Zdenda Zveřejněno 27. Únor 2016 Sdílet Zveřejněno 27. Únor 2016 Snad se k nám někdy dostane i toto. :) Klidně místo výstavy lodě na vodě. :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=9vdA10V49uc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 27. Únor 2016 Sdílet Odesláno 27. Únor 2016 Tohle mejdlo potkat, zdrhal bych, .co by mi vrtule stacila :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 28. Únor 2016 Sdílet Odesláno 28. Únor 2016 To jsme dva Karle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 28. Únor 2016 Autor Sdílet Odesláno 28. Únor 2016 Podobnou akci (hooodně vzdáleně podobnou) jsem zažil před 2 lety v chorvatsku v rogoznici. Začaly se sjíždět lodě, vytáhly se nástroje, .... byla to parádní akce. Celkem asi 15 lodí. Popilo se, poklábosilo apod.Překvapilo mě, že někdo měl na lodi i bicí. :D Asi to nebyla úplně náhodná a neplánovaná akce. :D Vždycky hledáme klid a klidné kotvení, ale tohle fakt sedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se