Robert Odesláno 17. Květen 2019 Sdílet Odesláno 17. Květen 2019 (upraveno) Ahoj, tak jsem na radu bootcentra, vyměnil pravotočivou vrtuli za levotočivou a náklon zmizel. To musim taky zkusit ;) :p Upraveno 17. Květen 2019 uživatelem Robert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 18. Květen 2019 Sdílet Odesláno 18. Květen 2019 Od jakého výrobce tam máš vrtuli? Není to náhodou Solax? Zjistil jsi celkový převod v noze?Případně jí vyfot a pošli.¨bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 18. Květen 2019 Sdílet Odesláno 18. Květen 2019 Ta 14x17 je Michigan a ta 14,5x19 co tam mam ted je od Solasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 18. Květen 2019 Sdílet Odesláno 18. Květen 2019 Zahod Solas-jsou dost mizerné!!Pořid si origo Volvo s 15x19 musí být rychlost okolo 64km/hod. při převodu 1,61,který používaji 8 válcové motory.Neplácám do větru - mám to vyzkoušené.Mohu ti dodat i vhodnou vrtuli,ale stejně ti doporučuji sundat nohu a změřit si její převod,to jsem ti asi psal i dříve.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 18. Květen 2019 Sdílet Odesláno 18. Květen 2019 ještě jsem zapomněl - těch 64km při 4000ot/min.Taky by to chtělo zkontrolovat otáčkoměr,pokud jsi na Slapech mohu ti ho tam někdy přeměřit.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 18. Květen 2019 Sdílet Odesláno 18. Květen 2019 Na kolik by vysla origo 15x19? Ten Solas jsem bral pres eshop, tak ji muzu do 14ti dnu vratit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 19. Květen 2019 Sdílet Odesláno 19. Květen 2019 Ta je letos po zdražení dosti drahá, cca 11000,-Ale možná bych našel použitou a dobrou-musím se zítra podívat.Zjist ten převod v noze,já ti to dost přesně spočítám a navrhnu.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 19. Květen 2019 Sdílet Odesláno 19. Květen 2019 Prevod jsme resili a byl 1,61. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se