Hervas Odesláno 30. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 30. Květen 2016 Uz jsem nasel dekuji ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 30. Květen 2016 Sdílet Odesláno 30. Květen 2016 od toho máme nahoře v liště ITIneráš a tam najdeš spoustu užitečných informací.Jinak vítek v ,,mokrém světě" :) a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 30. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 30. Květen 2016 Dekuji pro mne to byla takova srdcovka uz mnoho let ale na poradne necky jsem nemel cas a penize ted mam trochu casu penez stale malo ale uz jsem musel :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 30. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 30. Květen 2016 Panove jeste dotaz ohledne komor nacetl jsem spoustu infa popluju pristi tyden s tou moji novou lodi na slapy pres stechovickou komoru,zvladnu to tam sam? Pripadne jak na to ta lodka ma 6,6metrudekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 30. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 30. Květen 2016 Jen pro upresneni jel jsem komorou jednou vranne a to jsem neridil jenn jsem drzel spici hakemo zebrik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 31. Květen 2016 Sdílet Odesláno 31. Květen 2016 Panove jeste dotaz ohledne komor nacetl jsem spoustu infa popluju pristi tyden s tou moji novou lodi na slapy pres stechovickou komoru,zvladnu to tam sam? Pripadne jak na to ta lodka ma 6,6metrudekujištěchovice mají jezdící vyvazovací prvky, takže pokud se vyvážeš provazem od předu přes vývaz dozadu tak to zvládneš i sám. Při plavbě nahoru je lepší se vyvázat vlevo vepředu ale stejně záleží kudy bude napouštět a jako rychlostí. Na mě tam loni zapomněl tak mi to potom vynahradil a byl jsem nahoře za pět minut - byl to mazec :( . Bohužel u těch našich malých lodí jsou komory občas problém jelikož vyvazovací prvky jsou dělané na větší plavidla. Ale nechci tě strašit. Pokud by byl problém je asi lepší dát okolo lodě fendry a v případě, že je něco blbě se raději pustit a nechat se snést proudem kam to vyjde. Hlavně se nevyvázat napevno k prvku který nejezdí - to by dopadlo blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 31. Květen 2016 Sdílet Odesláno 31. Květen 2016 Já to nikdy nemůžu najít. David sem dával výbornej popis komor. štěchovická komora není složitá. Chce to cestou nahoru nalevo až na poslední plovák. Záď si uvážeš k plováku a příď podržíš u žebříku. Nebo jako já, já se uvážu křížem k plováku a zbytek obstaram háčkem.Ve vraném jestli si pamatuju dobře, tak cestou nahoru na pravé straně cca uprostřed pak byl nějaký čůrek vody ze zdi. Nejlepší budeš mít najít si u ten Davidův popis. O ví přesně, kde jsou plnící kanály a kde to kam táhne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 31. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 31. Květen 2016 Ja ten.daviduv popis nasel jen nevim jestli to zvladnu sam... kdyz se nesmimbvyvazat napevno.treba tenn zadek k prlovaku a predek pridrzovat tak.nevimm jak na to v jednom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 31. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 31. Květen 2016 Asi.bych ja osobne to videl tak ze si navazu lano na spicku druhe na zad hodim na bok fendry a provleknu obe lana za plovak a budu to drzet uprostred lodi kdyz jedu sam, slo by to takhle? Jeste se zeptam kde koupit levne ale funkcni fendry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 31. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 31. Květen 2016 Nasel jsem nejakke fendry na. Czech marine za. Cenu cca 300kc rozmer 155mmX550mm nevim jestli je ta velikost ok na tu moji kocabku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 31. Květen 2016 Sdílet Odesláno 31. Květen 2016 Hervas tady je takové obecné video ale každá lod má svoje a chvilku trvá než to dostaneš do ruky ale není to nic dramatického .Z kraje si nech nastartováno a kdyby ses neudržel tak se pust a manevruj . Komorama jezdím pořád , hlavně platí nevázat se na pevno . Nevím jak velkou a těžkou máš lod ale ty fendry bych dal dozadu větší .Radši na nich nešetři , v komoře loď dostává pěkný pecky a když tam je ještě parník a pustí ten boční příďovej motor , což s oblibou dělají aby se udrželi u zdi tak tě ten proud podběhne a odstřelí tě od zdi přímo na ten parník . Zejména Smíchov je tím proslulej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 31. Květen 2016 Sdílet Odesláno 31. Květen 2016 a tady máš ty štěchovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 31. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 31. Květen 2016 Ok lod je tezka. 1,8tuny a dlouha. 6,6metru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 31. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 31. Květen 2016 Mrknu na videa vecer jsem v italii a malo dat tak az budu na wifi ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 31. Květen 2016 Sdílet Odesláno 31. Květen 2016 Ve smíchovský komoře jsem ještě nebyl, ale jinak v komorách moje lodě žádný pecky nedostávaji. :) Motor chcípám, jak je předepsáno. Ve štěchovický se vážu podobně, jak píšeš ty, jen s tím rozdílem, že to táhnu jedním lanem a uvážu to, abych se o to nemusel starat. Po ruce bys měl mít ostrý nůž. Nikdy nevíš. Výhoda volných rukou je ta, že můžu chodit po lodi a korigovat si odstup od stěny. Občas odstrčim příď, občas záď.Fendry mám taky patnáctky, ale je to málo. Chce to určitě větší. V komorách jsou svislý trámy a patnáctky fendry se za ně schovaji, takže pak je potřeba držet loď dál od stěny, aby se neotírala. Na jachting.info je pěkný vlákno o kvalitě cajků od CM a hlavně způsoby vyřizování reklamací. :D Doporučuju přečíst před nákupem. :DP.S. V začátcích jsem před vplutím do komory vždy po telefonu hlásil, že jsem u nich ještě nebyl a že jsem zelenáč. Občas mi poradili kam se přivázat a mám dojem, že to i pouštěli pomalejš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 31. Květen 2016 Sdílet Odesláno 31. Květen 2016 Ok lod je tezka. 1,8tuny a dlouha. 6,6metruTak to nebudeš mít těžké , to udržíš i sám , jen trochu cviku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 31. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 31. Květen 2016 Jasny Zdendo taky mam v planu az se budu ohlasovat ze. Jim povim aby na mne byli hodni :-) pokud ta komora tahne od zdi jak.jsem nekde cetl ze tahne tak by muj napad. Jak na to mel fungovat udelam si proste ty dve lana jednno ze predu jedo zezadu a bude provleknu plovakem ktery si necham na stredu odi a kdyz mi pujde spice ke zdi zatahnu za lano co jde ze zadi a naopak pak by to melo fungovat pokud tahne ta komora od zdi pokud ke zdi tak by to bylo horsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 31. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 31. Květen 2016 Koukal jsem na to vlakno ohledne reklamaci tech motoru atd v czech marine a asi bych jim tam smoji naturou nabehl a rozmlatil hubu to jemazec... ale. Na tech fendrech je to asi jedno a maji je celkem za slusnou cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hervas Odesláno 31. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 31. Květen 2016 Jakou tu vvelikost bych mel shanet? 200X560mm by uz bylo.akorat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendis II Odesláno 4. Únor 2017 Sdílet Odesláno 4. Únor 2017 Dobrý den, Mám zájem koupit menší kajutovou loď cca do 4,5m ale nechtěl bych jí hlasit ani nutnost VMP je to možné něco sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 4. Únor 2017 Sdílet Odesláno 4. Únor 2017 Dobrý den, Mám zájem koupit menší kajutovou loď cca do 4,5m ale nechtěl bych jí hlasit ani nutnost VMP je to možné něco sehnat?Ahoj,vítám tě mezi námi,určitě najdeš malou kajutovku s výtlakem do 1 tuny,které bude stačit motůrek do 5hp,líheň takových lodiček je Polsko,nebo se dají koupit i tady,např.http://stavbalodi.cz/index.php?id_product=75&controller=product Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 4. Únor 2017 Sdílet Odesláno 4. Únor 2017 Dobrý den, Mám zájem koupit menší kajutovou loď cca do 4,5m ale nechtěl bych jí hlasit ani nutnost VMP je to možné něco sehnat?Vítám tě!Prosím tě, co to mà š na tý lodičce v avataru za motor? To na tom motoru je nějaké pomocné kormidlo!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 4. Únor 2017 Sdílet Odesláno 4. Únor 2017 (upraveno) "Stavba lodí" ve mě nebudí velkou důvěru.Na začátku popisu do 40Hp a na konci do 30Hp?Nebo čtu tak pomalu že mezitím 10k uteklo?Aha více informací o člunu 430 je člun 420.😀 Upraveno 4. Únor 2017 uživatelem Jbenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Únor 2017 Sdílet Odesláno 4. Únor 2017 Mozna prodejce nebudi duveru (i když ja s nim kdysi komunikoval a byl rozumnej), ale ta loďka je fakt dobra.40HP pokud vim davali Polaci na nejaky otevreny hasicsky verze, kajutovky normalne mají psany i jenom 27HP. Vetsina lidi na nich stejne ma 15HP nebo 20HP a na normalni pouzivani to staci. S 5HP to bude mit maximalku 12km/h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendis II Odesláno 5. Únor 2017 Sdílet Odesláno 5. Únor 2017 Dík za info. Mám tam 2,5 johnson a koridlo tam bylo ale neplnilo to co jsem očekával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se