romanva Zveřejněno 18. Duben 2016 Sdílet Zveřejněno 18. Duben 2016 http://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-krimi/387949/divku-smetl-na-vltave-clun-ma-poranenou-pater-pomozte-najit-viniky.htmlZase nám někdo vylepšil reputaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 18. Duben 2016 Sdílet Odesláno 18. Duben 2016 vzhledem k mým zkušenostem z loňska kdy do mně stojíci lodi v Praze napálil skiff , tak si spíš myslím ..nečuměla dozadu a naprala to do jiné lodi . samo sebou se jí ulomila špička a skif šel ke dnu . Holčina měla mít vestu,ale jistě neměla tak jí vytáhli jiní . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 19. Duben 2016 Sdílet Odesláno 19. Duben 2016 tak přesně jak jsem říkal http://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-krimi/388332/nehoda-skifarky-na-vltave-nabourala-ona-do-nas-tvrdi-posadka-clunu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 19. Duben 2016 Sdílet Odesláno 19. Duben 2016 Jsem zvědav kdo se omluví za výroky typu bezohledná posádka na člunu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 20. Duben 2016 Sdílet Odesláno 20. Duben 2016 Hezký je ten závěr matky, cit.: "Ten člun ale na této straně řeky neměl podle plavebního řádu co dělat. Vysvětlili mi to lidi z veslařského svazu," :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 20. Duben 2016 Sdílet Odesláno 20. Duben 2016 Zavedl bych povinnost pro veslaře. Zpětná zrcátka.😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 20. Duben 2016 Autor Sdílet Odesláno 20. Duben 2016 Dál už se o tom ale média nezmíní : https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=468931229972814&id=279759172223355Opravdu výstižný titulek "Dívku smetl na Vltavě člun" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 11. Červenec 2021 Sdílet Odesláno 11. Červenec 2021 Tak teď už na Slapech tu jízdu v kluzu asi zakážou všude. Nějakej umělec to včera napral do skal na 123,5 km. https://www.idnes.cz/praha/zpravy/lod-do-skaly-slapy-zraneni.A210710_120550_praha-zpravy_bse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 11. Červenec 2021 Sdílet Odesláno 11. Červenec 2021 Dost kuriozni nehoda. Na siroke vode trefit skalu. Jak se to mohlo stat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 11. Červenec 2021 Sdílet Odesláno 11. Červenec 2021 že by chlast nebo nějakej fet, prý byli dost "rozhulákaný" a dělali na vodě hovadiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 11. Červenec 2021 Sdílet Odesláno 11. Červenec 2021 Sem to napralia takto to dopadlovětší foto zde https://anachy.rajce.idnes.cz/nehoda_slapy/1493631878Ke zveřejnění jsem dostal souhlas od autora fotek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 11. Červenec 2021 Sdílet Odesláno 11. Červenec 2021 (upraveno) Lidi jsou totální kreténi. To už musím uznat i já co rád jezdím rychle a v kluzu a jen tak mě nic nerozhodí. Poslední dobou si pomalu každý, kdo má do prdele díru koupil loď, povětšinou vyčpělý vrak za zenitem. O to víc nafouklá huba, mistr světa, jakože ty vole čumte a poserte se. Pochopitelně všem musí dokazovat, že to umí jet rychle, ponejvíc při dojezdu či odjezdu z mariny, nejlépe v přechodovém režimu. Zabučet to neumí, kotvit a ovládat loď taky ne. Při kotvení zásadně plnej dopředu, plnej nazpět, pak se tam mele jak nudle v bandě. Lana na vyvazování co dům dal, čůzy co se vozí v předu jsou asi na ozdobu, když se umělec snaží kotvi, tím myslím, že by zvedli prdel a podali, hodili lano nebo pomohli s háčkem. To raději přece nakouří molo nebo cizí loď. Bez omluvy, bez pardónu. Hadici na mole ti drze vezmou, pak ji nechají hozenou do vody, zásuvky vytahají a mohl bych pokračovat. Za měsíc v naší marině toho mám pokrk. Rok od roku horší. Upraveno 11. Červenec 2021 uživatelem Sullaco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 11. Červenec 2021 Sdílet Odesláno 11. Červenec 2021 (upraveno) Lidi jsou totální kreténi. To i ti co jezdí pomalu. Třeba co jsem já předvedl při spouštění toho tankeru. Zaplať bůh, že jsi to držel na motorech. Teď už se ale nemusíš bát, že se o tebe opřu. Nabral jsem od té doby pár zkušeností a hlavně už mám motory, co mě nevyšplouchnou jako tenkrát ten vrak.A s tou plavbou v přechoďáku je to u nás fakt horší a horší. Tuhle mi jeden říkal že když ubere, tak to blbě drží směr a že když přidá, tak mu to moc žere. Když jsem mu řekl ať to tedy vymění za kanálovku, tak ta prej je moc pomalá. Upraveno 11. Červenec 2021 uživatelem Olin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 12. Červenec 2021 Sdílet Odesláno 12. Červenec 2021 Sem to naprali.....Ta bílá skála je od té lodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Červenec 2021 Sdílet Odesláno 13. Červenec 2021 Jj , včera jsem se tam byl podívat z vody , je to vidět dobře při plavbě proti proudu musela to být supa jako hrom. Asi čuměl Helce na vnady a nevěnoval se rizeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 14. Červenec 2021 Sdílet Odesláno 14. Červenec 2021 Lidi jsou totální kreténi. To i ti co jezdí pomalu. Třeba co jsem já předvedl při spouštění toho tankeru. Zaplať bůh, že jsi to držel na motorech. Teď už se ale nemusíš bát, že se o tebe opřu. Nabral jsem od té doby pár zkušeností a hlavně už mám motory, co mě nevyšplouchnou jako tenkrát ten vrak.A s tou plavbou v přechoďáku je to u nás fakt horší a horší. Tuhle mi jeden říkal že když ubere, tak to blbě drží směr a že když přidá, tak mu to moc žere. Když jsem mu řekl ať to tedy vymění za kanálovku, tak ta prej je moc pomalá. Prosím tě v klidu, neboj já jsem jako ostříž a viděl jsem to. I tak by byl kontakt při nulový rychlosti a neboj, já bych se ozval :) To se přece může stát i mě, nikdo není mistr světa, jde o to si to říct, uvědomit si to a jede se dál ne. Mě spíš vadí ta arogance. Já spíš nechápu, že se neklade důraz na zkouškách, aby dotyčný uměl ovládat loď. Jako už se mi to stalo x krát že říkám kapitánovy stoč volant doprava a dej zpětný chod a oni mi nerozumí a neví co dělat. Společným jmenovatelem je vše na plný výkon a posádka na palubě sedí a je na ozdobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky