Anachy Odesláno 23. Květen 2016 Sdílet Odesláno 23. Květen 2016 http://sport.bazos.cz/inzerat/61416519/Motorovy-clun-MAriah.php Ahoj, nebude lepsi zacit s peknou lodi?Jo to je docela krasavec až na tem motor - to už by si zasloužilo něco silnějšího :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frapa Odesláno 23. Květen 2016 Sdílet Odesláno 23. Květen 2016 http://sport.bazos.cz/inzerat/61416519/Motorovy-clun-MAriah.php Ahoj, nebude lepsi zacit s peknou lodi?Jo to je docela krasavec až na tem motor - to už by si zasloužilo něco silnějšího :)Leti pekne, ale je jasne ze by tam mohl bejt 5l jen mam strach ze by tam pak mohl bejt i 5.7l atd :-DJinak lod je znameho tak sem ji sem vnutil ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 23. Květen 2016 Sdílet Odesláno 23. Květen 2016 PS: jinak zdravím Davida a doufám, že si letos s tebou dám konečně aspoň to jedno pivo :)jo, neškodilo by. Před týdnem sem byl u TrumpetkyNo jo, cožpak ty, ty jsi živel, já se v tom hrabu ještě pořád v hangáru ale co nevidět, už taky kopnu do vrtule :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 23. Květen 2016 Sdílet Odesláno 23. Květen 2016 http://sport.bazos.cz/inzerat/61416519/Motorovy-clun-MAriah.php Ahoj, nebude lepsi zacit s peknou lodi?Jo to je docela krasavec až na tem motor - to už by si zasloužilo něco silnějšího :)Hele můj ex bajloš této velikosti s tímto strojkem lítal více než živě a maximum bylo slušných 72-75 kmh s 21 vrtulí. Jedině co mě štvalo je traktoroidní zvuk a taková ta nekultivovanost. Holt to byla R4 a na sametový chod V6 nemluvě V8 to nemá a nikdy mít nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 23. Květen 2016 Sdílet Odesláno 23. Květen 2016 Tak panove lod hrozna,navic jsme se museli nechat odtahnout z prostred slap pan mel prasklou vanu,tak mu vytekl olej a lehce se to pridrelo... Takze shanim jinou kdyby nekdo o necem vedel zajimavem v pekně stavu klidne i z ciziny max do 100tis hrnte to sem ;)No tohle znám moc dobře, na obrázkách super, po telefonu super a pak by člověk brečel/vraždil. Koukej hodně po venku, zkus i ebay.de Tady u nás ještě hodně lidí pečuje o lodě špatně (bohužel). čest výjimkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 23. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 23. Květen 2016 Dekuji panove,jsem uz trosku mimo jako mam preskakuji asi na vic penez. Mam vyhledle ted dve jedna bootcentrum byl jsem se na ni podivat a spatne nevypada a druha. Davke marina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 23. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 23. Květen 2016 Jinak se omlovam mam nevej telefon a nejk si nemohu zvyknout i se mi obe ale je to uz za vic penez u davle marina je to welcraft nejde mi sem vlozit odkaz nevim proc... ale musel.bych si neco pujcit v bance nebo od boot centrum ten seeray na ten bych mel tak akorat... tak nevim venku koukam na marktplats.nl ale nic moc tsm neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 24. Květen 2016 Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 Koukal jsem na ten searay. Z fotek toho moc vidět neni, ale nevypadá nijak extra pěkně. Navíc není vyfocená ani noha, ani motor. Proč?Za ty peníze a ještě je bez vleku. Na druhou stranu jestli to máš blízko, tak za prohlídku nic nedáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 24. Květen 2016 Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 Hlavně nespěchat!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 24. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 Uz jsem se byl podivat neni uplne osklivej...motor i noha vypadaj slusne. Jj to ze je bez vleku mne taky stve... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 24. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 Vic se mi libi ten na davlemarina welcraft je i s kabinou a s vlekem ale je uz drazsi... no nevim na ten jsi nekoukal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 24. Květen 2016 Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 Ten welcraft se mě osobně líbí podstatně víc. Záleží hlavně na tom, co hledáš. Tohle už je kajutový, takže víc pohodlí, dá se v tom přespat (schovat se před sluníčkem, uklidit děcka :) ). Zase je to o dost těžší. Loď 1,8t + vlek 300 kg + plná nádrž benzínu a vody... a rázem potřebuješ tahouna 2,5 - 3t na kouli. V ceně je pěknej dvouosej vlek.Motor po GO v r. 2009. Takže je ta generálka už ověřená, že je udělaná dobře. Když to sečteš, tak je tohle za stejný peníze, jako ten sea ray. Přitom je to úplně jiná liga a očividně je v podstatně lepší kondici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 24. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 Jj je pekna asi do ni pujduJe to presne to co jsem chtel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 24. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 Ale je to na mne hodne. Penez... akorat kdyz prictu k te modre vlek atd jsem na. Tom samem... takze ten welceaft bude lepsi volba akrota s tou generalkou kdo vi jak a co vsechno tam.bylo udelane,ma pry momentalne jednu malou zavadu pry je to nejake cidlo, kdyz vyradis z jizdy do neutralu tak se vypne motor jen kdyz dopredu kdyz zpatecka tak ne... ale pry to vymeni...jinakk ma zachovalej vnitrek a je opravdu pekna a cista ma malou dirku v pravem zadnim rohu ale jen povrchovou. To se zakituje... a kajutu jsem vzdycky chtel. Takze to na ni vidim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 24. Květen 2016 Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 (upraveno) Já budu k tomu Wellu krapet skeptickej jo?GO motoru - tvrdí to samozřejmě prodejce, navíc GO před 7 lety může taky znamenat, že dnes je GO potřeba znovu.Mě osobně děsí ta palubka, páč všechny ukazatele jsou atyp a pokud jeden začne blbnout nebo odejde a nepůjde to opravit, tak to už nikde neseženeš narozdíl od klasických kulatých budíků.Tvarově je to jinak hezká loď - stará škola. Upraveno 24. Květen 2016 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 24. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 Kazda skepce je vhodna... a rad si ji vyslechnu. Budiky mas urcite pravdu zatin cungujou vsechny ale otazka je jak dlouho jeste budou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 24. Květen 2016 Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 (upraveno) No právě, vezmi si, že se ti pos.re třeba otáčkoměr. U normálních budíků jdeš, buďto nalezneš originál nebo dle průměru jiný a lehce vyměníš víceméně za pár stovek. Tady můžeš celou palubku vzít a vyhodit (pokud to nepůjde opravit a budeš to chtít mít v pořádku) a nějak udělat novou (bastl). Nehaním to, jen je potřeba s tím taky počítat. Loď není nejmladší a časem něco jistě odejde. Co si připlatit a třeba tohle? Měl jsem ho a dobrá loď http://bazar.lode.cz/bazar.php?pg=inz&id=2996 navíc je k tomu i záložák. Majitel sem na forum myslím i chodil a řekl bych, že loď byla udržovaná. Motor klasika 3.0 Mercruiser, nohla klasika Alfa One gen 2... Upraveno 24. Květen 2016 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 24. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 To vypada moc pekne ale na to uz opravdu nemam... jako i tohle je pro mne max a vytahnu se do nuly a musim doufat ze to bude jezdit celou sezonu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 24. Květen 2016 Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 Kajuta je dobrá. Já kvůli tomu budu prodávat svého Glastrona. Jen se s nim pořád nějak nedokážu rozloučit. :DAsi budu muset nejdřív koupit nějakou kajutovku. Pak se mi s nim třeba bude loučit snáz.S budíkama má Sullaco pravdu. Třeba mě by to ale moc netrápilo, protože takovej hnus bych tam nenechal i kdyby fungoval. Ty budíky jsou tragický.I u týhle lodě počítej s nějakou počáteční investicí. Oleje, filtry, svíce, impeller taky budou něco stát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 24. Květen 2016 Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 Pozor na slova po generálce!Pro někoho to znamená výměna svíček a impeleru.Popřípadě oleje v noze. ðŸ˜.A ve skutečnosti se tam 7 let nemusel měnit olej v motoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 24. Květen 2016 Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 (upraveno) Jinak ten Wellcraft vypadá moc dobře.Není tam na první pohled vidět napadení kutilem domácím.Snad to nemá ani antifouling.Je tam i k zahlédnutí originál motor.oil Quicksilver Upraveno 24. Květen 2016 uživatelem Jbenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 24. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 Vypada moc krasne,no uvidime akorat me zajima jak je to s tim zhasinanim motoru pri vyrazeni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Květen 2016 Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 v teleflexu je spínač, kterej má při řazení vyřadit 2 válce kvůli snížení otáček při zařazení. no a to maj připosraný. Nemělo by to být drama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 24. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 Jasny dekuji za info pty se to da stelovat? Nebo se musi vymenit ten spinac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Květen 2016 Sdílet Odesláno 24. Květen 2016 no spíš je otázka, proč se motor neutočí na zbývající dva válce a že to na zpátečku nedělá.Chybný zapojení/seřízení- netuším. To by spíš věděl Bootcentrum, je to jeho parketa. Já spíš diesely, dvoutakty a klasický LODNí převodovky. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se