Přejít na obsah
Plavidla.cz

6.jarní sraz

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

to nevim-ale kde jsi byl ty?-mel jsi to ,,za rohem,,

ale nejsi sam-dorazí lidi ze Slovenska,Moravy a domací a že tech lodicek tady je(Kolin,Podebrady,Nymburk,Celakovice,Brandys)-to mají více-méně na háku a pak v létě........... =( no nic-holt je takova doba-asi nejsou na internetu a psat osobní pozvanky.......

Upraveno uživatelem packa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

což vo to , vyplul bych rád ale v kostce 3 pracovní víkendy po sobě , řidičák na vlek dostanu až příští týden ,a budu dneska instalovat sledovací zařízení do lodi ,které na dálku vypne motor a jiné kousky ,takže lod jde do vody až za týden a bude tam zase až do podzimu .Tak se můžeme potkat.Jen už nebudu na Sandberku kvůli jejich psychopatickém přístupu ke psům .
Odkaz ke komentáři

což vo to , vyplul bych rád ale v kostce 3 pracovní víkendy po sobě , řidičák na vlek dostanu až příští týden ,a budu dneska instalovat sledovací zařízení do lodi ,které na dálku vypne motor a jiné kousky ,takže lod jde do vody až za týden a bude tam zase až do podzimu .Tak se můžeme potkat.Jen už nebudu na Sandberku kvůli jejich psychopatickém přístupu ke psům .

No nevím,ale jestli jsi nedorazil kvůli tomu,že nemáš na lodi GPS,tak se nikomu na srazu loď neztratila.

Mimochodem zloději mají profi rušičky,takže ti jí vezmou a ty stejně nic nepoznáš.KDO MÁ ZÁJEM,ten dorazí.

Koukal jsem,kolik je JAKO členů,ale na srazu je jich hrstka,který ale ví,proč je toto forum,za což děkuji a proč jsem tu i já.:) a =)

Odkaz ke komentáři

Taxem konečně zpět v Davli a tím na netu, fotky do Kerska, z Kerska a dál na Litoměřice jsou tady:

http://davidlod.rajce.idnes.cz/Kersko_a_dal_k_Trumpetce/

V jachťáku v Liťáku mě dost překvapili, prý ještě nemají sezonu a tak mi nemůžou prodat vodu, byť hadici měli nataženou až na molu a funkční. Na molech řVC za milióny taky není, tak mě zachránil Martin u “U Trumpetky”. Já pak zase zachraňoval němce, co si před Trumpetkama skočil na podvodní hráz a nedoskočil.

Odkaz ke komentáři

• 6 months later...

Ahoj.

Po delší době jsem zase tady.

Nějak se mi povedlo se k lodím vrátit a dokonce se jimi začít živit.No a jelikož jde o místní-tedy českou firmu přímo na břehu naší velké řeky,tak mě napadlo uspořádat další sraz u nás.No slovo dalo slovo a dostal jsem požehnání.A tak se ptám.Co takhle Roudnice nad Labem??Předpoklad je samosřejmě po dobu srazu kotvení grátis,pivo a jídlo levnější,ubytovací kapacity pro nekajutovky atd.V případě špatného počasí se dá sedět a bavit vevnitř v docela zajímavé palírně s lodními motory okolo a otevřeným ohništěm uprostřed.Takže vlastně vše co jsem zavedl při prvním srazu.Doufám,že se Packa neurazí když jsem pořádání srazů hodil na něj a teď bych si to chtěl vzít třeba nejen na jeden rok zpátky...

Upraveno uživatelem fishmaster
Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Zdravíme všechny v novém roce,

přejeme především pevné zdraví, klidnou vodu, dobrý vítr do plachet, pohodu a klídek, a též co nejméně kontrol i frajírků na lodích.

Na jarní sraz bychom rádi dorazili 6. - 8. května, tak jak navrhuje Packa. Tento termín se nám zamlouvá (prvního jsme vždy v práci).

Při přípravě, prosím, nezapomeňte objednat i slunečné a teplé počasí bez větrů a mraků :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...