kaufi1 Zveřejněno 8. Duben 2010 Sdílet Zveřejněno 8. Duben 2010 Nevíte někdo jestli se dá tankovat benzin z modrého tlačného remorkéru BENZINA co stojí v praze přímo do lodě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra Odesláno 9. Duben 2010 Sdílet Odesláno 9. Duben 2010 tady jsou podrobné informace. http://www.rvccr.cz/?s=5&m=16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaufi1 Odesláno 9. Duben 2010 Autor Sdílet Odesláno 9. Duben 2010 Díky za odkaz.alespon jsem zjistil že tam je jen nafta a benzin tam nenatankuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 9. Duben 2010 Sdílet Odesláno 9. Duben 2010 Ahoj. Ono s tim tankovanim paliva na nasich rekach a vodnich nadrzich je to celkem spatny. Jedine lodni benzinky o kterych vim, ze maji i benzin jsou V Marine Labe a v Marine Vltava. Jinak nikde jinde uz asi nic neni, coz je docela skoda, protoze si myslim, ze kdyby na teto lodi v Praze meli i benzin, tak by toho spousta lidi vyuzilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 10. Duben 2010 Sdílet Odesláno 10. Duben 2010 Ahoj. Ono s tim tankovanim paliva na nasich rekach a vodnich nadrzich je to celkem spatny. Jedine lodni benzinky o kterych vim, ze maji i benzin jsou V Marine Labe a v Marine Vltava. Jinak nikde jinde uz asi nic neni, coz je docela skoda, protoze si myslim, ze kdyby na teto lodi v Praze meli i benzin, tak by toho spousta lidi vyuzilo.Už jsem se snažil "lobovat" u provozovatele ( mám na mysli tankovací loď v Praze) což je čepro a.s. ale bez úspěchu myslí si, že by se to nevyplatilo, no prostě "co není ziskové není pro nás", a aby něco udělali pro spokojenost normálního člověka a chtěli mu něco usnadnit tak to ani náhodou. Leda že by si šéf taky koupil nějakou "pramičku" a potřeboval občas natankovat - potom by to asi šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 10. Duben 2010 Sdílet Odesláno 10. Duben 2010 Covece ty mi mluvis uplne z duse. Bohuzel mi pripada, ze je to presne tak jak pises :-(. Z ceho dneska neni poradnej byznys, to nikoho nezajima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 4. Březen 2014 Sdílet Odesláno 4. Březen 2014 Ahoj, letos budu kotvit na Orlický přehradě... tam asi žádné tankovací místo není.... aspoň jsem nic nenašel... tak kdyby přeci jen měl někdo lepší informaci, tak předem díky za info..... Ale aspoň prosím o radu, jak kanystrujete? Chci abych to měl co nejjednoduší.... sehnal jsem si 25l kanystry a když si představím to tam ručně lejt..... nepoužíváte nějáké ruční pumpy nebo čerpadla? Jak mít tankování z kanystrů co nejpohodlnější..... díky za rady.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 4. Březen 2014 Sdílet Odesláno 4. Březen 2014 Na orlické nic není - bohužel, taky "kanystruji" a pro tankování používám toto http://vybaveni-autoservisu.cz/1817-2018-thickbox/multifunkcni-rucni-plastova-pumpa-sp07.jpgzatím to funguje a za ty prachy :)Kupoval jsem to v autokelly asi ze 180,- Kč, už si přesně nepamatuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 4. Březen 2014 Sdílet Odesláno 4. Březen 2014 (upraveno) Taky jsem na tom stejně, kanystruji.. :) Ale používám tohle: http://aukro.cz/cerpadlo-na-palivo-vodu-a-dalsi-kapaliny-i4021807022.html Mám to už 3 roky a je to zatím v pohodě, za ty peníze.... spokojenost. Upraveno 4. Březen 2014 uživatelem mirzik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 4. Březen 2014 Sdílet Odesláno 4. Březen 2014 na orlíku ti nic jiného než kanystrování nezbývá. Já si nechám před spuštěním na vodu natankovat plnou u benzínky a pak budu doplňovat. Anachy, to je dobrej porychtunk, ten druhý mi přijde krátký na 20l kanystr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 4. Březen 2014 Sdílet Odesláno 4. Březen 2014 U toho druhého porychtungu co sem dal mirzik píšou toto: Vysoký výkon – dvacetilitrový kanistr se může naplnit již během 5 minut.To je tedy rychlost.... to do mě snad teče pivo rychleji....To bych pak 100litrů přečerpával půl hodiny.... ale na ten jeden dva kanistry by to bylo OK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 4. Březen 2014 Sdílet Odesláno 4. Březen 2014 Ahoj, já jsem to řešil benzínovým čerpadlem z osobáku, které jsem jenom připojil do zapalovače. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 4. Březen 2014 Sdílet Odesláno 4. Březen 2014 (upraveno) Mám plastové barely po 25l , je pravda že tam po odčerpání zbyde nějakých 5-8 litrů, protože ten bazmecht nedosáhne až na dno, ale to řeším tak že to naleju jako rezervu do 10l kanystru který vozím sebou a když opouštím loď tak obsah naleju do vyjeté nádrže. Já to nikdy neměřil za jak dlouho přečerpáš, ale 5 minut to rozhodně není. Než to ručně pumpovat ..... tohle to tam strčím a můžeš třeba odplachtovat loď......Misson10 - na tvůj člun je nejjednodušší kus hadice, kanystr dát na motorový prostor a pustit to do nádrže samospádem :) Upraveno 4. Březen 2014 uživatelem mirzik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 4. Březen 2014 Sdílet Odesláno 4. Březen 2014 http://www.heureka.cz/?h[fraze]=precerpavaci%20hadice ja pouzivam toto na 20l kanystry a nestacim to prehazovat, delaji to ve dvou velikostech a je to vyborny, z mola do clunu, rozdil hladin cca 0,5mObjednal jsem jeden ventil, poslali dva za cenu jedoho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 4. Březen 2014 Sdílet Odesláno 4. Březen 2014 Dám do hrdla trychtýř a leju přímo s kanystru :) ..Když vezu člun na vleku tak natankuju cestou k vodě.Občas natankuju na Živohošti ,ale to projedu než dojedu spět na CHolín :) .No a pak už nestačím běhat s kanystrama :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horky83 Odesláno 4. Březen 2014 Sdílet Odesláno 4. Březen 2014 Ahoj,Kotvím na St. Živohošti u Atlantidy. Takže benzínka u nosu. Pohodlné tankováni bez starosti, když v pátek utíkám z Prahy.S mojí spotřebou 5.0 Volvo Penta, bych celý léto jen nosil kanystry. Takto pohodlně natankuji kdykoliv potřebuji.Když pluji na Orlík, je pravda, že tam nic není a moje sešroubované záda ani nedovolí nosit kanystry od benziny.Každý výlet na krásný Orlík raději tankuji plnou + 2x 10l kanystr. Kdyby něco :-)Ahoj Martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elan3 Odesláno 4. Březen 2014 Sdílet Odesláno 4. Březen 2014 Marina Orlík v letošní sezoně, jako první na Orlíku, rozšiřuje sve služby o možnost vyčerpáni fekálního tanku. Stojan s čerpadlem bude umístěn v marině u jeřábu. Podmínkou je mít na lodi normovaný uzávěr fekálního tanku. Případné dotazy na správce mariny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 4. Březen 2014 Sdílet Odesláno 4. Březen 2014 Koukam, ze tady je to opravdu vsechno o hovne ... :oJa bych teda spis radsi preferoval tu benzinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 4. Březen 2014 Sdílet Odesláno 4. Březen 2014 Taky to jde řešit stejně, jako já tankuju 250 litrů vody. Na zadní sedačku dám prázdný (podotýkám, že čisťounký) sud s kohoutem ve spodní část, v autě ho natankuju, zajedu k vodě a hadicí na cívce vypustím přímo do nádrže - akce tak na pět minut. Nevypuštěný zbytek už jde pak nahnout a dovypustit. Uvědomuji si, že voda není benzín nebo nafta, ale i to je řešení. Předpoklad je, že máš auto a možnost se s ním dostat k lodi na vodě. V případě Orlíka a nutnosti tankování to auto stejně mít musíš - bez něj je to na kanystry k vodě sakra daleko. Kanystama by to šlo celkem dobře v Kamýku, o dost hůře v Týně. Mluvím pochopitelně o množství paliva "větším než malém" :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 5. Březen 2014 Sdílet Odesláno 5. Březen 2014 Taky jsem na tom stejně, kanystruji.. :) Ale používám tohle: http://aukro.cz/cerpadlo-na-palivo-vodu-a-dalsi-kapaliny-i4021807022.html Mám to už 3 roky a je to zatím v pohodě, za ty peníze.... spokojenost.To nevypadá úplně špatně, do jak velkého kanystru to dosáhne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 5. Březen 2014 Sdílet Odesláno 5. Březen 2014 Taky jsem na tom stejně, kanystruji.. :) Ale používám tohle: http://aukro.cz/cerpadlo-na-palivo-vodu-a-dalsi-kapaliny-i4021807022.html Mám to už 3 roky a je to zatím v pohodě, za ty peníze.... spokojenost.To nevypadá úplně špatně, do jak velkého kanystru to dosáhne ?Jak jsem psal, mám plastové 25 litrové barely takovéto : http://www.zbozi-pro.cz/plastovy-kanystr-s-un-homologaci-25-l-p-416421 A až na dno to nedosáhne... ale co tam zbyde už lehce přeleješ z ruky, můžu to změřit, ale nejdříve o víkendu, dřív se k tomu nedostanu. Ta hadice s ventilem co píše "tove" je taky v pohodě, ta rozhodně taky stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 5. Březen 2014 Sdílet Odesláno 5. Březen 2014 Ja mam klasickej 20 litrovej plastovej kanystr a z nej v pohode vytahne vsechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samoliter Odesláno 5. Březen 2014 Sdílet Odesláno 5. Březen 2014 (upraveno) Velký výběr kanystrů mají v Roudnici. Velmi šikovné jsou Sudy na pitnou vodu 60 - 500l, mají hranatý tvar, boční madla, široké hrdlo a dolní výpustný ventil: http://www.mevatec.cz/e-shop/nadoby-na-odpad/sudy-kanystry . Praktičnost vyváži jejich cenu. samoliter. Upraveno 5. Březen 2014 uživatelem samoliter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 5. Březen 2014 Sdílet Odesláno 5. Březen 2014 Hlavně aby se do toho směl tankovat benzín, aby jste někdo nevyhodil benzínku do luftu, to by mohlo bejt drahý....nehledě na obecné ohrožení, až 10 let ! :rolleyes: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 5. Březen 2014 Sdílet Odesláno 5. Březen 2014 Sehnal jsem prima 60l plechový barely od oleje s ušima na obou stranách, do této doby jsem to tahal v 20l kanystrech, tak teď jednou za čas sjedu k vodě s autem a 120l mi chvilku vydrží :)Jen musím pořešit nějakou tu pumpu ta samonasávací jak mám - tak přes tu to teče děsně pomalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se