PETR-K Zveřejněno 14. Březen 2010 Sdílet Zveřejněno 14. Březen 2010 jaké je Vaše hodnocení ?? Já jsem se tam nedostal, ale prý to nebylo nic moc - už na loňském boat Brno bylo vidět že vystavovatelů ubývá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milapb Odesláno 14. Březen 2010 Sdílet Odesláno 14. Březen 2010 HODNOCENí?? Není co hodnotit z hlediska lodí.... Skoda času a penez za vstup...Milapb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bokal Odesláno 14. Březen 2010 Sdílet Odesláno 14. Březen 2010 vydal jsem se v sobotu naštěstí do Waršavy, nelituju, dvě haly plné lodí od 17 do 47 stop motorové i plachetnice, jedna hala plná s příslušenstvím, jen návštěvníků trochu moc, na prohlídku některých lodí se stála fronta, bylo celý den co prohlížet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 14. Březen 2010 Sdílet Odesláno 14. Březen 2010 Navštívil jsem výstavu lodí v Rakousku v Tullnu.Dle mého názoru je to pravý ráj pro milovníky lodiček. Více než 5 hal plných lodí a spousta bazarových venku, příjemná a klidná atmosféra (byl jsem tam v pátek) a na datailní prohlídky lodí a příslušenství je jeden den skoro až málo. Jedna hala je zaměřená pouze na vybavení pro potápění.Byl jsem tam již loni a letos toho tam bylo více, narozdíl od Brna. Vřele doporučuji Králvod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Březen 2010 Sdílet Odesláno 15. Březen 2010 Jak již zde bylo řečeno - není co hodnotit, tak špatná výstavy aby bylo s čím srovnávat se jen tak nevidí.Snad bude povedenější co se týče tuzemských výstav "Lodě na vodě" v Praze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 15. Březen 2010 Sdílet Odesláno 15. Březen 2010 Ahoj. Tak koukam, ze navstevovani teto vystavy jsem ukoncil jiz pred lety z duvodu jejiho upadku a asi jsem o nic neprisel. Po minulem rocniku vystavy lode na vode bych se tam chtel letos zajet podivat a dost si od toho slybuju, jelikoz si to lidi chvalej. Tak uvidime jak to nakonec dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 17. Březen 2010 Sdílet Odesláno 17. Březen 2010 Výstava "Lodě a Karavany" v Letňanech? Tam byly lodě? Nezakopl jsem tam ani o vrtuli... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plavacek Odesláno 19. Březen 2010 Sdílet Odesláno 19. Březen 2010 zdravím a souhlásim s názorem že u nás je dobrá výstava v brně v listopadu a v zahraničí i když jsem nebyl poslední 2 roky tak tull v rakousku rád bych navštívil ještě waršavu ale bohužel čas nedovolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky