Anachy Odesláno 25. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 25. Červenec 2014 Ahoj, chystám se na víkend na Slapy, kolik je aktuální cena benzínu u Kvasničky, lebo potřebuju min 200l a kanystrovat se mi faq nechceNo připrav si čtyři pětky za litřík , o moc méně to asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 25. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 25. Červenec 2014 Zdravím .Pojedu ted výlet Slapy-Týn nad Vltavou.Mužete mě podrobněji popsat kde všude najdu pumpy?V Týně někde u mostu?,Někde u Ždakovského mostu? atd.V itineráři je jen jedna před nesplavnym usekem do Hněvkovic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 25. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 25. Červenec 2014 Hoj, Slapy - pumpa přímo pro lodě na Nové Živohošti (natural 39,90 Kč/l) , nejbližší další pak proti proudu po pravé straně těsně před mostem v Kamýku n. Vlt. - nutný kanystr, pumpa je vidět z vody, cca 50 m od vody.Další v "donáškové vzdálenosti" snad až přímo v Týně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 25. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 25. Červenec 2014 Presne tak jak psal jahodak, nic jineho v dosahu neni. U zdakovskeho mostu by jsi musel jit az do vsi Orlik a pumpa tam je az na druhe strane obce od mostu, myslim tak neco okolo 1 km od vody. V tyne kdyz prijedes tak proti proudu za silnicni most do prava u obchodaku, asi tak 350 m od vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 25. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 25. Červenec 2014 Cca stejně jako u ždákovského mostu je pumpa i na podolsku, - stejně daleko. S 20litrovým kanystrem se to dá ujít - což je u mě skoro plná nádrž, ale člun bych tam tankovat nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se