Přejít na obsah
Plavidla.cz

6.jarní sraz

Doporučené příspěvky

je tu dalsí jaro a mel by byt i další sraz. bohužel letos na květen svatky vychazí na víkend tak padl takovy navrh udelat sraz takovy komornější na Labi a příští rok udelat neco vetsího a v atraktivnejší lokalitě-Vltava nad Prahou

jako misto srazu bych navrhoval kemp v Kersku- www.bungalovykersko.cz a datum opět v květnu

CO VY NA TO ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

A je tam nějaký sjezd do vody?

a co to dat na vodu např. v Tynci nebo u nas a projet si Podebrady,Nymburk a sraz pojmout jako cílovou plavbu- dojezd např. kolem 14 hod.-prochazka do Kerska-je tam par zajimavejch míst-vecer posezení a pokec v hospudce a rano plavba dom(k autu)

Odkaz ke komentáři

A je tam nějaký sjezd do vody?

a co to dat na vodu např. v Tynci nebo u nas a projet si Podebrady,Nymburk a sraz pojmout jako cílovou plavbu- dojezd např. kolem 14 hod.-prochazka do Kerska-je tam par zajimavejch míst-vecer posezení a pokec v hospudce a rano plavba dom(k autu)

to už bude pro větší část zúčastněnejch kur va daleko. Nebo mě překvapí? :D

Odkaz ke komentáři

Určitě přijedem. Podle úvodního příspěvku předpokládám že jde o začátek května - jen mi není moc jasné který z těch dvou víkendů. Vzhledem k tomu, že tam nikde není prodloužený víkend, by později asi bylo lepší.
Odkaz ke komentáři

pristí tyden jedu za majitelem kempu dojednat termín a podrobnosti-datum konaní? -asi bych se drzel tradice a udelal to ten druhy vikend v kvetnu a ty slibovane zajmavosti?dejte si do vyhledavače Kersko a nebo se podivejte na f. Slavnosti sněženek
Odkaz ke komentáři

Ahoj jsme tady nový, můžeme se také zůčastnit 6. Jarního srazu?

Děkuji Martin

ahoj-samozrejme jsi vítan-prave proto se ty srazy delají aby se lidi co se znají jen po internetu potkali i osobne

kotvení-vloni tam mel majitel dat nejake vetší molo a jinak klasika-nekdo na breh,na sebe, kotva

vic budu vedet tak za tyden

Odkaz ke komentáři

Tak jednaní v Kersku úspěšné-hospudka s pivem a něčím na zub bude k dispozici,ohniště a možnost stanu taky-kdo bude chtít ma možnost si objednat i chatičku ai ta polivka na nedelní rano není problem

v dubnu si dáme kontrolní den a 7-8 května to muže vypuknout

Odkaz ke komentáři

jo -presne tak-6až 8.5.2016-Nymburk-Lode na Labi 2016-plakat dodam pozdeji

libor a roman-kdy je odemykaní Labe? jinak začatkem dubna(když pocasí dovolí) bude plavba do Kerska na,, kontrolní,, den tak kdyby jste chteli.....

Odkaz ke komentáři

No, já si myslím, že začátkem dubna ještě nebudu mít loď no vodě. Záleží na počasí. Potřebuju toho dost udělat z venku lodi a na to potřebuju počasí, protože do garáže se mi to nevejde. Ale kdyby se zadařilo, tak se tomu nebráním.

Odemykání je 26.3.

Upraveno uživatelem romanva
Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
Tak se mi to nějak celý zhroutilo. Právě jsem se vrátil z nemocnice kde jsem ležel se slepákem. Aby to nebylo tak jednoduché, tak mi stihl trochu prasknout a k tomu jsem měl ještě ,aby toho nebylo málo,mononukleozu. No zkrátka, protože nejsem žádnej troškař, tak mám pupek rozpáranej jako při císařským řezu a doktorka mi řekla, že dřív jak za měsíc mě do práce nepustí, takže loď mít nebudu - to nestihnu a bez lodi by mi asi tekly slzy jako hrachy. Ještě teda nějaký čas je , ale spíš bych se mnou moc nepočítal
Odkaz ke komentáři

Tak se mi to nějak celý zhroutilo. Právě jsem se vrátil z nemocnice kde jsem ležel se slepákem. Aby to nebylo tak jednoduché, tak mi stihl trochu prasknout a k tomu jsem měl ještě ,aby toho nebylo málo,mononukleozu. No zkrátka, protože nejsem žádnej troškař, tak mám pupek rozpáranej jako při císařským řezu a doktorka mi řekla, že dřív jak za měsíc mě do práce nepustí, takže loď mít nebudu - to nestihnu a bez lodi by mi asi tekly slzy jako hrachy. Ještě teda nějaký čas je , ale spíš bych se mnou moc nepočítal

Také ti stejně jako Viki přeji brzké uzdravení a neboj se nic nezmeškáš,za měsíc jsi zase chlapík jako rys a během května budeš na vodě. Prasklý slepák je svinsto,bylo mi asi 21 let když se mi stalo totéž,znám to,ale detailně si to už nepamatuji,čas to z paměti naštěstí vytěsní.

Upraveno uživatelem zdenek2013
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...