packa Zveřejněno 13. Únor 2016 Sdílet Zveřejněno 13. Únor 2016 je tu dalsí jaro a mel by byt i další sraz. bohužel letos na květen svatky vychazí na víkend tak padl takovy navrh udelat sraz takovy komornější na Labi a příští rok udelat neco vetsího a v atraktivnejší lokalitě-Vltava nad Prahoujako misto srazu bych navrhoval kemp v Kersku- www.bungalovykersko.cz a datum opět v květnuCO VY NA TO ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miloš1 Odesláno 14. Únor 2016 Sdílet Odesláno 14. Únor 2016 A je tam nějaký sjezd do vody? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Únor 2016 Sdílet Odesláno 14. Únor 2016 Primo v miste ne, ale jsou dva v okoli 5km, pokud vim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 14. Únor 2016 Sdílet Odesláno 14. Únor 2016 Pěknej a udržovanej sjezd do vody máš v Lysý nad Labem (Litol). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 14. Únor 2016 Autor Sdílet Odesláno 14. Únor 2016 A je tam nějaký sjezd do vody?a co to dat na vodu např. v Tynci nebo u nas a projet si Podebrady,Nymburk a sraz pojmout jako cílovou plavbu- dojezd např. kolem 14 hod.-prochazka do Kerska-je tam par zajimavejch míst-vecer posezení a pokec v hospudce a rano plavba dom(k autu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 18. Únor 2016 Sdílet Odesláno 18. Únor 2016 packa - to zní docela dobře, je tam nějaká rozumná možnost nechat auto s vlekem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 18. Únor 2016 Sdílet Odesláno 18. Únor 2016 A je tam nějaký sjezd do vody?a co to dat na vodu např. v Tynci nebo u nas a projet si Podebrady,Nymburk a sraz pojmout jako cílovou plavbu- dojezd např. kolem 14 hod.-prochazka do Kerska-je tam par zajimavejch míst-vecer posezení a pokec v hospudce a rano plavba dom(k autu)to už bude pro větší část zúčastněnejch kur va daleko. Nebo mě překvapí? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Únor 2016 Sdílet Odesláno 18. Únor 2016 packa - to zní docela dobře, je tam nějaká rozumná možnost nechat auto s vlekem?Kde, tady u nas v Tynci? :-) Samozrejme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 19. Únor 2016 Sdílet Odesláno 19. Únor 2016 Ahoj,my se taky dostavíme,možná dvě lodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 20. Únor 2016 Sdílet Odesláno 20. Únor 2016 Packa /To není vůbec špatný nápad.viky_cz /Jestli vypluješ z Týnce a budeš se plavit do konce,tak jedu taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 20. Únor 2016 Sdílet Odesláno 20. Únor 2016 Určitě přijedem. Podle úvodního příspěvku předpokládám že jde o začátek května - jen mi není moc jasné který z těch dvou víkendů. Vzhledem k tomu, že tam nikde není prodloužený víkend, by později asi bylo lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 21. Únor 2016 Autor Sdílet Odesláno 21. Únor 2016 pristí tyden jedu za majitelem kempu dojednat termín a podrobnosti-datum konaní? -asi bych se drzel tradice a udelal to ten druhy vikend v kvetnu a ty slibovane zajmavosti?dejte si do vyhledavače Kersko a nebo se podivejte na f. Slavnosti sněženek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 21. Únor 2016 Sdílet Odesláno 21. Únor 2016 Pokud se něco nestane, tak bych se taky rád zúčastnil. Aspoň bych po zimních úpravách odskoušel loď, a z Týnce by to byl pěkný výlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martasik Odesláno 21. Únor 2016 Sdílet Odesláno 21. Únor 2016 Ahoj jsme tady nový, můžeme se také zůčastnit 6. Jarního srazu? Děkuji Martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miloš1 Odesláno 22. Únor 2016 Sdílet Odesláno 22. Únor 2016 A jak to tam vypadá s kotvením? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 22. Únor 2016 Autor Sdílet Odesláno 22. Únor 2016 Ahoj jsme tady nový, můžeme se také zůčastnit 6. Jarního srazu? Děkuji Martinahoj-samozrejme jsi vítan-prave proto se ty srazy delají aby se lidi co se znají jen po internetu potkali i osobne kotvení-vloni tam mel majitel dat nejake vetší molo a jinak klasika-nekdo na breh,na sebe, kotva vic budu vedet tak za tyden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 27. Únor 2016 Autor Sdílet Odesláno 27. Únor 2016 Tak jednaní v Kersku úspěšné-hospudka s pivem a něčím na zub bude k dispozici,ohniště a možnost stanu taky-kdo bude chtít ma možnost si objednat i chatičku ai ta polivka na nedelní rano není problemv dubnu si dáme kontrolní den a 7-8 května to muže vypuknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 28. Únor 2016 Sdílet Odesláno 28. Únor 2016 Nejsou zrovna v tyhle dny Lodě na Labi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 29. Únor 2016 Sdílet Odesláno 29. Únor 2016 Romane jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 29. Únor 2016 Autor Sdílet Odesláno 29. Únor 2016 jo -presne tak-6až 8.5.2016-Nymburk-Lode na Labi 2016-plakat dodam pozdejilibor a roman-kdy je odemykaní Labe? jinak začatkem dubna(když pocasí dovolí) bude plavba do Kerska na,, kontrolní,, den tak kdyby jste chteli..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 29. Únor 2016 Sdílet Odesláno 29. Únor 2016 (upraveno) No, já si myslím, že začátkem dubna ještě nebudu mít loď no vodě. Záleží na počasí. Potřebuju toho dost udělat z venku lodi a na to potřebuju počasí, protože do garáže se mi to nevejde. Ale kdyby se zadařilo, tak se tomu nebráním.Odemykání je 26.3. Upraveno 29. Únor 2016 uživatelem romanva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 24. Březen 2016 Sdílet Odesláno 24. Březen 2016 Tak se mi to nějak celý zhroutilo. Právě jsem se vrátil z nemocnice kde jsem ležel se slepákem. Aby to nebylo tak jednoduché, tak mi stihl trochu prasknout a k tomu jsem měl ještě ,aby toho nebylo málo,mononukleozu. No zkrátka, protože nejsem žádnej troškař, tak mám pupek rozpáranej jako při císařským řezu a doktorka mi řekla, že dřív jak za měsíc mě do práce nepustí, takže loď mít nebudu - to nestihnu a bez lodi by mi asi tekly slzy jako hrachy. Ještě teda nějaký čas je , ale spíš bych se mnou moc nepočítal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Březen 2016 Sdílet Odesláno 24. Březen 2016 Sakra chlape.... ty sis to marodeni takhle naplanoval najednou, abys tim neztracel cas nebo co?Drzim palce at srustas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 24. Březen 2016 Sdílet Odesláno 24. Březen 2016 Romane,držíme palce, ať jsi co nejdřív v pořádku. A budeme se těšit na viděnou v Týnci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 24. Březen 2016 Sdílet Odesláno 24. Březen 2016 (upraveno) Tak se mi to nějak celý zhroutilo. Právě jsem se vrátil z nemocnice kde jsem ležel se slepákem. Aby to nebylo tak jednoduché, tak mi stihl trochu prasknout a k tomu jsem měl ještě ,aby toho nebylo málo,mononukleozu. No zkrátka, protože nejsem žádnej troškař, tak mám pupek rozpáranej jako při císařským řezu a doktorka mi řekla, že dřív jak za měsíc mě do práce nepustí, takže loď mít nebudu - to nestihnu a bez lodi by mi asi tekly slzy jako hrachy. Ještě teda nějaký čas je , ale spíš bych se mnou moc nepočítalTaké ti stejně jako Viki přeji brzké uzdravení a neboj se nic nezmeškáš,za měsíc jsi zase chlapík jako rys a během května budeš na vodě. Prasklý slepák je svinsto,bylo mi asi 21 let když se mi stalo totéž,znám to,ale detailně si to už nepamatuji,čas to z paměti naštěstí vytěsní. Upraveno 24. Březen 2016 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se