Zdenda Odesláno 24. Březen 2016 Sdílet Odesláno 24. Březen 2016 Mě se teda z paměti ani po 25 letech čas nevymazalo to jak mi to po prasklym slepáku nechtělo srůstat. Doktor po několika dnech vzal kulatý nůžky, strčil je otevřenou jizvou dovnitř a zakroužil jestli to uvnitř srostlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 24. Březen 2016 Sdílet Odesláno 24. Březen 2016 Mě se teda z paměti ani po 25 letech čas nevymazalo to jak mi to po prasklym slepáku nechtělo srůstat. Doktor po několika dnech vzal kulatý nůžky, strčil je otevřenou jizvou dovnitř a zakroužil jestli to uvnitř srostlo.nedivím se mu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 25. Březen 2016 Sdílet Odesláno 25. Březen 2016 Koncem příštího týdne mi snad vytáhnou stehy, tak předpokládám, že snad dostanu nějaké vycházky a budu moct aspoň nějaké drobnůstky dělat. O zážitcích po operaci se tu rozepisovat nebudu, ale mám nejspíš rozdrcenou sklovinu na zubech. Teď se z toho musím hlavně co nejrychleji dostat, ať můžu zahájit sezonu i já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 25. Březen 2016 Sdílet Odesláno 25. Březen 2016 Koncem příštího týdne mi snad vytáhnou stehy, tak předpokládám, že snad dostanu nějaké vycházky a budu moct aspoň nějaké drobnůstky dělat. O zážitcích po operaci se tu rozepisovat nebudu, ale mám nejspíš rozdrcenou sklovinu na zubech. Teď se z toho musím hlavně co nejrychleji dostat, ať můžu zahájit sezonu i jáNeboj,jaro má sílu a vidina nové sezony na vodě tě nastartuje,hlavně to nijak nepřeháněj s prací a poslouchej tělo,řekne si co mu je příjemné a co není.Přežil jsi ,to je základ,už to bude jen lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 25. Březen 2016 Autor Sdílet Odesláno 25. Březen 2016 Romane-zitra si dame s Vikim na tvoje uzdravení par ...... ,snad te aspon tahle moralní podpora potěší :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 25. Březen 2016 Sdílet Odesláno 25. Březen 2016 Tak si na mě kluci dejte pořádně, když já teď nesmím, ale já to napravím jen co budu moct.Chlapi, dík za podporu. Já samozřejmě nehážu flintu do žita a stále věřím, že si letošní sezonu pořádně užiju. Teď se zaměřuju na to abych byl co nejdřív v pohodě, takže čajíčky, dietka - nějaký ten čas se to dá vydržet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 9. Duben 2016 Autor Sdílet Odesláno 9. Duben 2016 Važenídneska jsem využil špatneho počasí a uskutečnil avizovany ,,kontrolní den,,termin platí,hospůdka nově zrekonstruovana a mají pivo jako křen a prekvapení -aby jste si nestěžovali na nepohodlne kotvení tak tam zakotvím pram-tim ziskame celkem 25m plochy pro pohodlené vyvazaníKulturní vyžití je taky v pohode-každy ma možnost si vybrat co mu vyhovuje....Nymburk-Lode na vode,Skanzem v Přerově nad Labem,navšteva míst z f. Slavnosti sněženek,stezka a hrob Bohumila Hrabala a td.pripominam datum:6-8.5.2016-Kersko-ř.km 882.5 Packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 11. Duben 2016 Sdílet Odesláno 11. Duben 2016 připlave tam taky někdo s lodí, nebo všichni jen dorazí na motorce/ autem? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 11. Duben 2016 Autor Sdílet Odesláno 11. Duben 2016 ja urcitě-něčím tam musim dotlacit z Celakovic ten pram :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martasik Odesláno 11. Duben 2016 Sdílet Odesláno 11. Duben 2016 Planuju dorazit s lodi z Kostelce nad Labem to neni daleko, minuly vikend jsem byl v Lysy nad Labem, snad bude uz lepsi pocasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 11. Duben 2016 Sdílet Odesláno 11. Duben 2016 My taky dorazíme,asi v pátek,ale ještě musíme kouknout na to spuštění lodě :) a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 11. Duben 2016 Sdílet Odesláno 11. Duben 2016 Přijedu asi už ve čtvrtek (v pátek bych jen zajel pro manželku). Jen pořád zatím nejsem rozhodnutý, kde to hodím na vodu. Má někdo z vás v tomhle už jasno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 12. Duben 2016 Sdílet Odesláno 12. Duben 2016 Ahoj, já bohužel přijedu autem. Loď chci dávat na vodu, pokud to půjde až 7. 5. a přeci jenom s nevyzkoušenou lodí okamžitě vypálit z Týnce nad Labem se mi moc nechce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 16. Duben 2016 Sdílet Odesláno 16. Duben 2016 Tak to vypadá, že to přeci jen možná stihnu, takže jestli to klapne, tak bych to ráno v sobotu 7. spustil na vodu a pokud loď nepůjde ke dnu a motor nastartuje, tak bych vyrazil z Týnce. Odzkouším to cestou.Packa: Kluci, asi jste si na mě dali pořádně, protože jsem už prakticky v pořádku a za týden už jdu do rachoty.Nejspíš jsem neměl mononuklozu, ale jen nějakej zánět jater, protože už teď mám jaterní testy v pořádku, takže i nějaké to pivínko si budu moct dát. Tak snad to všechno stihnu a potkám se tam s vámi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 17. Duben 2016 Sdílet Odesláno 17. Duben 2016 Ahoj, já bohužel přijedu autem. Loď chci dávat na vodu, pokud to půjde až 7. 5. a přeci jenom s nevyzkoušenou lodí okamžitě vypálit z Týnce nad Labem se mi moc nechce ...srabe :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rambo Odesláno 22. Duben 2016 Sdílet Odesláno 22. Duben 2016 Zdravím všechny. Plánuji vyrazit lodí s Romanem. Budu se těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 22. Duben 2016 Sdílet Odesláno 22. Duben 2016 Tak kdo se ještě přidá aby nám nebylo cestou smutno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Duben 2016 Sdílet Odesláno 23. Duben 2016 Ja jenom nevim jestli stiham.... http://muskokaseaflea.ca/bb/index.php?action=dlattach;topic=1495.0;attach=7598;image Asi nic moc, co? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 24. Duben 2016 Sdílet Odesláno 24. Duben 2016 Koukám, že každá další loď je zase o kousek větší. Kdy plánuješ překročit hranici povinné registrace? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 24. Duben 2016 Sdílet Odesláno 24. Duben 2016 Viki, to dáš. Spát můžeš až potom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Duben 2016 Sdílet Odesláno 24. Duben 2016 Koukám, že každá další loď je zase o kousek větší. Kdy plánuješ překročit hranici povinné registrace? :)Ahoj, ale tahle je ve skutecnosti mensi.Sice je celkove o 5cm vyssi, ale o 25cm uzsi a na dylku prakticky stejna. Viki, to dáš. Spát můžeš až potom.Kdyby nevysla (jako ze asi nevyjde), ještě porad je v zaloze lonsky model. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 25. Duben 2016 Autor Sdílet Odesláno 25. Duben 2016 každy den s napetím sleduju vyvoj počasí-no snad nam to letos na sraz vyjde-tenhle víkend pluju na Veletov a snad čarodejnice v Tynci-dorazíte nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 26. Duben 2016 Sdílet Odesláno 26. Duben 2016 Já na čarodky jedu, ale ten výhled počasí na sraz se mi zatím moc nepozdává. Zatím je ale čas tak třeba se to vyvine dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 26. Duben 2016 Sdílet Odesláno 26. Duben 2016 výhled počasí vypadá podstatně líp než výhled účasti http://www.wetteronline.de/wettertrend/davle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rambo Odesláno 26. Duben 2016 Sdílet Odesláno 26. Duben 2016 Na čarodky budu. Ve čtvrtek nebo v pátek chci spustit loď na vodu. Dokončuji přípravy. Konečně. Zbytek "za pochodu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se