Přejít na obsah
Plavidla.cz

6.jarní sraz

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Dotaz asi na Vikiho - přijedem v pátek do Týnce někdy kolem šesté (dvě lodě), hoď sem nějaké info. kde je sjezd a kde nechat auta a vleky, Týnec znám tak nejvýš z mapy. Pokud se to už někde řešilo, tak jsem to nějak nezaregistroval. Předpokládám, že do Kerska by se vyrazilo v sobotu dopoledne - z diskuze se zdá, že by tuhle trasu mohlo jet dost lodí.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za informaci a nabídku. Jak to vypadá, asi využijeme marinu Týnec (ještě dám vědět). Pokud služeb mariny využijí i ostatní, nebude problém se v sobotu ráno domluvit na cestě.

Jinak by bylo dobré buď určit místo a čas srazu, nebo si zatelefonovat - čísla buď sem nebo na SZ. Moje číslo je 728 242 641.

Mirek

Odkaz ke komentáři

Díky za informaci a nabídku. Jak to vypadá, asi využijeme marinu Týnec (ještě dám vědět). Pokud služeb mariny využijí i ostatní, nebude problém se v sobotu ráno domluvit na cestě.

Jinak by bylo dobré buď určit místo a čas srazu, nebo si zatelefonovat - čísla buď sem nebo na SZ. Moje číslo je 728 242 641.

Mirek

Ahoj,plánuju přijet v pátek k večeru do mariny,tak bysme už mohli popít a v sobotu vyrazit(až se vyspíme :cool: )

můj tel 723 727 707

Odkaz ke komentáři

miloš1 - předpokládám, že ta cena je včetně sjezdu (spuštění + vyndání). Ještě k tomu sjezdu - u mojí lodě je celkem jedno jak vypadá, ale kolega má vlek i loď dost dlouhou a tak potřebuje malý zlom a větší hloubku a délku do vody. Zatím jsme to vždy nějak vymysleli různým podložením auta, ale není od věci vědět, co nás čeká. Nemáte někdo fotku?
Odkaz ke komentáři

tak zitra dopoledne ma prijet Svata a kolem poledne vyplouvame-v Lyse naberem jeste jednu lod a jedem pro přístavní pram-v Kersku by jsme meli byt v patek kolem obeda

pocasí ma byt OK tak kdo jeste váhá- nema se čeho obavat

kdyby byly nejake komplikace budu na tel. 723659581

komory od Nymburka by meli byt v pohode-bude tam pendlovat vyletní Blanice, na komory od Celakovic volejte radeji včas aby se tam nečekalo-čísla jsou na ITI-neraři zde

Odkaz ke komentáři

Co tě k tomu vede?

Nejak mam spatnej pocit z trapeni motoru na takovou dalku, nerad bych ho nejak uhnal, je to starecek. Minulej vikend jsem ho namontoval na Minimosta a uz jsem stihl menit startovaci snuru.... ještě jsem to ani nevyzkousel a hned jet tolik kilometru... Jsem asi vymekl. :P

Odkaz ke komentáři

Tak to je za náma. V nedeli jsem odplavil zpět pram k majiteli-bylo to trochu dobrodružství díky nekolika skutrum a lodím co to kolem mě vzali ne na plnej ale v ,,přechodu,, takže jsem musel na zpatečku pram rovnat do puvodniho smeru a větru ktery trochu komplikoval pristaní-noo na 3-tí pokus a pomoc rybaře jsem uspešně pram trefil na místo.Při zpatecní ceste jsem už prd videl (slunecní bryle jsou nekde v Nymburce pod molem) tak jsem lod nechal v Lysé nad Labem u kamarada a dnes jsem konecne ji dostal domu .

Velky dík Svatovi ktrery ten ponton dostal v patek nahoru.

Takže ještě jednou vsem dekuji za učast a tešte se na příští rok-tentokrat budˇto na Vltave (nekde na Vranym ) nebo v Roudnici ,,U trumpetek,,

pokud mate nekdo nejake fotky-prosim o zveřejnění at mají ti co nebyli co zavidět(a taky tak trochu inspiraci)-díky

A za rok-AHOJ

Libor Pacak-Packa

Odkaz ke komentáři

Ahoj,něco jsem nafotil,Viky to zpracovává,tak se pak uvidí.Bylo to super a už aby bylo,,za rok".

Jinak pojedeme s Taurusem na svátky dvou kamarádů Cyrila a Metoděje navštívit Sváťu na orlík,

Tak kdyby někdo chtěl...Ale dáme to do srazů až se to bude blížit.Mějte se fajn a Ahóóój

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

dík za fajn akci. Bohužel jsme se jí nemohli celé zúčastnit kvůli dětem, ale i ta chvíle s Vámi byla super. Pár fotek jsem dal sem http://vyplouvame.rajce.idnes.cz/Setkani_JI_-_Kersko_2016/ , nestíhám upravovat. Jsem od neděle pořád na cestách. Kdybyste chtěl někdo originály a pohrát si s tím, můžu poslat třeba přes uschovna.cz

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...