beda30 Zveřejněno 21. Srpen 2015 Sdílet Zveřejněno 21. Srpen 2015 zdravím všechnymladej našel na pudě starý kajak neví někdo o co se jedná,stáří,typ apod.http://bedaza.rajce.idnes.cz/foto/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 21. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 21. Srpen 2015 Furt mam takovej pocit podle tech fotek... jestli tomu trupu něco nechybi... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beda30 Odesláno 21. Srpen 2015 Autor Sdílet Odesláno 21. Srpen 2015 Furt mam takovej pocit podle tech fotek... jestli tomu trupu něco nechybi... ;)hodně práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 22. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 22. Srpen 2015 Furt mam takovej pocit podle tech fotek... jestli tomu trupu něco nechybi... ;)Je to kajak na klidnou vodu tak nema spricdeku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beda30 Odesláno 22. Srpen 2015 Autor Sdílet Odesláno 22. Srpen 2015 Furt mam takovej pocit podle tech fotek... jestli tomu trupu něco nechybi... ;)Je to kajak na klidnou vodu tak nema spricdeku.ale má to rámeček vysoký asi 1.2 cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 22. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 22. Srpen 2015 Mne to prijde... nejsou v nem tak trochu diry? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beda30 Odesláno 22. Srpen 2015 Autor Sdílet Odesláno 22. Srpen 2015 Mne to prijde... nejsou v nem tak trochu diry? ;)auta mají taky klimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 22. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 22. Srpen 2015 Jo a je dvojkajak, pro dva. Idealni na tydeni novomanzelskou plavbu, nejlepe v desti. Rozvod zarucen jeste v zarucni dobe !!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beda30 Odesláno 22. Srpen 2015 Autor Sdílet Odesláno 22. Srpen 2015 moje odpurkyně se lodí bojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se