Přejít na obsah
Plavidla.cz

6.jarní sraz

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Koncem příštího týdne mi snad vytáhnou stehy, tak předpokládám, že snad dostanu nějaké vycházky a budu moct aspoň nějaké drobnůstky dělat. O zážitcích po operaci se tu rozepisovat nebudu, ale mám nejspíš rozdrcenou sklovinu na zubech.

Teď se z toho musím hlavně co nejrychleji dostat, ať můžu zahájit sezonu i já

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koncem příštího týdne mi snad vytáhnou stehy, tak předpokládám, že snad dostanu nějaké vycházky a budu moct aspoň nějaké drobnůstky dělat. O zážitcích po operaci se tu rozepisovat nebudu, ale mám nejspíš rozdrcenou sklovinu na zubech.

Teď se z toho musím hlavně co nejrychleji dostat, ať můžu zahájit sezonu i já

Neboj,jaro má sílu a vidina nové sezony na vodě tě nastartuje,hlavně to nijak nepřeháněj s prací a poslouchej tělo,řekne si co mu je příjemné a co není.Přežil jsi ,to je základ,už to bude jen lepší.

Odkaz ke komentáři

Tak si na mě kluci dejte pořádně, když já teď nesmím, ale já to napravím jen co budu moct.

Chlapi, dík za podporu. Já samozřejmě nehážu flintu do žita a stále věřím, že si letošní sezonu pořádně užiju. Teď se zaměřuju na to abych byl co nejdřív v pohodě, takže čajíčky, dietka - nějaký ten čas se to dá vydržet.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Važení

dneska jsem využil špatneho počasí a uskutečnil avizovany ,,kontrolní den,,

termin platí,hospůdka nově zrekonstruovana a mají pivo jako křen a prekvapení -aby jste si nestěžovali na nepohodlne kotvení tak tam zakotvím pram-tim ziskame celkem 25m plochy pro pohodlené vyvazaní

Kulturní vyžití je taky v pohode-každy ma možnost si vybrat co mu vyhovuje....Nymburk-Lode na vode,Skanzem v Přerově nad Labem,navšteva míst z f. Slavnosti sněženek,stezka a hrob Bohumila Hrabala a td.

pripominam datum:6-8.5.2016-Kersko-ř.km 882.5

Packa

Odkaz ke komentáři

Tak to vypadá, že to přeci jen možná stihnu, takže jestli to klapne, tak bych to ráno v sobotu 7. spustil na vodu a pokud loď nepůjde ke dnu a motor nastartuje, tak bych vyrazil z Týnce. Odzkouším to cestou.

Packa: Kluci, asi jste si na mě dali pořádně, protože jsem už prakticky v pořádku a za týden už jdu do rachoty.

Nejspíš jsem neměl mononuklozu, ale jen nějakej zánět jater, protože už teď mám jaterní testy v pořádku, takže i nějaké to pivínko si budu moct dát. Tak snad to všechno stihnu a potkám se tam s vámi.

Odkaz ke komentáři

Koukám, že každá další loď je zase o kousek větší. Kdy plánuješ překročit hranici povinné registrace? :)

Ahoj, ale tahle je ve skutecnosti mensi.

Sice je celkove o 5cm vyssi, ale o 25cm uzsi a na dylku prakticky stejna.

Viki, to dáš. Spát můžeš až potom.

Kdyby nevysla (jako ze asi nevyjde), ještě porad je v zaloze lonsky model. ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...