Přejít na obsah
Plavidla.cz

plavební zážitky

Doporučené příspěvky

je to proti mému očekávání tak napůl,škody jsou v celkovém rozsahu finančně náročnější,ale naštěstí ne likvidační pro loď,vše půjde vyměnit a opravit,ale bohužel až po vyjádření pojišťovny,což bude včetně práce a dodání poškozených dílů chvilku trvat...

mám se však naštěstí čím bavit,fyzické práce kolem mariny je více než dost,ale tak trochu se obávám o zbytek sezony,bude luxusní zázemí a teoreticky nebude kvůli pojišťovně a časové náročnosti oprav v rámci sezony co vyvázat ...

Upraveno uživatelem zdenek2013
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to proti mému očekávání tak napůl,škody jsou v celkovém rozsahu finančně náročnější,ale naštěstí ne likvidační pro loď,vše půjde vyměnit a opravit

tak trochu se obávám o zbytek sezony,bude luxusní zázemí a teoreticky nebude kvůli pojišťovně a časové náročnosti oprav v rámci sezony co vyvázat ...

Tak to je dobře. Jsem ti říkal, že to odnesou hlavně soláry a to ostatní by mělo být relativně ok. A některé opravy můžeš provádět postupně i na vodě nebo až po sezóně. Však na to abys ji mohl dát na vodu, tak stačí udělat pár základních věcí, aby do ní nezatýkalo a zbytek může počkat.

A Priusy jdou na opravu, nebo na totálku?

Odkaz ke komentáři

O osudu obou Priusů rozhodne i pojišťovna,synův má podle včerejší prohlídky likvidátorem přes 500 dolíků,náš je na tom snad ještě hůř včetně křápnutého čelního skla i obou světlometů a bude se k tomu vyjadřovat po podrobné prohlídce Dr.Důlek,který udělá kalkulaci ceny oprav pro pojišťovnu...vrakovat Priusy však v žádném případě nechceme ani jeden,syn si zřejmě nechá škody vyplatit a udělá opravy u kamaráda,já zatím rozhodnutý nejsem,bohužel na tom našem v sprnu končí STK a určitě do té doby nebude ještě ani prohlédnutý,natož opravený a měnit před STK čelní sklo je tedy nesmysl pro případ,že by mu měnili celý plát střechy,kdy by mu opět museli měnit čelní sklo a bude to evidentně zábava na delší dobu.

S lodí to bude přesně jak píšeš,zalepím jí stříbrnou páskou rozbité střešní větráky kvůli možnému zatékání a půjde na vodu hned další den po dokončení mariny ještě v průběhu července,prohlídku si pojišťovna může udělat i na vodě a moc se těším,že konečně budeme ve svém bez ohledu na covidové šílenství...absence plavebních komor i velké dopravy mi na té naší uzavřené vodní ploše nevadí a naopak mi díky klidu na vodě do 10kW přijde jako bonus pro nerušené užívání pobytu na vodě.

Upraveno uživatelem zdenek2013
Odkaz ke komentáři

O osudu obou Priusů rozhodne i pojišťovna,synův má podle včerejší prohlídky likvidátorem přes 500 dolíků,náš je na tom snad ještě hůř včetně křápnutého čelního skla i obou světlometů a bude se k tomu vyjadřovat po podrobné prohlídce Dr.Důlek,který udělá kalkulaci ceny oprav pro pojišťovnu...vrakovat Priusy však v žádném případě nechceme ani jeden,syn si zřejmě nechá škody vyplatit a udělá opravy u kamaráda,já zatím rozhodnutý nejsem,bohužel na tom našem v sprnu končí STK a určitě do té doby nebude ještě ani prohlédnutý,natož opravený a měnit před STK čelní sklo je tedy nesmysl pro případ,že by mu měnili celý plát střechy,kdy by mu opět museli měnit čelní sklo a bude to evidentně zábava na delší dobu.

S lodí to bude přesně jak píšeš,zalepím jí stříbrnou páskou rozbité střešní větráky kvůli možnému zatékání a půjde na vodu hned další den po dokončení mariny ještě v průběhu července,prohlídku si pojišťovna může udělat i na vodě a moc se těším,že konečně budeme ve svém bez ohledu na covidové šílenství...absence plavebních komor i velké dopravy mi na té naší uzavřené vodní ploše nevadí a naopak mi díky klidu na vodě do 10kW přijde jako bonus pro nerušené užívání pobytu na vodě.

Syn měl na Hyundai přes 350 dolíků po kroupách - oprava přes pojištovnu 35 tis. a když to přivezl tak jsem nevěřil co ty lidi dokážou - na autě není nic poznat. Vše vytlačené a vyklepané zevnitř.

Odkaz ke komentáři