Zdenda Odesláno 24. Březen 2014 Sdílet Odesláno 24. Březen 2014 http://www.teraval.cz/shop/pro-benzin-atex/A-pump.html bohužel bez cen. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 24. Březen 2014 Sdílet Odesláno 24. Březen 2014 No zahradní určitě nééé, je fakt, že najít pumpu která čerpá benzin a není za "ranec" mi dalo docela fušku, ale objevil jsem - sice ruční ale do sudu s průtokem mezi 20-50 l/min dle toho jak rychle se točí kličkou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 24. Březen 2014 Sdílet Odesláno 24. Březen 2014 V cenové hladině kterou zminuješ bude ruční určitě nejspolehlivější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 24. Březen 2014 Sdílet Odesláno 24. Březen 2014 Také si říkám, že nebudu tankovat tak často jako doteď, přeci jen 120 l mi vydrží o něco déle než dvě dvacky :) Tak tomu také chci investici přizpůsobit Za loňskou sezonu jsem probednil 620 l pohonných hmot tak si lehce spočítejte kolik kanystru jsem musel natahat , je fak, že třikrát jsem tankoval u benzinky na vleku ale jen jednou plnou nádrž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 24. Březen 2014 Sdílet Odesláno 24. Březen 2014 Tak hlavně dej vědět kde mužu dotankovat :) Z CHolína to k tobě i dopádluju :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 25. Březen 2014 Sdílet Odesláno 25. Březen 2014 Tak hlavně dej vědět kde mužu dotankovat :) Z CHolína to k tobě i dopádluju :DJasně klidně se stav, jen s tím padlováním nevím, nevím, párkrát jsem to za totáče pádloval když se ještě nesmělo vrčet a nic moc. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 15. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2014 Kdyby to nekoho zajimalo tak St.Zivohost benzin 39,90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2014 Kdyby to nekoho zajimalo tak St.Zivohost benzin 39,90vskutku cena lidová :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 16. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2014 To je jiste Marine benzin, proto ta cena :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2014 No jasně jak jsi to Tome poznal :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2014 Hele Tome když se bavíme o tom tankování na Vltavě, jak to funguje tam u Vás na Píštanech? Chystám se vyrazit podívat k Vám na Žernoseky a teoreticky bych měl dojet až tam na jednu nádrž a potom bych nerad běhal od někud s kanystrama :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2014 Ještě jeden dotaz ohledně čerpání PHM na vodě - pro někoho od Kralup, jak to funguje v Nelahozevsi? - Marina Vltava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 16. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2014 Mno jestli se umis modlit tak zacni :). Hele to je tezky ta marina je v prdeli takze treba tento vikend tam prej meli v nadrzich poslednich 200 litru benzinu a jelikoz nemaj prachy tak je to sazka do loterie. Nicmene neni problem se domluvit vemem kandaky a pro benzin zajedem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2014 Tomas80: Která je v pr...., Pistany nebo Nelahozeves? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2014 Mno jestli se umis modlit tak zacni :). Hele to je tezky ta marina je v prdeli takze treba tento vikend tam prej meli v nadrzich poslednich 200 litru benzinu a jelikoz nemaj prachy tak je to sazka do loterie. Nicmene neni problem se domluvit vemem kandaky a pro benzin zajedem.Díky za nabídku, budu na to myslet :) třeba se konečně potkáme i osobně :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2014 Tomas80: Která je v pr...., Pistany nebo Nelahozeves?No vzhledem k tomu ze Tomas většinou kotví na Žernosekách tak jsem pochopil , že myslí tu v Píštanech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2014 Aha, OK, ja to nepochopil. To bude asi tim počasím. :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 16. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2014 Nojo, zase sem to psal na mobilu a ani sem si nevsiml :). Samozrejme jsem myslel Marina Labe na Zernosekach.Jinak Anachy, jestli vsechno klapne, tak nejak od 1 srpna planujeme plavbu smerem Praha a jestli se to bude stihat tak i Slapy a Orlik. Tak bychom mohli dat pokec i tam u Vas :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 17. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2014 Tak to vypadá, že by jsme se mohli potkat někde na cestě :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 17. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2014 Drzim vam misto v ML na Zdani (srovnani dluhu dodrzenim pitneho rezimu atd...) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 17. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2014 Tak to vypadá, že by jsme se mohli potkat někde na cestě :)To uvidime, snad jo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 17. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2014 Joooo International Profi Exclusive Highline Top Marina Pistany, to deni tam ja uz nehodlam komentovat. Ale tech 200 poslednich litru mi objasnilo, proc kdyz jsem koukal behem tankovani na to pruhledny okynko, sumelo a penilo to jako sumak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 18. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 18. Červenec 2014 Ale tak zatim ti to jezdi ne ??? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 18. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 18. Červenec 2014 Jojo to je fakt. Zaplat panbuh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satula Odesláno 24. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 24. Červenec 2014 Ahoj, chystám se na víkend na Slapy, kolik je aktuální cena benzínu u Kvasničky, lebo potřebuju min 200l a kanystrovat se mi faq nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se