahrade v konteineru s vodou cca 1hod jsem vyrazili na Vltavu a po hodine jizdy nechce motor naskocit .

Obcas blikne kontrolka oleje pri startovani ale olej je tam novy 450ml ...

Nevite jak a co odpojit nebo zkontrolovat predem dekuji .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Znat aspon trochu približnou odpoved na tvou otazku tak si otevru věštírnu a jsem milionař

za mlada jsme vždy zacínali tim že se strčil prst do fajfky a zatahlo za startovaní-pokud to kopne je zapalovaní a vytrhovka v pořadku-hledame dal-treba bych zkusil svíčku,blikani kontrolky pri startovaní je v poradku ale nesmí svitit za chodu motoru

vzhledem že to je nove-nevrtat se v nem a poslat na zarucní servis

Upraveno uživatelem packa
Odkaz ke komentáři

Jak dlouho ten motor mezi zkouškou v sudu a první jízdou stál? Já u svojí karburátorové Hondy musel vždy před plavbou, pokud to stálo více dní, vypustit plovákové komory. Tyhle problémy mi potvrdil i kluk, co dělá do motorek. Zřejmě dojde v plovákové komoře k nějakému rozvrstvení příměsí benzinu a motor pak nechce naskočit. Po vypuštění plovákových komor a novém napumpování mi pak vždy chytal na první pokus. Podezřívám bio příměsi.
Odkaz ke komentáři

Do 20 let staryho 4k 2T 2V Johnsona na pramici leju nebio syntetiku a VZDY po zime chytne na prvni zatah tak asi bio dela dobre vode ale motoru uz moc ne :)

Sorry ted jsem si vsim ze mas 4T,no princip trysky je stejnej tak nevim proc se mi nic nezalepi,treba je v 2T oleji neco co to rozpousti

Upraveno uživatelem Robert
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...