packa Zveřejněno 2. Leden 2016 Sdílet Zveřejněno 2. Leden 2016 pri šmejdení na internetu jsem narazil na todle http://rcminisail.wz.cz/jednomuzna/jednomuzna.html Viky zacal s svymi k,,kapesními,, motoraky tak tohle by k tomu mohla byt dobra alternativa =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 2. Leden 2016 Sdílet Odesláno 2. Leden 2016 Je to moc pěkný,ale asi bych se bál většího zafouknutí.Bez závaží je to asi trochu riskantní a ležíš na boku jedna dvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 2. Leden 2016 Sdílet Odesláno 2. Leden 2016 Prijde mi, ze ten trup je udelanej tak, aby snesl i dost velkej naklon bez rizika prevraceni. Takze maly zavazi na dne pridelany by mohlo docela slusne fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_Tce Odesláno 30. Leden 2016 Sdílet Odesláno 30. Leden 2016 Ahoj, vzdáleně mi to připomíná lodičku třídy Cadet. J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janzrosisle Odesláno 11. Březen 2016 Sdílet Odesláno 11. Březen 2016 Ahoj kluci, má někdo skušenost s malou (7m) jachetkou (C ) se sklopnou ploutví, jak se s ní jachtí na moři ? Stačí heslovitě, díky, ahoj , Jan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 11. Březen 2016 Sdílet Odesláno 11. Březen 2016 Mě se s mojí Venuskou 6,5m na polomoři v chorvatsku jachtá dobře. Mojí rodině už o něco hůř. :D Prej je to pro čtyřčlennou rodinu na 3 týdny malý. :DBezpečná je každá loďka, když správně odhadneš co si s ní můžeš dovolit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 11. Březen 2016 Autor Sdílet Odesláno 11. Březen 2016 Ahoj kluci, má někdo skušenost s malou (7m) jachetkou (C ) se sklopnou ploutví, jak se s ní jachtí na moři ? Stačí heslovitě, díky, ahoj , Jantohle vlakno ma podtitulek,, Deset stop je muj strop,, tak alou do správneho chlívečku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky