samoliter Zveřejněno 13. Listopad 2015 Sdílet Zveřejněno 13. Listopad 2015 (upraveno) Občas pročítám i zahraniční fóra a tohle na mne juklo. To musíte vidět. Na nohu přívěšáku je naroubovaný malý parní motor. Neumím zmenšit obrovské fotky, tak se koukněte sem, je to 2., 3. a 4. obr. odshora: http://forum.woodenboat.com/showthread.php?96073-A-New-Photo-Thread-Last-Pic-Wins/page6 .Co na to fachmani typu Viky, Maxik a pod? samoliter. Upraveno 13. Listopad 2015 uživatelem samoliter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Listopad 2015 Sdílet Odesláno 14. Listopad 2015 Ja ne, ja umim udelat parni stroj jenom z motoru Skoda 120 a navíc mu to nedela vůbec dobře. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samoliter Odesláno 14. Listopad 2015 Autor Sdílet Odesláno 14. Listopad 2015 Copak Viki? Eda protestuje a pouští páru z nádobky? Měl jsem kdysi 105 i 120, ty se dali popojížděním v táhlém kopci uvařit. Nedalo mi a na Youtube je toho o parních motorech mnohem víc. Takže nejen zlaté české ručičky. Koumáci a fachmani jsou po celém světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Listopad 2015 Sdílet Odesláno 14. Listopad 2015 Nee.... Eda chodi dobre, sice startuje jenom za studena, ale lita jako zamlada. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 18. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 18. Listopad 2016 něco pro pobavení a inspiraci Natočil jsem na Labi podivné plavidlo ,které vezlo na přídi a zádi dřevo , nedalo mi to a zakotvil jsem na návštěvu . Jaké bylo mé nefalšované překvapení když jsem zjistil o co jde . Viz video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Odesláno 18. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 18. Listopad 2016 Tak to čumím, to nemá chybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 18. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 18. Listopad 2016 (upraveno) jo Kraken-ale když v loni po Labi plavalo tohle http://www.posledniparoplavebni.cz/fotky/ malem jsem volal hasiče že hoří komora-pak dorazil doprovod na kolech a byl z toho docela dobry pokec-bohužel bez fotek- Upraveno 18. Listopad 2016 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 18. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 18. Listopad 2016 Tak to čumím, to nemá chybu...To už plave nejmin 4 roky.. Nemaj chybu. Posledni hit je lednička na páru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 19. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 19. Listopad 2016 Parní pohon ledničky jsem u nich viděl už předloni. Taky jsem na to zíral. :)Za zmínku stojí i parní rychlovarná konvice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se