Lubor Zveřejněno 24. Duben 2016 Sdílet Zveřejněno 24. Duben 2016 Přešel jsem z řízení lankem na kladkách na standardní převodku řízení T71 s bowdenem M66. Koupil jsem to použité, ale vypadalo to jako použité velmi málo.Po namontování mne překvapila vůle na volantu. Byl jsem zvyklý na řízení absolutně bez vůle (lanka na kladkách). Teď mám mrtvý chod na suchu (na vodě jsem s tím ještě nebyl) na volantu asi 15 stupňů způsobený vůlí vložky bowdenu. Je to normální?Bowden vyšel při zabudování hezky, jsou na něm 2 plynulé oblouky s větším rádiusem. U motoru je to upevněné standardně do příčného uložení v trubce držáku motoru se standardním origo přepákováním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Duben 2016 Sdílet Odesláno 24. Duben 2016 a proto mám lanka dokonce u dvojitýho řízení (jedno nahoře, druhý v podpalubí) :Dbowdenovejch řízení je hafo a velmi se liší vůlí, podle výkonu motoru, a hlavně cenou. Navíc, když se poserou, tak to na koleně na vodě neopravíš. To je pro mně zásadní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 24. Duben 2016 Sdílet Odesláno 24. Duben 2016 to je dost ale ještě se projevi vule primo u motoru ve spojovacim cepu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 25. Duben 2016 Autor Sdílet Odesláno 25. Duben 2016 Těch mých cca 15 stupňů je celkový mrtvý chod řízení měřený na volantu. Většinu z toho tvoří vůle vložky bowdenu. Převodka tahá za vnitřní kabel bez vůle, sama taky vůli nemá. Nepatrná vůle je v uložení tyče řízení v trubce držáku motoru na přepákování prakticky bez vůle.Co to bude dělat na vodě? To budu furt jak debil kvrdlat volantem sem a tam? Je to běžné, nebo mám blbý kabel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 25. Duben 2016 Sdílet Odesláno 25. Duben 2016 Podle typu lodě.Já mám loď pro skluz a tak volantem nevrtím,ale loď při výtlaku kličkuje jako had.Ale v podstatě jede rovně :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 25. Duben 2016 Autor Sdílet Odesláno 25. Duben 2016 a vuli mas jakou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 25. Duben 2016 Sdílet Odesláno 25. Duben 2016 Já mam možná i víc, než těch 15 stupňů. V kluzu je to úplně jedno a ve výtlaku to stejně kličkuje. Když už to vyladím, tak se rodina přesune na jiný místo, nebo přijde zákruta a můžu začít na novo. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 25. Duben 2016 Sdílet Odesláno 25. Duben 2016 (upraveno) nějaká vůle v lodním řízení je asi normální - nemá geometrii jako auto, na suchu mám řízení také s vůlemi ,na vodě jsem si toho už ani nevšiml ,navíc po montáži hydrofoilu a perfektním vyvážení nemá loď s podélným kýlem snos ani při bočním větru... Upraveno 25. Duben 2016 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty Odesláno 27. Duben 2016 Sdílet Odesláno 27. Duben 2016 Take mam minimalne takovou vuli, ale vsimam si toho jen na suchu. Podle me je to i spravne, protoze vule se trochu meni v polohach motoru dle pnuti bowdenu a lanko by v zadne poloze nemelo jit natvrdo. Pri skluzu me to i vyhovuje, volantu se drzim a aspon lod nereaguje na kazde zakolisani na vlne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 27. Duben 2016 Sdílet Odesláno 27. Duben 2016 Vůli mám taky,ne na převodce ale spíš na motoru .Pokud za to vezmeš a loď dostaneš do skluzu,tak to je jedno . řízení ztuhne a valíš . Když pluješ v komoře , nebo na kanálech typu Labe a Vltava a ještě případně s proudem přítoku (potok nebo říčka ) a jedeš pomalu , tak točíš volantem jak o život vůle nevůle . Vyvážení lodě , kýl,nebo hydrofoil na 10 HP motoru na to nemá vliv .Super dobrodružství je ve smíchovské komoře,kde jsi se 7 mi parníky a ten vedle si pustí proti přepisům boční vrtuli,tebe to dopálí od protější zdí a přirazí tě tě právě na Ten parník . Lhostejno jestli máš 5 nebo 10 metrů loď .Už jsem si zvykl , řeším to tak že si dám u nich pivo a přivážu se k nim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 27. Duben 2016 Autor Sdílet Odesláno 27. Duben 2016 Jsem zvědavý, jak se to bude chovat. Doufám, že nebudu plakat: "Zlatý lanka!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 27. Duben 2016 Sdílet Odesláno 27. Duben 2016 za kormidlem požívá alkohol jen debil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 28. Duben 2016 Sdílet Odesláno 28. Duben 2016 Lubore to je o zvyk , na vodě to nepocítíš . Já spíš uvažuji že tam dám hydrauliku , není to zase tak drahé asi 12-14 tis a je to jak posilovač a montuje se to podobně http://www.marinesport.cz/resize/e/1200/1200/files/rizeni/gf90.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 28. Duben 2016 Sdílet Odesláno 28. Duben 2016 Za hydrauliku jsem to měnil. Je sice pravda, že vůle není žádná, ale kličkuje to stejně. Snad se jen nemusí kroutit volantem tolik. Určitě to ale není jako s posilovačem. řízení jde o něco tíž než když jsem měl bovden - to se dalo řídit skoro prstem, teď je docela cítit odpor, ale jinak to je opravdu bez vůle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 28. Duben 2016 Autor Sdílet Odesláno 28. Duben 2016 Proti kličkování ve výtlaku u mojí lodě funguje nereagovat na to. Kroutí se ze strany na stranu, ale v podstatě podél správného kurzu. Když se s tím peru, tak pořád jen koriguju, když to nechám být, výsledek je skoro stejný. Až když se "průměrný" kurz odchýlí od požadovaného, pak do toho teprve zasáhnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 28. Duben 2016 Sdílet Odesláno 28. Duben 2016 Dělám to přesně jako Lubor. Jen jak jsem psal.... když už to konečně vyladim, tak přijde zatáčka, nebo se rodina přesune v lodi na jiný místo. :D Ale opravdu nemá smysl se s tim prát a snažit se plout dokonale rovně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se