packa Odesláno 28. Duben 2016 Autor Sdílet Odesláno 28. Duben 2016 termin srazu se blíží,počasí objednano tak kdo ještě dorazíhttp://www.mesto-nymburk.cz/index.php?sekce=3&zobraz=kalendarium-detail&detail=4092bohužel-lepsí pozvanku jsem nedostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 29. Duben 2016 Sdílet Odesláno 29. Duben 2016 Přijedem a hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 3. Květen 2016 Sdílet Odesláno 3. Květen 2016 Dotaz asi na Vikiho - přijedem v pátek do Týnce někdy kolem šesté (dvě lodě), hoď sem nějaké info. kde je sjezd a kde nechat auta a vleky, Týnec znám tak nejvýš z mapy. Pokud se to už někde řešilo, tak jsem to nějak nezaregistroval. Předpokládám, že do Kerska by se vyrazilo v sobotu dopoledne - z diskuze se zdá, že by tuhle trasu mohlo jet dost lodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Květen 2016 Sdílet Odesláno 3. Květen 2016 Nejjednodussi (a nejdrazsi) je zajet do Mariny (www.marinatynec.cz) a nechat to tam, veskere sluzby zajisteny. Pak se to taky da zadarmo hodit na vodu ve Chvaleticích, uvázat na noc v Tynci nekde nad komorou a auta nechat u mne (nevim velikost, ale cekal bych ze vleky se mi vejdou na dvur, auta ne). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 3. Květen 2016 Sdílet Odesláno 3. Květen 2016 Díky za informaci a nabídku. Jak to vypadá, asi využijeme marinu Týnec (ještě dám vědět). Pokud služeb mariny využijí i ostatní, nebude problém se v sobotu ráno domluvit na cestě.Jinak by bylo dobré buď určit místo a čas srazu, nebo si zatelefonovat - čísla buď sem nebo na SZ. Moje číslo je 728 242 641. Mirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 3. Květen 2016 Sdílet Odesláno 3. Květen 2016 Díky za informaci a nabídku. Jak to vypadá, asi využijeme marinu Týnec (ještě dám vědět). Pokud služeb mariny využijí i ostatní, nebude problém se v sobotu ráno domluvit na cestě.Jinak by bylo dobré buď určit místo a čas srazu, nebo si zatelefonovat - čísla buď sem nebo na SZ. Moje číslo je 728 242 641. MirekAhoj,plánuju přijet v pátek k večeru do mariny,tak bysme už mohli popít a v sobotu vyrazit(až se vyspíme :cool: )můj tel 723 727 707 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miloš1 Odesláno 4. Květen 2016 Sdílet Odesláno 4. Květen 2016 V marině v Týnci jsem byl minulý víkend,dvě osoby,auto,vlek a loď ccá 700,- kč/noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 4. Květen 2016 Sdílet Odesláno 4. Květen 2016 miloš1 - předpokládám, že ta cena je včetně sjezdu (spuštění + vyndání). Ještě k tomu sjezdu - u mojí lodě je celkem jedno jak vypadá, ale kolega má vlek i loď dost dlouhou a tak potřebuje malý zlom a větší hloubku a délku do vody. Zatím jsme to vždy nějak vymysleli různým podložením auta, ale není od věci vědět, co nás čeká. Nemáte někdo fotku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miloš1 Odesláno 4. Květen 2016 Sdílet Odesláno 4. Květen 2016 Foto nemám,ale se sjezdem tam není problém.Cena je včetně spuštění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 4. Květen 2016 Sdílet Odesláno 4. Květen 2016 Zlom je malý, sklon výjezdu mírný, ve vodě o trošku prudší. Běžně se tam spouštějí 8m lodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 4. Květen 2016 Sdílet Odesláno 4. Květen 2016 Samé dobré zprávy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 4. Květen 2016 Sdílet Odesláno 4. Květen 2016 Jinak - v pátek v podobnou dobu snad budu spouštět loď taky. Zatím jsem se domlouval s "Rambo" že vyplujeme v sobotu zhruba kolem 9.00. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Květen 2016 Sdílet Odesláno 4. Květen 2016 Ja teda zacinam mit silny pochybnosti, ze bych mel cestovat po vode.... spis to vemu nakonec autem a plavidlo si dovezu na vleku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 4. Květen 2016 Sdílet Odesláno 4. Květen 2016 Ja teda zacinam mit silny pochybnosti, ze bych mel cestovat po vode.... spis to vemu nakonec autem a plavidlo si dovezu na vleku.Co tě k tomu vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 4. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 4. Květen 2016 tak zitra dopoledne ma prijet Svata a kolem poledne vyplouvame-v Lyse naberem jeste jednu lod a jedem pro přístavní pram-v Kersku by jsme meli byt v patek kolem obeda pocasí ma byt OK tak kdo jeste váhá- nema se čeho obavatkdyby byly nejake komplikace budu na tel. 723659581komory od Nymburka by meli byt v pohode-bude tam pendlovat vyletní Blanice, na komory od Celakovic volejte radeji včas aby se tam nečekalo-čísla jsou na ITI-neraři zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Květen 2016 Sdílet Odesláno 4. Květen 2016 snad se taky dovalím :D vyplouván pro sichr už zejtra - volným tempem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Květen 2016 Sdílet Odesláno 4. Květen 2016 Co tě k tomu vede?Nejak mam spatnej pocit z trapeni motoru na takovou dalku, nerad bych ho nejak uhnal, je to starecek. Minulej vikend jsem ho namontoval na Minimosta a uz jsem stihl menit startovaci snuru.... ještě jsem to ani nevyzkousel a hned jet tolik kilometru... Jsem asi vymekl. :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 6. Květen 2016 Sdílet Odesláno 6. Květen 2016 Tak Vám všem držím alespoň palce ať je super počasí, studený pivo, nějaké voda pod kýlem a "žádnej plaváček" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 6. Květen 2016 Sdílet Odesláno 6. Květen 2016 Ten kdo pocasi objednaval musel mit nekde protekci :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 8. Květen 2016 Sdílet Odesláno 8. Květen 2016 Zastavil jsem se jen na skok, ale i tak se mi to líbilo. A nejen mě. Manželka byla taky spokojená.Libore DíKY za zorganizování!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rambo Odesláno 9. Květen 2016 Sdílet Odesláno 9. Květen 2016 Byl jsem s vámi poprvé. Děkuji všem za hezky strávený čas. Sraz i počasí perfekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indianhk Odesláno 9. Květen 2016 Sdílet Odesláno 9. Květen 2016 Ahoj. Povedený víkend. Dík za perfektní organizaci . Bylo to fajn a příště rád přijedu. Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 10. Květen 2016 Autor Sdílet Odesláno 10. Květen 2016 Tak to je za náma. V nedeli jsem odplavil zpět pram k majiteli-bylo to trochu dobrodružství díky nekolika skutrum a lodím co to kolem mě vzali ne na plnej ale v ,,přechodu,, takže jsem musel na zpatečku pram rovnat do puvodniho smeru a větru ktery trochu komplikoval pristaní-noo na 3-tí pokus a pomoc rybaře jsem uspešně pram trefil na místo.Při zpatecní ceste jsem už prd videl (slunecní bryle jsou nekde v Nymburce pod molem) tak jsem lod nechal v Lysé nad Labem u kamarada a dnes jsem konecne ji dostal domu .Velky dík Svatovi ktrery ten ponton dostal v patek nahoru.Takže ještě jednou vsem dekuji za učast a tešte se na příští rok-tentokrat budˇto na Vltave (nekde na Vranym ) nebo v Roudnici ,,U trumpetek,,pokud mate nekdo nejake fotky-prosim o zveřejnění at mají ti co nebyli co zavidět(a taky tak trochu inspiraci)-díkyA za rok-AHOJ Libor Pacak-Packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 10. Květen 2016 Sdílet Odesláno 10. Květen 2016 Ahoj,něco jsem nafotil,Viky to zpracovává,tak se pak uvidí.Bylo to super a už aby bylo,,za rok".Jinak pojedeme s Taurusem na svátky dvou kamarádů Cyrila a Metoděje navštívit Sváťu na orlík,Tak kdyby někdo chtěl...Ale dáme to do srazů až se to bude blížit.Mějte se fajn a Ahóóój Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 11. Květen 2016 Sdílet Odesláno 11. Květen 2016 Ahoj,dík za fajn akci. Bohužel jsme se jí nemohli celé zúčastnit kvůli dětem, ale i ta chvíle s Vámi byla super. Pár fotek jsem dal sem http://vyplouvame.rajce.idnes.cz/Setkani_JI_-_Kersko_2016/ , nestíhám upravovat. Jsem od neděle pořád na cestách. Kdybyste chtěl někdo originály a pohrát si s tím, můžu poslat třeba přes uschovna.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se